Mä Valitin Tuskasta.Suvi katsoi Merjan touhuja ja kumartui sitten sitten nuolaisemaan oman osansa pois reideltä:

ei se itse Mitä Nainen Haluaa ? asiassa pahaa ole, oikeastaan aika hyvää. Saman tien, poliisien ällistellessä tilanteen uutta käännettä, tytöt tulivat tien yli ja kopsaisivat minut molemmin puolin käsikynkkään.

Et tuu tänne sänkyyn ennen kuin otat ne kädet pois edestä: Merja tiukkasi ja Suvia alkoi komentelu huvittamaan vieressä.yritin soperrellella vastaan.On sukujuhlat tuolla Mikkelin suunnalla: Merja sanoi Suvin katsellessa vaiteliaana vieressä.Kostutettuani ja liukastettuani sen aloin hieromaan sitä

...

Elikö Tuo Mies Koko Elämänsä Elävänä Todisteena...

Kerroin itsestäni. Alapääni oli kaikkien näkyvillä. Joku näpisteli rintojeni nipukoita.

Hän ei osannut tanssia, mutta se ei haitannut. En ole ikinä ennen saanut persreikään. Suuni painautui taas jonkun huulille. Sain pian tuntea kahden sykkivän kullin sisälläni. Jouni, tämä naistennaurattaja, tuli myös osittain istumaan sohvalle.

Hän täytti minut kerta toisensa perään, kiihotti enemmän ja enemmän, kivekset hakkasivat pakaroitani ja ilma täyttyi äänistä ja tuoksuista. Hän nosti katseensa takaisin silmiini, kasvoistani läpi paistava tuska sai hänellekin vedet silmiin, ja hän tarttui äkisti

...

Kosketin Helmeä Keskisormellani Etusormen Ja Nimettömän Levittäessä Pimppaani Auki.

Miten järki häipyy Sinkkuäidin Sukellus Nettitreffien Ihmeelliseen Maailmaan samantien kun Hänet näen? Mikään ei tuntunut miltään. Hui, miten tuhmalta näytin koko seinän mittaisessa peilissä...Hiukset sekaisin, silmät kiimasta kosteina ja ihonvärinen, aidosti muotoiltu sauva kädessäni.Miten himo voi sokaista kaksi ihmistä niinkuin meidät?

Nojauduin hieman taaksepäin toisen kyynärpääni varaan ja koukistin polveni. - siinä sinä taas olit, putkahdit jostain kuin taikatempun saattelemana ja minä olin sulaa vahaa.

Olin vihainen itselleni. Mitä Hän näkee minussa?

Värisin hiukan kylpyhuoneen viileydessä

...

Toisella Kädelläsi Kohotit Leukaani Ja Käänsit Päätäni Paljastaen Kaulani Suullesi."Heeeeeei nainen, nyt punaa huuliin ja tukka kiharalle, taksi on tilattu tunnin päästä hakemaan!" En ollut ollenkaan oma itseni ja se oli vaarallista.Olin kaivannut, katunut, raivonnut, itkenyt ja melkein tullut hulluksi, mutta päätökseni oli pitänyt. Et sinä etkä minä. Toisella kädelläsi kohotit leukaani ja käänsit päätäni paljastaen kaulani suullesi.

Yhtäkkiä polvistuit taakseni vapauttaen käteni ja vedit nopeasti bokserini alas. , aivoni kirkuivat, mutta vaiensin niiden äänen kohottautumalla ja nuolaisemalla alahuultasi kevyesti ja imaisemalla sen huulteni väliin. "Voi Luoja Nenna, ihana

...

Emäntä Oli Halunnut Järjestää Pienen Yllätyksen Ratsastustallin Tyttöporukan Bileisiin…porukka Alkoi Kokoontua Emännän Johdolla Mökin Oleskelutilaan.Kerran nussin vaimoani kerrostalon ylimmällä tasanteela seisaaltaan niin ,että tulimme nähdyksi.Kun joskus aikaisemmin rakensimme oli isäni auttamassa asuimme ja nukuimme samassa pienessä huoneessa .Kerran vaimoni halusi kyrpääni peiton alla kun hän oli kiihottunut siitä että isäni oli viereisessä sängyssä .Sitä en olisi halunnut mutta en voinut kieltää vaimoltani sitä nautintoa .Yritin tehdä sen mahdollisimman hiljaan .Ekä siitä tullut puhetta jälkeenpäin.

Silloin kun asuimme keskustassa oli meidän asunnossa omalla sisäänkäynnillä yksi huonen.Keksimme ,että vaimoni kertoi miehille ,että hänellä

...

Pöntön Päällä Odottaa Jo Seuraava Lappu.

Lopuksi puet farkkusi ja paitasi. Ilmeisesti joku oli pistäny kameran ottamaan automaattisesti kuvia sinne. Hätäännyn ja mietin mitä tehdä. Vilkuilen muihin pöytiin mennessäni mutta ainakaan ketään tuttuja ei näy. Sinua tarkkaillaan. Kun olen pöydässä tärinä lakkaa juuri viimeisellä hetkellä. Yhtäkkiä pillussani se pieni esine alkaa täristä kiihottavasti. Pöntön päällä odottaa jo seuraava lappu. Olo ei todellakaan ole mikään mukava kun stringit puristavat ja nännini varmasti näkyvät paidan läpi. Sen jälkeen menet viivyttelemättä tilaamaan Näillä Vinkeillä Saat Seksiseuraa Netistä oluen:"

Katson

...

Pestä Kaikkien Kullit, Nuo Ihanat Sojottimet.

Kuka? Hetken mietin mikä tuo biisi oli, Tässä Ovat Kaikki Temptation Island Suomen Kuumat Sinkut! -Nelonen Media kunnes saan sen päähäni. Mustat peitot, punaiset tyynyt ja lakana.. "Tällä annoksellahan saatkin Treffit Järjestyvät Täällä (sis. 5-vaiheinen Opas!) lihaa luittesi ympärille!" Hieraisen vielä silmiäni ja päätänkin jäädä vielä peiton alle, sillä alhaalla oltiin myös osoitettu herääminen. Njah, siinä odotellessani katselen ympärilleni. Silmäni törmäsivät ekaksi peiliin. "Tuolla nurkassa on tietokone, tuolla taas kirjahylly.. Heti ihmettelin mistä tuo musiikki tulee.

Apache Server

...

Nyökkäsin Vähän Hämilläni Mutta Tyytyväisenä, Sitten Meillä Taitaakin Olla Yhteinen Matka Ostamaan Katumuspillereitä Tiia Sanoin Hymyillen.tunsin Hengityksen Niskassani Ja Vartalon Takanani Vasten Omaani.

Kiihdytin vauhtia ja tunsin kuinka tuo iso kulli hakkasi minua todella syvältä. Hengityksemme kävivät raskaammiksi, tunsin kuinka nuo voimakkaat kädet käänsivät minut ympäri ja ! Kuulin kuinka Simon ja Tiia jo olivatkin puuhissaan, mutta minun nukahtamistani se ei häirinnyt mitenkään. Nyökkäsin vähän hämilläni mutta tyytyväisenä, sitten meillä taitaakin olla yhteinen matka ostamaan katumuspillereitä Tiia sanoin hymyillen.Tunsin hengityksen niskassani ja vartalon takanani vasten omaani. Huomasin, että varsinkin mustat kundit saivat Tiian pään kääntymään, eivätkä ne minustakaan huonon näköisiä

...

Missä hiiri, siellä kissakin osa 2

Katsoit minua pitkään, hymyilit ja tartuit käteeni. Lämmin kätesi rutisti kevyesti kun kuljimme pois baarista. Ulkona pysähdyit yhtäkkiä ja käänsit minut katsomaan itseäsi. Tartuit lanteilleni ja sisimmässäni läikähti..Ehkä perutkin luokseni tulosi. Yllättäen painoit lämpimät huulesi vasten huuliani ja vedit minut vasten itseäsi. Suudelman jälkeen odotin jo innolla, että oltaisiin kämpillä..Riisuit takkisi eteisessä ja ripustit sen naulakkoon. Tummassa villapaidassasi oli nukkaa takkisi villavuoresta. Kävelin keittiöön hakemaan juotavaa ja käskin sinun tehdä olosi kotoisaksi. Tullessani...

Eikä Tiukkaan Ja Lyhyeen Mekkoon Sonnustautuneen Leidin Tanssittaminen Tuntunut Olevan Lainkaan Vastenmielistä Nuorukaisille.blondit Sen Sijaan Vetäytyivät Kiherrellen Takaisin Käytävään Mieskaksikko Perässään.Päivä oli ollut vauhdikas ja ilta hauska, mutta tavanomaiseen tapaan porukka oli levinnyt pitkin kaupungin yökerhoja.

Koko porukka hekotti mieheni hulvattomille luonnehdinnoille suomalaispalloilijoista. Mies jännittyi kaarelle ja purkautui vyöryen sisuksiini mahtavin sykäyksin. Eikä tiukkaan ja lyhyeen mekkoon sonnustautuneen leidin tanssittaminen tuntunut olevan lainkaan vastenmielistä nuorukaisille.Blondit sen sijaan vetäytyivät kiherrellen takaisin käytävään mieskaksikko perässään.

Allashuoneessa raikui jo, kun rakastajani loiskautti juoksujalkaa veteen.

”Nyt meidän pitää sopia peli

...