Kävelen Viikonloppuiltana Pari Kaljaa Ottaneena Rakennustyömaan Ohitse.

Hän katsoo silmiin kiimaisesti, näen että hänkin on orgasmin partaalla. Kyselen että mihin sinä tähän aikaan vuorokaudesta aiot mennä.

"Hei, miten sä tähän aikaan oot täällä?" Haukottelen makeasti, sanon puolitosissani, että voihan Pentti tulla viereeni nukkumaan, onhan mulla parisänky vaikka sinkkuna olenkin viimeiset pari vuotta elellyt. En tule ajatelleeksi että on keskiyö, ja Pentin vaimo asuu alakerrassani...Samalla hän hyväilee peukalolla klitoristani. Hän varmoin ottein alkaa hyväillä rintojani yöpaidan läpi.

En tahdo uskoa mitä on tapahtunut, mutta kullin maku suussani ja yltä päältä

...

Mä Käänsin Katseeni Muualle Mutta En Voinut Kuin Hymyillä Noiden Kahden Ansaitulle Onnelle.

Meni toiset 15 minuuttia ennen kuin olin valmis lähtemään, mutta kuinka ollakaan: näin Suskin edelleen saapumishallin, missä hän ilmeisesti vielä odotti noutajaansa. Yritin vastata niin neutraalisti kuin mahdollista, tyyliin: kuinka kukaan voisi olla tykkäämättä sinusta, mutta hän tajusi, että hän oli osunut naulan kantaan. Päätin varata matkan etelään ja löysin mielenkiintoisen vaihtoehdon Madeiralta, jossa olimme toki sielläkin käyneet aikaisemmin yhdessä. Siirryimme Onko Ilmaista Seksiä Olemassa? matkatoimiston tiskiin, ja yritimme katsoa Suskille majapaikkaa, mutta ymmärrettävästä syystä

...

Annoin Hannalle Seksiliikkeen Muovipussin.- Runkkaa nopeammin! Tää vasta mielenkiintoista on!

- Näin vai?

- Et sä voi olla noin tietämätön. Tää on jo nyt kolme kertaa mun vehjettä isompi.

- Eipä se nyt niin kauheesti kiinnosta... kaveri huohotti.Kaaduimme kolmestaan sängylle ja hengitimme raskaasti, otimme Katjalta huivin silmien edestä pois ja ensimmäistä kertaa hän näki kuka häntä oli nussinut..ja minua ei tarvinnut kahta kertaa komentaa kun jo työnsin survaisten kalun Katjan tiukkaan peräreikään, voi kuinka tiukka se olikaan ja Katja alkoi huutamaan kivusta ja nautinnosta.

Katja aloitti hiljaisen voihkinnan ja pyysi minua a

...

Laitoin Sulle Vähän Voikkaria.Mika veteli mua pari kertaa. Kuvittelin kuinka ottaisin Mikan rajusti ja hän saisi vain vikistä allani.

Siinä odotellessani Mika tuli käytävää pitkin istumaan viereeni parin metrin päähän penkille sanomatta mitään. Katottiin nopeesti toisiamme silmiin. Seurasin Mikaa tilavaan inva-vessaan. Miten se Mika nyt tällasta kyseli, ihan yhtäkkiä ?!Mua kiinnostais.. Melkein ois voinu luulla et se oli tehny tätä aiemminkin vaikkei ollut siltä vaikuttanu.

Sit ku se viimein avas suunsa, meinasin saada sydärin: "Tota..Jenna tarttui suurilla käsillään tiukasti muniin ja kaulaan samalla tempaisten Villen

...

Voisin Ryhtyä Unilääketestaajaksi.Epäilyni ovikellon soimisen syystä osuivat kyllä oikeeseen, mutta vaikutti vähän siltä ettei ovikellon soittajakaan osannut odottaa näkevänsä mitään näin kiehtovaa oven auetessa."Sä oot upee!"

Vedin Jennan lähemmäks ja otin vasemman rinnan niin paljon suuhuni Löydä Laadukasta Seuraa Ja Sovi Treffit Jo Tänään kuin pystyin.

Sitä paitsi mieleeni tulvi heti muistot niistä kerroista, kun olen kattoni läpi saanut kuulla Jennan voihkivan ja vaikeroivan ihanalla sävyllä saadessaan ilmeisesti oikein laadukasta käsittelyä asunnossaan.

Sen jälkeen riisuin heti Jennan collegeistaan ja märkää valuvista pi

...