Tarpeetonta Sanoakaan Että Nielin Kaiken.

Siitä mä kiihotuin niin paljon et sain orgasmin pienen äänähdyksen kera. Sit se alko ottaa mun boxereita pois, ja mä aloin ottaa siltä alushousuja pois. mutta se onki sit jo toinen tarina.

Sillä oli sängyn päässä yöpöydän laatikossa kortsupaketti josta se sai nopeesti sujautettua kumin mun kyrpään. Olin yökylässä naispuolisen kaverini luona. Molemmat ollaan tällä hetkellä vapaita, joten ajateltii ettei ois mitää haittaa jos nukuttais vierekkäin sen sängyssä (90cm eli aika ahas kahelle aikuiselle).En olisi osannut kuvitella Wongoa niin hurjana, koska päivänvalossa mies oli ollut siihen saakka

...

Tuoli Oli Mukava Ja Pehmeä.

Hänen kätensä olivat nopeasti vyössäni ja näin olin hetkessä alasti hänen edessään.Hyttikaveri alkoi riisuutumaan ja vetäsi samalla myös kalsarinsa alas. Nylonin kosketus tuntui ihanalta ja ainoastaan muutaman vedon jälkeen minulta pursusi hänen suuhunsa. Pian ruiski kaverikin ähkäisten spermat nieluuni ja vaikka yritin osan sylkeä, nielin loput.Hyttikaverini oli minusta pari vuotta vanhempi, (itse olin vasta 16 v. Nyt sain itse ensimmäisen kerran eläissäni ottaa toisen miehen kullin suuhuni.
Nyt hän kiersi ne pikkarit minun kullini ympäri ja jatkoi työtään. hän jatkoi.Sitten se otti taskustaan

...

Kauan En Ehtinyt Lykkiä, Kun Tunsin Tiinan Puristavan Käsiäni Kynsillään Ja Samalla Olin Minäkin Valmis Ja Spermani Syöksyi Tiinan Sisään.

Olimme kuulleet käytännöstä tuttaviltamme ja kun menimme kahdeksi kuukaudeksi Roomaan, otimme yhteyttä Vankilaan. Vangeille näytetään päivittäin eroottisia filmejä ja panojen välillä itsetyydytys on kielletty. Rooman keskustassa on vankimielisairaalaosasto, jossa kokeillaan seksiterapiaa seksuaalirikollisille. Vartija kertoi, että vangin panon jälkeen käytäntöön kuuluu "viimeistely", minkä he olivat vaimoni kanssa tehneet. Vartijat ottivat vangin heti vainoni päältä ja veivät pois. Akti kesti korkeintaan kaksi minuuttia, kun vanki ja rakkaani laukesivat huutaen yhtä aikaa.

Kuulin vaimoni valtavan

...

Olin Taas Valmis Taistooni Ja Aivoissani Humisi Tämän Naisen Käsittelyssä.

Käännyin ympäri ja lähdin pukuhuoneen kautta uimaan mereen ja kukas se siellä oli minua laiturilla alastomana vastassa kun anoppi. Käyhän siihen selälleen niin katsotaan miltäs se vehje käsittelyn jälkeen näyttää?. Olin taas valmis taistooni ja aivoissani humisi tämän naisen käsittelyssä. "Tulehan huora niin tutustut muihinkin"""...Raija ynisi ja hoki että kovempaa ja kovempaa. Laitoin saunaan tulet ja heitin vaatteet penkille ja otin ensimmäisen pyyhkeen naulakosta ja suuntasin kohti merta uimaan.

"Miltäs Raija tuntui?"

Kun marssin mökkiin sisään niin ovella oli seuraava nainen joka oli mi

...

Nautin Itsekseni Aistiessani Hänessä Nousevan Kiiman.

Nainen ynisi ja valitti orgasmin partaalla.

Kysyin millaisia videoita Terolla oli ja hän meni videoiden luo ja valitsi yhden. Aamulla kun heräsimme olimme ensin tosi noloina, mutta Teron aamuerektio vapautti menon. Tero kirosi ja huusi kuinka kiimaisen näköinen olin ottaessani kaverini spermat suuhuni! Tein työtä käskettyä ja heittäydyin Teron jalkojen väliin, aloitin ihan alhaalta ja vedin kielen läpi persevaon palleille ja sieltä kyrpään saakka, ja uudestaan ja uudestaan… Kasvoni olivat likomärät syljestä ja niin oli Teron jalkojen välikin.

Näky taisi olla aika kiihottava, koska Tero veti

...

Tunnistin Hänet Heti, Mutta Kauhistuin Nähdessäni Hänen Olevan N.

Lopulta se ponnahtaa esiin ja osuu suoraan poskeani vasten. Se seisoo kovana ja alkkareiden etumus on kosteana kiimatipoista... Hyväilen kiveksiä samalla kun kulli sykkii suussani.

Rakastan kyrvän imemistä!Välillä otan kyrvän suustani ja nostan sitä ylöspäin nuollakseni kasseja. Kulli tuoksuu hyvältä, upotan muhkean terskan suuhuni ja aloitan imemisen.Tuo mies pyysi minua luokseen, enkä uskaltanut vastustella. Miten ihanaa se olikin!!! Hän siis nautti tästä myös. Mies oli sanonut, että hänet tunnistaa tummanvihreästä takista ja mustista nahkahousuista. Tunnistin hänet heti, mutta kauhistuin

...

Nain Häntä Rajusti Olohuoneen Matolla Ja Panon Lomassa Päätän, Että On Aika Kertoa Hänelle Miten Näin Hänet Tummien Miesten Himojen Kohteena.

Ikään kuin hän ehkä olisi epätietoinen siitä, olenko nähnyt hänen juuri olleen tumman miesseurueen rajun kähminnän kohteena.Juomme yhdessä vain yhdet juomat ennen kuin siirrymme ulos Mannerheimintielle. Julia hieman kakoo mutta kiihdytän tahtia ja tungen kyrpääni voimalla hänen suuhunsa kunnes kyllästyn ja komennan hänet itseni ja patjan väliin. Juhlinnan aloittaneista noin kymmenestä henkilöstä on jäljellä enää Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa minun ja Niklaksen lisäksi esimiehemme IT-palveluyksikön johtaja Ronkainen. Nain Venäläiset Naiset – Korkealuokkaista Deitti

...

Laitat Molempiin Turvonneisiin Nänneihin Metalliset Nipistimet Kiinni.

Jatkan niskasi suutelua ja päästän käteni valloilleen. Tiputan housusi alas ja riisun paitani.
Riisun housuni ja bokserini. Tunnen kosteutesi ja hellästi alan hieromaan klitoristasi. Tämä tuntuu toimivan, painat päätäni kovempaa itseäsi vasten ja huokailet syvään.

Häpyketjut venyttävät painojen avulla isompia häpyhuuliasi leveässä haara-asennossa jalkojesi välissä. Laitat molempiin turvonneisiin nänneihin metalliset nipistimet kiinni. Huokailet jo aika kovaäänisesti pääsi kääntyillessä sängyllä puolelta toiselle. Säätönuppi jää rintasi ulkosivulle. Imaisen sen huulieni väliin ja kirputan

...