Mmmmm....oma Alaston Kokki.

Ei mennyt kauaakaan, kun tunsin kalua vasten Sinin pillun jo supistelevan ja hän alkoi vavahdella vasten Niinaa. Pääsimme sisälle.
Vilahduksen tulevasta sain nähdä jo pian, kun Niina kumartui oikomaan sukkiansa. Leijuin ilmassa odotellessani sitä päivää. Menin tyttöystäväni taakse ja Tosimielellä Paria Etsivä Sinkku Pyytää Treffeille Vaikka Kaupan Kassaa aloin suudella hänen niskaa ja selkää. Hetken päästä hän siirtyikin Sinin vierelle ilmeisen tyytyväisenä. Mielessä pyörivät kaikki mahdolliset skenaariot, miten päivä voisi päättyä.

Hetken mielijohteesta astuin ulos hänen perässään. Kyrvän

...

Nussi Tätä Huoraa!Kohta Jenna tulikin jo suihkusta ja sanoi Sonjalle, että hän voi mennä suihkuun jo.

Kävelin hyttiini noin miljoonan myöhäisteinin ohitse ja varmaan viiden juttelu- yms. tauon jälkeen pääsinkin sinne. Vartaloni alkoi jo herätä, kun sain päähäni ajatuksen, että metrin päässä jaloistani on tiukkavartaloinen 19-vuotias tyttö suihkussa. ”Se on vähän yli 4”, tytöt vastaavat. Jenna jutteli muutamia lauseita kanssani ja kuviaili hiuksiaan samalla.
Saan pyöritettyä kortsun kokonaan kullini päälle ja huomaan kuinka Sonja kiemurtelee.

Makailin sängyllä selälläni peiton alla ja kuuntelin suihkun lotinaa.

...

Liukkari Teki Tehtävänsä Ja Pian Kahden Sijasta Kolme Sormea Litisteli Sisään Ja Ulos Kiihtyvällä Tahdilla Oman Kiimani Yltyessä Huippuunsa.

Ote irtoaa kun emäntä istahtaa sohvalle viitaten minut polvistumaan eteensä.

-Niinpäs se taitaa olla että minun siivoojaämmäni tottelee tästä lähtien kaikessa minua, naurahtaen emäntä toteaa.

Mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa? Ymmärrän että olen kiikissä kerta kaikkiaan.Saatuani lattian pestyä, hihkaisen, arasti nöyrällä äänellä emännälle asiasta ja hän suvaitseekin tarkastaa työni. En edelleenkään kuvaile tarinan emäntää muutoin kuin että hän on tavallinen nainen.

-Mikäs se avauskoodi kännykällesi olikaan? Emäntä ottaa oman kännykkänsä esiin. Nipistysote ei hellitä vaan hän taluttaa minut ol

...

Riisun Housut Kokonaan Jaloistasi...sukat Myös..harotan Jalkojani Lisää...notkistan Selkääni.

Anne katselee alastonta ylävartaloani. Anne katsoo silmät pyöreinä, mukamas, mutta huvittaa häntäkin -onpas nyt komento, höh. Anne hengittää raskaasti ja äänikin hiukan värisee "hei…" Suutelen kunnolla rintojen seutua, rintojen väliä, seitin ohuen pitsin läpi suutelen jo nännien seutua, otan nännin suuhuni...kovan kiinteä. Tilanne on jotenkin alkukantainen.

Aha…katsos vaan, Anne onkin jo pihalla.

Valun taas alaspäin, suutelen vatsaa, lantiota, pikkareiden etumusta. Yritän vain jutella.Vaaleasti pukeutunut. Anne on ahdas. Viileä suihku tuntuu taivaalliselta.

? Right now either www.xn--e

...

Neljäkymppiä.kävellessäni Auton Luokse Ovi Avautui Ja Mies Käski Hyppäämään Kyytiin.Hetken mietittyäni asioita kysäisin puolileikilläni mieheltäni, että miltä hänestä tuntuisi kokeilla sitä uudestaan.

Kerran meillä tuli mieheni kanssa puheeksi aikaisemmat suhteemme ja niistä erikoisesti se, että kerroin hänelle olleeni joskus myös naisten kanssa. Tämän jälkeen vietimme koko illan kolmestaan leveässä sängyssämme toisistamme suunnattomasti nauttien.Seksielämämme toisin sanoen luistaa aika hyvin.Miehet siirtyivät heti kohta makuuhuoneen puolelle vaatteitaan saman tien riisuen. Anus antoi periksi ihmeen helposti, ilmeisesti kundi osasi hyvin tämänkin taidon. Mieheni kertoi, että

...

Olen Sinun.

"Älä käytä sormia."Painoin kieleni vasten kosteaa pillua toisen käden sormen painuessa pilluun.

Aloin hitaasti liikuttaa lantiotani edestakaisin ja Seija nojautui sängylle selälleen. "Se oli Joke.

Hän katsoi ylös silmiini ja nuolaisi pari kertaa Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! kalun vartta. Hän avasi kylpytakkini ja hyväili käsillä ihoani.Seijan posket punehtuivat sitä mukaa kun viiniä kului.Kaluni sojotti ylväästi pystyssä ja hän kumartui alemmas ottaen hennon otteen sen varresta.

Suihkun jälkeen kuulin ovikellon soivan.

Nyt kapakat eivät tuntuneet enää houkuttelevilta,

...

Tällä Kertaa Se Ei Ollut Tarkoitettu Nautinnoksi Vaan Tuska Oli Hirveä.

Pyllyyni työnnettiin letku ja tunsin veden virtaavan sisälleni ja hetken kuluttua näin vatsani turpoavan veden määrästä. Parin tauon jälkeen naiset uskoivat ettei se voi enää laajeta halkaisematta minua ja siten sama käsittely pillulleni – ymmärsin heidän mittaavan minua. Jalkoväliini levitettiin voidetta joka kirveli tuskallisesti ja samaa voidetta levitettiin pakaroidenikin väliin.

Välittömästi venyttelyn jälkeen meidät kaikki kahlittiin ja ruokittiin kuin koirat lattialla olevista kupeista ja vietiin ryhmänä suihkuun. Tällä kertaa se ei ollut tarkoitettu nautinnoksi vaan tuska oli hirveä.

...

Jalkovälissä Ei Tapahtunut Enää Mitään Pientä Heräilyä Vaan Jouduin Siirtymään Todella Ripeästi Toiselle Penkile Lopetettuani Hieromisen, Ettei Hän Olisi Huomannut.juoksulenkki Tulisi Säännölliseksi Kuvioksi Arkeen Tästä Lähin.

Aloin nuolla kyrvän huippua ja hänen kiveksiään ja kyrpä kovettui silmieni edessä...

Polvistuin hänen eteensä ja katsoin häntä suoraan silmiin kun avasin hänen farkkujen vetoketjun...

**nyt on pesukoneen vuoro ja sitten taas sun huora, nyt käy siistiytymässä!

Käteni laamntuivat ja romahdin maahan..

**oh..** kuului huoneeni ovelta...

Minihameita, stringejä ja dildo... Otin blondin peruukin ja verenpunaisen huulipunan ja varastin joitain siskoni ripsi ja luomi värejä...Ja viimeiseksi valkoinen toppi joten hartiani eivät haitanneet.

Hetken vain tuijotin tuota ihanuutta ja sitten otin sen suuhuni..

...

Vanha Kaverini, Panonikin, Soitti.

Himoni alkoi kuitenkin käydä hallitsemattomaksi, ja ehdotinkin nukkumaan menemistä. Rukoilin häntä liikkumaan, tiesin, että nyt pannaan eikä hempeillä. Ei, minä en lauennut kertaakaan, mutta saamani nautinto korvasi orgasmin. Vastasin, ja Risto kuulosti hyvin hämmentyneeltä, hän luuli soittaneensa jollekulle muulle.

Risto halusi jo tulla, ja kieräytti minut jälleen selälleni, nyt ristin jalkani hänen selkänsä taakse. Eikä varsinaisesti väsyttänytkään. Vanha kaverini, panonikin, soitti. Hän aloittikin työntelyn, aina vain nopeammin ja nopeammin, ja joka työnnöllä nautintoni vain kasvoi, huohotin

...