Homo ubeskyttet samleie sex

homo ubeskyttet samleie sex

Husk at du skal gå til kontroll hver 3. Bifil med mange partnere Innsendt av: Er bifil og gift med kvinne. Har mye sex med tilfeldige partnere ukentlig , men bruker alltid kondom ved samleie er den passive.

Bør jeg søke om prep? Vi anbefaler en konsultasjon ved en soi klinikk. I'm concerned about 30 plus years of better sexual behavior condoms for instance being lost with the introduction of prep. Anonym I'm concerned that prep will encourage a return to sexual practices that helped spread HIV in the first place. Since it's introduction, do you find that those on prep see it as a license to have unprotected sex? Does he become a super spreader for those who are not on prep?

It's my understanding that prep is not intended to replace safe practices but I fear that this is exactly what it will do. The virus cannot establish a chronic infection in PrEP users.

A number of studies show stable condom use in PrEP users, however of course some people will stop using condoms and STIs may increase. Are the cross drug concerns with using Prep.. Anonym I am diabetic t2, and I currently take Metformin and Trajenda to manage the condition. I understand there can be kidney complications with prep and that regular followups are required..

Does tradjenta or metformin increase those risks. Tor B Hei, Jeg har alltid vært veldig nøye med kondombruken ved analsex i alle år, men jeg liker oralsex uten kondom. Jeg unngår å oralsex hvis jeg er forkjølet, har munnskjold, nylig vært hos tannlegen eller det er andre uregelmessigheter i munnen.

Jeg får noe fortsats og sperm i munnen tenner på smaken. Jeg har flere seksualpartnere som jeg ikke kjenner spesielt godt hvert år Europa - og jeg testes jevnlig for kjønnssykdommer ved Olafia. Jeg er passiv ved analsex. Er PrEP noe jeg bør tenke på å vurdere? Han er på besøk hos meg veldig ofte. Anonym Det hender at jeg drar på sauna både i Oslo og når jeg er i utlandet. Jeg har aldri analsex uten kondom, men bruker ikke kondom under oralsex.

Burde jeg bruke prep? Marco I have a unprotected sex last weekend from a guy visiting from Spain, just received a message today that i need to check My status because he is HIV positive from the gay application that we chatted. And in addition i am dating one guy now and find out he is on hiv positive and on medication for 3 years now.

Last time i Checked My hiv status was Dec. So with these i was sleepless the past night and thinking that you guys can help me about this!

Thank you for your consideration and more Power. Contact me at my Email: Anonym Hei, jeg har grublet litt over dette med prep, Er ikke det slik at dem som har hiv skal ta dette produktet? Eller er det for andre som er friske?

Daniel Hei, jeg lurer på hva dette tilbudet koster og om det eventuelt kommer inn under frikort grensen? Ole Johnny Bjørgan Jeg jobbet for renovasjons etaten!

Der jeg slaktet byens grå søppelkasser! De hadde stått i parker og på skoler. Kan det være skabb? Jeg er veldig renslig!

Jeg har ingen kløe andre steder. Men det føltes som mark? Det er noe bedre! Da jeg renset med antibac! Jeg jobbet med hiv smittede på 80 tallet. Men de var Narkomane! Jeg var sosial arbeider! Det klør over øynene og noen ganger over nesen! Har en del sexpartnere mange av de faste og lever ett veldig aktivt sexliv med forskjellige gruppetreff osv. Jeg er passiv og er ikke alltid like flink og bruke beskyttelse. Er dette noe jeg bør gå på, og ikke minst er fastlegen min opplyst på slike ting?

Føler ofte at det eneste de bryr seg om er kondombruk og er litt redd for at jeg må mase meg til slike ting. Jon Jeg er en mann på 30 år som sliter med kondombruken. Særlig i ruspåvirket tilstand, selv om lysten er stor, fører plunder med kondomet ofte rett og slett til ereksjonssvikt. Jeg var til infeksjonslege ved Poliklinikk for hud- og kjønnssykdommer i Trondheim rett før jul for å vurdere å begynne med PrEP, men ble avvist. Legen mente at han ved å skrive ut PrEP ville bane veien for andre kjønnssykdommer, og det ville han ikke gjøre.

Jeg tror PrEP er riktig for meg. Jeg bruker ikke mer kondom fordi om trusselen om HIV henger over meg, og tror jeg ville fått et sunnere sexliv med PrEP og regelmessig testing. Er det jeg som er helt på jordet her? H Hei, jeg går fast på Ritalin og Valtrex.

Jeg lurer å om jeg skal begynne med dette er usikker pga at jeg går på disse medisinene og om jeg er i risikogruppen for hiv smitte. Har sex med menn, ofte uten kondom. Anonym Min rumenske partner og jeg har etter 20 år sammen åpnet opp for å ha flere sexpartnere. Han er sexuelt aktiv i Bukarest. Jeg er sexuelt aktiv i Oslo. Av og til uten kondom. Bør jeg gå på PrEP? Anonym Hei, jeg er en aktiv gutt som er ganske vellutstyrt. Mange ganger finner jeg ikke kondomer i min størrelse ved.

Jeg er selv helt frisk og lurer da på om det kan være lurt av meg å begynne på PrEP?? Et av de vanligste spørsmålene jeg får når jeg snakker med folk er hvor de kan få PrEP. For de som bor i Oslo er det supert at dere nå er i gang på Olafia! Samtidig har jeg forstått det slik at Olafia har en koordinerende rolle for resten av landet?

Mest nærliggende for å sikre et likeverdig tilbud til hele landet er kanskje å ta i bruk fastlegene? Noen er så heldige å ha fastleger som følger opp og skriver ut PrEP, mens andre fastleger ikke har kunnskap og derfor heller ikke skriver ut. Når kan vi forvente at det kommer informasjon og retningslinjer for igangsetting og oppfølging av PrEP i hele Norge?

Nasjonalt kompetansesenter for seksuelt overførbare infeksjoner i samarbeid med Olafiaklinikken og Infeksjonsmedisinsk avdeling ved OUS jobber aktivt med å lage en informasjonspakke for brukere.

Frode Vi er ett par. Har trekanter og går på sauna i Norge og utland. Har blitt en del partnere etterhvert. Nytter alltid kondom ved analsex, men ikke ved oral. Bør vi vurdere å komme på samtale?

Har nesten aldri analsex og hvis alltid med kondom. Er det innen målgruppen? Anonym Jeg lurer litt på dette med ikke målbare virus-verdier i blodet. Har hørt at den som ikke har målbare virusverdier i blodet, likevel kan ha det i sæden, stemmer det? Anonym Risikoen for å bli smittet av hiv er jo lavere hvis man er "aktiv" enn hvis man er "passiv".

Er det korrekt oppfattet at risikoen er omtrent borte for den aktive hvis den passive er hiv-positiv, men velbehandlet med ikke målbart virusnivå i blodet? Er det da noen grunn til å begynne på PrEP for den aktive? Anonym Jeg har en av og på kur, fått utskrevet av fastlege. Hva om behovet endrer seg og trenger mere permanent kur? Hei, Jeg har i løpet av mine 20 år som seksuelt aktiv hatt usikker analsex ved noen ytterst få anledninger.

Jeg har disse gangene alltid vært den aktive. Det kan dreie seg om ganger med kanskje 5 forskjellige partnere. Jeg bruker ikke kondom ved oralsex, og tar ikke spermen i munnen. Jeg har ikke hatt en seksuell overførbar infeksjon utenom en klamydia for 17 år siden. Anonym Hei, Jeg er en biseksuell mann i midten av 40 årene. Jeg chatter med folk og treffer av og til noen av dem via gaysir og det begynte å bli en dårlig vane for meg.

Men jeg vil avslutte dette,har prøvd men klarte ikke så langt. Tenkte å kontakte med en psykolog som kan gi råd til Homofili, bifili, helst en som homofili eller bifil selv. Anonym Jeg har nesten kun oralsex, og er da den som suger. Ganske ofte lar jeg de jeg har sex me komme mens jeg suger. Av og til svelger jeg. Vet at dette ikke er sikkert, men gjør det jo allikevel. Bør jeg på PrEP? Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Pride i Oslo og andre steder Beste Safari tur i Africa 20 svar.

Hvor pen er forrige fra ? På forsiden Frydpris til biskop Kari Veiteberg Klar for parade? Her er ruten Årets råeste pride-fest på Røverstaden - Borgerlig regjering sikrer skeive fremskritt.

Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Ubeskyttet sex i ny og ne Innsendt av: Ja, du må gjerne komme til en konsultasjon for vurdering. Det er mulig du er i målgruppen.

Men for å kunne gi deg et konkret råd, må vi snakke med deg og gjerne en evt partner. Hvis du med ingen verdier mener at han ikke har målbart virus i blodet, trenger du ikke PrEP.

Prep i perioder Innsendt av: Hvis du bare har ubeskyttet analsex i forbindelse med reiser, og ikke når du er hjemme over lengre perioder, kan du ta PrEP når du er på reise.

I de norske retningslinjene har vi sagt at om behovet for Truvada overstiger 14 tabletter per måned, anbefaler vi overgang til kontinuerlig PrEP, dvs. Du har rett i at man kan komme opp i 8 tabletter den første uken om perioden du trenger PrEP overstiger en helg.

Alternativet er daglig PrEP, men da må du helst vente inntil 1 uke før maksimal effekt. La oss si du planlegger en helgetur til Berlin torsdag til søndag, og at du har erfaring med at du glemmer kondomene i slike situasjoner. Da tar du 2 tabletter torsdag, 1 tablett fredag, 1 tablett lørdag, 1 tablett søndag, 1 tablett mandag og 1 tablett tirsdag 48 timer etter siste seksuelle kontakt. I studier er det liten forskjell på de to ulike metodene. Det viktige er å benytte den metoden som passer best for deg.

Be fastlege henvise deg til infeksjonsmedisinsk poliklinikk på Haukeland for vurdering av PrEP. Venerologisk poliklinikk eller fastlege kan sjekke deg for soi. Så lenge den som er hivpositiv, er velbehandlet ikke målbart virus i blodet i mnd , trenger du ikke PrEP når du sex med ham. Tilbudet om PrEP skal være landsdekkende, men vi er i en oppstartsfase. Se svar på spørsmål "Bergen". Aktivt seksual liv Innsendt av: Du har vel hatt litt flaks som aldri har fått påvist noen kjønnssykdom med det sekslivet du beskriver her.

Du kan vurderes for PrEP, synes vi. Fastlegen kan henvise deg til Infeksjonsmedisinsk poliklinikk på Haukeland universitetssyehus, synes vi. Soi-sjekk kan du fortsatt gjøre på Venerologisk poliklinikk. Du bør være vaksinert mot hepatitt B. HIV positiv kjæreste Innsendt av: PrEP er nyttigst for dem med høyest risiko for å få hiv. Det kan være utfordrende å finne den rette balansen mellom risiko for hivsmitte og risiko for bivirkninger av medisinene.

Avgjørelsen må tas i samarbeid mellom den enkelte og behandler ut ifra en individuell helhetsvurdering. Det høres ut som dere bør komme til en samtale. Olafiaklinikken startet opp med dette tilbudet i forrige uke. Vi vil forsøke å gi alle en vurdering senest innen 3 mnd, tidligere etter nærmere vurdering. Når det gjelder bivirkninger har vi kommentert det i et tidligere svar. Når det gjelder om du kan bruke Truvada sammen med medisiner du allerede bruker interaksjoner , må dette sjekkes for hvert enkelt medikament.

Jeg er middels god til å bruke kondom Innsendt av: Vi synes du bør komme til samtale for å identifisere de situasjonene du dropper kondomet, for å tydeliggjøre behovet.

Anonym Ka er prEP? PrEP er en forkortelse for pre-eksposisjonell profylakse, dvs forebyggende behandling mot hivinfeksjon. Man tar da en medisin som heter Truvada, for å hindre at viruset kommer inn i cellenes arvestoff. Man kan ta PrEP daglig eller ved behov. Hiv og prep Innsendt av: Å bruke PrEP en periode i livet betyr ikke nødvendigvis at man har et psykisk problem eller er uansvarlig.

Man har i stede tatt ansvar for egen seksuell helse ved å redusere risikoen for å få hiv. One kidney on terminal plus liver going there too Innsendt av: Dear John, We recommend you either ask your familydoctor to refer you to your local infectious disease department for a consultation , or if you live in Oslo, contact us directly at Olafiaklinikken.

Dette høres merkelig ut. Hvor har du dette fra? Prep og oralsex Innsendt av: Oralsex uten sår i munnen utgjør en meget lav risiko for å bli hivsmittet.

Men vil jo anbefale å avstå fra oralsex når du har sår i munnen. Først og fremst bør du teste deg hver 3. Det kan hende du bør ha PrEP.

Hvis det etter nærmere vurdering blir aktuelt, må vi sjekke de enkelte medikamentene du bruker opp mot Truvada. Har sex minst 5 ganger med menn,iblant ubeskytet,burde jeg ta tabeten?

Du er velkommen til Olafiaklinikken for en vurdering. Prøve sex med en mann Innsendt av: Vi anbefaler at du kommer inn til en samtale om dette hos oss på Olafiaklinikken.

Behovet for PrEP er primært basert på risikoen for hivsmitte. Vi må gjøre en vurdering om du bør tilbys PrEP etter en samtale hos oss. Det som øker risikoen for å bli smittet er først og fremst at man glemmer å ta tablettene som foreskrevet. Det kommer an på hvor i Nord-Norge du bor. Men du kan henvises til infeksjonsmedisinsk poliklinikk i Tromsø eller Bodø for vurdering. Tok du opp dette med fastlegen din ved siste 3 mnd kontroll etter oppstart PrEP?

Hvis dette er rett før mensen kan det være menssmerter. Noen jenter får også litt smerter ved eggløsning som er 14 dager før mensen. Her er de billigste forbrukslånene. Tusen takk på forskudd om noen kan svare oss på det! Sindre Hva blir kravene for knull annonser ts escort bergen man skal få tilgang til prep? På forsiden Håper å få denne vinneren til Oslo Lady Bunny til Regnbuedagene Kvinne som har sex med kvinner - kjenn din kropp!

Bildespredning Festrelatert voldtekt Kjærestevold. Helseutvalget Helseutvalget tidligere Helseutvalget for bedre homohelse ble opprettet og er en organisasjonen som driver helsefremmende og forebyggende arbeid overfor kvinner som har sex med kvinner ksk og menn som har sex med menn msm. Ubeskyttet samleie sex homo Escort bergen are nuru massages real Ubeskyttet samleie sex homo Ubeskyttet samleie sex homo Europeisk menn som har sex med menn internettundersøkelse: Snakk mer med legen din om hva du bør gjøre og ikke gjøre under graviditeten, gjerne før du blir gravid.

Mellom oss to bruker vi ikke noen form for beskyttelse. Vær ærlig,fortell at du er bekymret for at du glemte prevensjon når dere h Noen jenter får også litt smerter ved eggløsning som er 14 dager før mensen. Ubeskyttet samleie sex homo Omfanget av ubeskyttet sex blant menn som har sex med menn MSM er betydelig.

sep Hadde ubeskyttet sex dagen etter siste r det en såkalt. sex annonser oslo sex shop lingam massage mature milf eskorte porno homo enorme. Homo porno ubeskyttet samleie rett før mensen. Som sex videoer med lesbiske , velkommen, nyte disse cuties ømt å kjærtegne og har sex med hverandre. jul No Sexklubb I Oslo Hard, sex, hårete Damer Ubeskyttet, samleie, rett, før, naken homo noveller, Tone damli aaberge utro kvinne søker mann.

Homo ubeskyttet samleie sex

Luxus escort eskortetjeneste bøsse

: Homo ubeskyttet samleie sex

Homo ubeskyttet samleie sex Jeg har flere seksualpartnere som jeg ikke kjenner spesielt godt hvert år Europa - og jeg testes jevnlig for kjønnssykdommer ved Olafia. Er det lurt av meg å begynne med PrEP? I read Prep affects the liver and kidney I only have one already on terminal stage. Men de var Narkomane! Bør vi vurdere å komme på samtale? Har hørt at den som ikke har målbare virusverdier i blodet, likevel kan ha det i sæden, stemmer det?
Massasje fredrikstad deilig homoseksuell deiligere deiligst Marco I have a unprotected sex last weekend from a guy visiting from Spain, just received a message today that i need to check My status because he is HIV positive from the gay application that we chatted. Jeg er sexuelt aktiv i Oslo. Det finnes andre SOI som kan gi sår nakenbilder camcam chat bøsse munnen og øke mottakeligheten for hivsmitte. Du kan be om time på på internet; gå inn på https: Slik det er nå føler jeg at alt må planlegges god tid i forveien.
Homo ubeskyttet samleie sex Men det føltes som mark? Risikoen for å bli smittet av en velbehandlet hivpositiv person er tilnærmet null uavhengig av om man har aktiv eller passiv sex med den hivpositive. Anonym Ka er prEP? Det er lav forekomst av Truvada-resistens, så denne risikoen er meget liten. Er prep så sikkert at man kan bruke det i stedet for gummi? Jeg har flere seksualpartnere som jeg ikke kjenner spesielt godt hvert år Europa - og jeg testes jevnlig for kjønnssykdommer ved Olafia. Jeg er en heterofil mann som elsker damer, men jeg fantaserer imidlertid mye om å prøve sex med en mann, og har egentlig veldig lyst å prøve dette, men noe holder meg igjen.
CUPIDO HOMO DATING SITE STJERNETEGN MATCH I'm concerned about 30 plus years of better sexual behavior condoms for instance being lost with the introduction of prep. Behovet for PrEP er primært basert på risikoen for hivsmitte. Jeg har ingen kløe andre steder. Du bør være vaksinert mot hepatitt B. Men det føltes som mark? Does tradjenta or metformin increase those risks.
Da jeg renset med antibac! Ubeskyttet sex i ny og ne Innsendt av: Har en del sexpartnere mange av de faste og lever ett veldig aktivt sexliv med forskjellige gruppetreff osv. Det som øker risikoen for å bli smittet er først og fremst at man glemmer å ta tablettene som foreskrevet. I read Prep affects the liver and kidney I only have one already on terminal stage. Trenger han PrEP, og ikke du? I was unsure, I hope you guys can help me.

Gratis homo kontakt beste norske datingsider