Video Tekee Pilaa Maan Terveyspalveluista, Ja Ehdottaa, Etta Deittipalvelu Ratkaisee Samalla Paitsi Seuranhaku-, Myos Henkilon Rahaongelmat.

lähteet...

Tuttava pariskunta Mikko ja Sirpa olivat viettämässä viikonloppua luonamme. Minua rupesi himottamaan ja humalasta rohkaistuneena käännyin häneen päin nostin jalkani samalla lailla koukkuun. Otettiin saunominen pitkän kaavan mukaan menin ensin Mikon kanssa saunaan ja sen jälkeen oli naisten vuoro. Sirpan nytkyessä nousin ja ohjasin kovana seisovan kullini pillun huulille ja painoin sen sisään. Puristelin Sirpan kiinteitä rintoja ja kovia nännejä.
Löylyjen jälkeen menin pesuhuoneeseen missä Sirpa oli saanut itsensä pestyä hän antoi pusun suoraan suulleni ja sanoi kiitos, johon minä kiitos itsellesi vaan. . . . .Mikolle tapansa mukaan juoma maistui ja häneltä rupesi veto loppumaan ohjasin hänet kammarin puolelle lepäämään. Huomasin Sirpan vilkuilevan jalkoväliini, kiusatakseni häntä lisää levitin jalkani jolloin täys seisokkini oli suoraan hänen silmiensä edessä. Sirpa huusi tule tänne vaan. Jäätiin siis Sirpan kanssa kaksin saunaan, meillä on L-malliset lauteet ja istuimme eri puoliskoilla joten olimme lähes vastakkain.

seuranhaku

Miehen Seeking Arrangement -deittipalvelussa kauniit naiset ja komeat miehet voivat saada terveydenhoitoasioihinsa apua omalta Sugar Daddylta. Video tekee pilaa maan terveyspalveluista, ja ehdottaa, etta deittipalvelu ratkaisee samalla paitsi seuranhaku-, myos henkilon rahaongelmat.

Lähteet... https://www.stara.fi/2013/11/16/nainen-etsi-oma-sugar-daddy/

Ei pitäs kokeilla

Esko kysyikin että voiko hän kuitenkin yksin jäädä ja vaimoni suostui vaikka olikin pettyneen näköinen.

Satu oli ollut sitä mieltä homma oli siinä ja hörpännyt lasinsa tyhjäksi todennut että hyvää oli..

Vaimolla oli siis vain sukat jalassa aivan vieraan miehen edessä tämän kääntäessä hänet samalla pudottaen omat housunsa ja istuen sängylle vain t-paidassa vetäen vaimoni syliinsä istumaan ja puristellen rintoja ja kehoa joka puolelta hyväillen vaikka Esko kuulemma olikin aika karkea ja touhu jopa hieman tylyä mutta se kuulemma antoi oman kiihokkeensa.

Esko seurasi vaimon poistumista saunasta silmät kiiluen ja kun ovi sulkeutui totesi että on toi Satu vaan upea emäntä ja hyvin säilynyt ikäisekseen ja että tuollaista olis ilo panna.

Suutelu alkoi kuulemma poistamaan estoja Satu olikin todennut välissä että täälläpä Näin Hankin Seksitreffit Netistä 50 Tunnissa isohko veitikka johon Esko että odotas ja avannut sepaluksen ja pullauttanut seisovan kyrvän ulos housuista ja todennut että Seppo sanoikin että olet hyvä ottamaan suihin johon vaimo oli todennut ettei Seppo tuommosia puhu ja oli kuitenkin samalla laskeutunut polvilleen kuulemma kun halusi läheltä nähdä hieman suuremman kyrvän… oli sitten todennut että ompas komea .

Satu oli seurannut perässä tuntien että oli juomat noussut päähän ja vatsanpohjassakin oli väreilevä tunne .

Jossain vaiheessa hän huomasi että Eskolla oli puhelin kädessä ja se naputteli siihen samalla jotain mutta ei ollut kiinnittänyt siihen huomiota sen enempää.

Esko ja minä parantelimme maailmaa ja kuuntelin kuinka Esko kertoili Marjan lähdöstä , sitä seuranneesta puutteesta.

Kun kyrpä alkoi jälleen nostaa päätään vaimoni oli sanojensa mukaan alkanut imeä Eskon kiveksiä samalla kyrpää runkaten mutta Miksi Pitkät Miehet Saavat Enemmän Seksiä - Vai Saavatko? Esko oli aloittanut nopean runkkaamisen ja sanonut että kun kerron otat kyrvän nopeasti suuhun ja hetken päästä kuului käsky ja vaimoni olikin nopeasti imaissut kyrvän syvälle suuhunsa sen suihkuttaessa jo vaikka kuinka monennet mällit vaimoni aukkoihin……

Ja samassa kuului vaimoni takaa vierasääni että kuule Esko, oikeassa olit aika huoran oletkin löytänyt, mutta se onkin sitten toinen juttu...

Siinä ryypätessä Esko heitti että varmasti Satu antaa kun hän pehmittää ja se meni hieman kinanpuolelle kun totesin että tuskin vaan, no Esko sanoi että ei kun koitetaan anna mulle 2 tuntia kahden kesken Sadun kanssa mökillä niin katotaan minkälainen tikkarin imijä Satu on.Niin ja ei tästä ero tullut vaan maustetta elämään!

Seuraava onkin sitten vaimolta ja kamerasta kuultua ja nähtyä:

Kun poistuin Esko oli heti kiiruhtanut auttamaan Satua tiski ja ruokien pois laitoissa ja alkanut kyselemään että mites teidän seksi asiat jaksaa ja että Esko ei eron jälkeen ole päässyt ketään rakastelemaan ja että koitappa kuinka on kovana…ja sitä rataa.

seuranhaku