Tuoli Oli Mukava Ja Pehmeä.

Hänen kätensä olivat nopeasti vyössäni ja näin olin hetkessä alasti hänen edessään.Hyttikaveri alkoi riisuutumaan ja vetäsi samalla myös kalsarinsa alas. Nylonin kosketus tuntui ihanalta ja ainoastaan muutaman vedon jälkeen minulta pursusi hänen suuhunsa. Pian ruiski kaverikin ähkäisten spermat nieluuni ja vaikka yritin osan sylkeä, nielin loput.Hyttikaverini oli minusta pari vuotta vanhempi, (itse olin vasta 16 v. Nyt sain itse ensimmäisen kerran eläissäni ottaa toisen miehen kullin suuhuni.
Nyt hän kiersi ne pikkarit minun kullini ympäri ja jatkoi työtään. hän jatkoi.Sitten se otti taskustaan pienet naisten pikkarit käteensä sanoen pihistäneensä ne maista jostain pyykkinarulta. Eka työni oli messipoikana ja siinä jouduin siivoilemaan myös hyttejä, messin ja ruoan kattauksien välissä. Laskin spermat silloin muutaman kerran patjan ja seinän väliin, kun ei ollut mihin pyyhkiä.

seksiseuraa helsinki

Se sai miehen haukkomaan henkeään. Sellaisen joita jotkut käyttävät lentokoneessa kun haluavat nukkua. Mies puki sen ylleen ja nainen lähti taluttamaan miestä kohti asuntoa.Nainen otti miehen käsistä kiinni ja veti hänet pystyyn. Tuoli oli mukava ja pehmeä. Ei kai anneta sen mennä hukkaan?"Nainen käveli tuolin ympäri ja kosketteli miestä jollakin viileällä ja pehmeällä. , kuului kysymys Seksi Treffit Helsinki hänen olkansa takaa.

Isän painajainen

Toinenkin motoristimies nousi ylös ja sanoi selvästi jotain käskevällä äänellä, tämä oli se mies jonka prätkällä Anniina oli tullut paikalle. Ison miehen kädet kietoutuivat tytön ympärille, toinen koura puristi pyöreää rintaa ja kaivoi sen esille pitsistä toisen käden nostaessa hametta. Toinen mies huikkasi jotain ja Anniina irrottautui kiihkeästä syleilystä ja astui sirosti lattialle. Anniinan hiukset olivat kahdella palmikolla ja päässä hänellä oli vaaleanpunaiset pupun korvat. Vartaloa peitti edelleen valkea korsetti, jonka vaikutuksesta tytön rinnat näyttivät tavallista isommilta. Hän levitti toisella kädellä noita herkullisia pakaroita nähdäkseen maalinsa paremmin ja ohjasi toisella kädellä jäykän, liukastetta ja ehkä spermaakin tippuvan kyrpänsä teinipersettä vasten.

Ensin uudempi mies käveli näkyviin ja molemmat nauraa hekottivat selvästi jollekin.

Miehet auttoivat hieman punastelevaa Anniinaa nousemaan pöydälle seisomaan ja toinen laittoi ilmeisesti musiikin päälle. Virtanen tajusi, että noin hänkin pyytäisi nuorta huoraa tai stripparia pukeutumaan, jos haluaisi kiihottua mahdollisimman paljon. Kaksi kyrpää yhä vain jyystivät Anniinan sisuksissa ja tyttö tunsi olevansa kohta orgasmin partaalla. Huomattavasti leventyneen, nuoren pyllyn puristus alkoi olla liikaa Anniinaa takaapäin ottavalle miehelle ja hän joutui pidättelemään ettei olisi lauennut vielä. Laitoin tarinan "Ikäero"-kategoriaan, mutta yhtä hyvin se voisi olla "Kiihkeät" tai jopa "BSDM"

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kiinteistönvälittäjä Virtanen puuhaili aamulla keittiössä, aamukahvi oli jo melkein juotu eikä lehdessä ollut paljon mitään mielenkiintoista.

Kun tytär käänsi päänsä ikkunaa kohti Virtanen näki intohimon ja Parinvaihto Jyllää Euroopassa nautinnon noilla kiimasta voihkivilla, kauniilla kasvoilla.

Takana oleva mies ei enää jaksanut kastella kuinka hänen kaverinsa nussi tätä kiimaista teinilutkaa, vaan päätti tytön perseen olevan nyt valmis.

Hotellissa

Olen enemmän btm mutta muutakin välillä tapahtuu. Tämä sattui pari vuotta sitten ja on kaikki tapahtuneen mukaan!Runkkasin imin pyöritin kielellä ja kaveri kesti hyvin, puristelin pakaroita hyväilin vatsaa, sekin oli sika kiihottavan pehmeä. Hän asettui päälleni ja levitin käsin pakaroitani, tunsin terskan reiälläni ja paineen kasvavan kun hän painoi sitä sisään, koitin rentouttaa itseni, kihelmöinti levisi pepussani kun paine kasvoi, tuskan ja nautinnon voihkaisu pääsi minulta kun terska painui sisääni lopulta yllättävänkin helposti, varovasti hän tuli yhä syvemmäs kunnes tunsin vatsan pakaroitani vasten, siinä olimme hetken ihan hiljaa. Tämä tapahtui Seinäjoen seudulla.Ei hätää runkkasin päivällä että kestän paremmin. Laitoin tyynyn keskelle sänkyä ja menin vatsalleni siihen, näin peppuni jäi sopivasti koholleen.

Jatkoa seuraa jos lukijat haluaa?Huokailuista päätellen kaverikin piti tästä.

Hän jäi eteeni seisomaan, otin varovasti hänen kalustaan kiini, kalu oli vielä aika pehmoinen, otin kunnolla kiinni vedin liikkuvat taakse, kuului lupaava ähkäisy, huomasin samalla että kaverilla on erektiorengas sehän selitti sen seisokinkin. Siinä oven takana keräsin hetken rohkeuttani ja lopulta koputin ovelle, aukenihan se pienen odottelun jälkeen raolleen ja sit kokonaan, huh huh kaveri sanoin moi tule sisään ja kääntyi mennen edellä, paljaat pakarat vain keikkui, oli ihan alasti!

Olin taas kerran netissä aikaani kuluttamassa ja jos sattuisi tärppäämään kiva kaveri. Runkkasin hiljaa ja toisella kädellä pitelin kasseja eikä nekään mitkään pienet olleet.

Sisään nopeasti ja ovi kiinni, kengät ja takki pois, menin perässä. Sillä kertaa ei edetty pidemmälle mut netissä tapasimme muutaman kerran ja lopulta saimme päivän sopimaan, hän oli reissumies ja kävi tasaiseen tällä seudulla.En kuitenkaan halunnut että kaveri vielä tulee olinhan vielä sitä yhtä vailla. sanoinkin että nyt olisin sitä ratsastusta vailla jos vain vielä kestät?

seksiseuraa helsinki