Tietysti Olin Innoissani Ja Aloin Laittamaan Jotakin Syötävää.

deittipalvelu

sain soperrellen vastattua että olen kiinnostunut miehistä. Yhtä äkkiä Matti otti kalunsa suustani pois ja kaatoi minut sohvalle selälleen ja otti kaluni suuhunsa. Vihdoin kun olimme kumpikin alasti niin minä otin matin kyrvän suuhuni , joka oli 20cm pitkä ja paksuuttakin löytyi. Alkoholin vaikutuksesta vinkkasin vaistomaisesti takaisin, sen tajuttuani menin taas tavan mukaan pikkuisen paniikkiin, jotta mitähän Mattikin ajattelee. Vastasin, että ei ollut joten Matti lupasi olla hellä.

Kohta hetken päästä Matti tulikin ja pääsimme lähtemään. Tätä hetkee olin odottanut jo muutamia vuosia, että eräs kaveri(nimettäköön vaikka matiksi)kaataisi minut sänkyyn.

Saavuttuamme Matin kotiin ja riisuttuamme päällys vaatteet, Matti meni hakemaan oluita ja pyysi minua olemaan kuin kotonaan. Ja niin olemme seurustelleet muutamia vuosia onnellisina.

Janin isä Leif Segerstam on säveltänyt 253 sinfoniaa. Isä oli vain harvoin kotona, kun lapset olivat pieniä. -Ei vanhemmillani ollut aikaa lahtea viemaan minua sinne. Niinpa jo hyvin pienena opin, kuinka Mikkelista paasee Kangasniemen kautta Jyvaskylaan ja sielta Karstulan kautta Pohjanmaalle linja-autolla.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/viihde/2012020915186717_vi.shtml

Hyväksytty alistettavaksiKieli nuoli arasti persevakoa, mutta löysi persereikäni.

"Liikuta sitä edestakaisin."Samalla tavalla työntelin sormeani hänen perseeseen.

"Eh...oih", nainen äännähti.Otin tukevan otteen perseposkista ja aloitin yhä kiihtyvän naimisen.Paita oli kadonnut päältä, samoin pitkät housut. Liukuöljy kiilteli tummana naisen iholla.

"Osaan.

Ystävääni

Aloin siinä keinumaan rajusti ja tunsin kun hänen rintansa pompahtelivat kuumaa ihoani vasten. Hyvä ystäväni kertoi tulevansa kylään. Hän vastasi oo kiitos haluatko tulla syliini. Hain sen ja otin muutaman kuvan. Tietysti olin innoissani ja aloin laittamaan jotakin syötävää. Noin tunnin päästä ovikello soi ja ryntäsin avaamaan oven, mutta siellä ei ollutkaan ystäväni, vaan minun isäni. Hän onneksi tuli Tosimielellä Paria Etsivä Sinkku Pyytää Treffeille Vaikka Kaupan Kassaa vain piipahtamaan ja katsomaan, että kaikki on kunnossa ja lähti saman tien.. Menin ja sanoin: Uuh Maija olet niin ihana näky tyydyttäessäsi. Hänen Etsi: ”Seksi Oulu”! yllään oli lenkkeilypuku, koska oli tullut pyörällä.

deittipalvelu