Tarpeetonta Sanoakaan Että Nielin Kaiken.

Siitä mä kiihotuin niin paljon et sain orgasmin pienen äänähdyksen kera. Sit se alko ottaa mun boxereita pois, ja mä aloin ottaa siltä alushousuja pois. mutta se onki sit jo toinen tarina.

Sillä oli sängyn päässä yöpöydän laatikossa kortsupaketti josta se sai nopeesti sujautettua kumin mun kyrpään. Olin yökylässä naispuolisen kaverini luona. Molemmat ollaan tällä hetkellä vapaita, joten ajateltii ettei ois mitää haittaa jos nukuttais vierekkäin sen sängyssä (90cm eli aika ahas kahelle aikuiselle).

seksiseuraa helsinkiEn olisi osannut kuvitella Wongoa niin hurjana, koska päivänvalossa mies oli ollut siihen saakka erittäin levollinen ja rauhanomainen. Iso, musta kyrpä oli varmasti liian turpea naiseni kapoiseen vittuun, mutta Wongo ei antanut päällikkönä periksi. Minä menen Hilkan viereen. Jos Hilkka antaa tehdä. Minä autan. Minä menen Hilkan kanssa. Lataus palautunut. Hilkka ynähteli ja huokaili kuuluvalla äänellä.

Naapurisopu

Lopulta palloletka oli lopussa, vain viimeinen liila pallo oli pyllynreiän ulkopuolella merkkinä siitä mitä siellä olisi...Oli jälleen yksi hellepäivistä ja paidat lensivät alkumetreillä maahan.

Olin aika herkässä terässä, ei oltu ehditty mieheni kanssa koko kuluneen viikon aikana rakastelemaan ja omat sormeni saivat vakoni valumaan.

Levität poskeni auki ja huomaat pallon pyllyssäni.Samalla livon terskasi päätä, kun huokailet silmät kiinni. Matti syöksyy salamannopeasti vetämään helmet ulos perseestäni ja minulta on lähteä taju, pulppusin kuin vuoripuro Matin reisille ja vittuni pumppasi myös Matin tulemaan. Saunottuamme ja iltapalan syötyämme oli nukkumaanmenon aika. Purkautuu huuliltasi ja hymyilen katsellessani naapuriin päin.

Ja kyllä, valitettavasti nämä tapahtumat samoiten edellisen tarinani tapahtumat ovat keksittyjä... ;)

Palaute tervetullutta! Katson pää lattianrajassa, kuinka poikien Parinvaihto Jyllää Euroopassa kyrvät nousevat täyteen teräänsä. Tottakai! Mieheni pitää toisella kädellä selästäni kiinni ja toisen käden kolme sormea alkaa painamaan pilluni sisään. Se saa minut hulluksi!

Keltaisen ruusun huora nro 2

En ottanut sitä vielä suuhuni vaan hyväilin sen vartta kielelläni mutta lopulta en voinut enää vastustaa vaan upotin sen juurta myöden suuhuni. (Täytyy sanoa että meni aikansa ennen kuin opin tekniikan jolla isonkin kalun saa nieluun ilman että saa oksennusrefleksin.

Olin jo tottunut pyllyssäni olevaan käteen joka alkoi tuntua hyvältä itse asiassa.
Upea melko kookas kalu paljastui, kiimatippa kärjessään. Tarpeetonta sanoakaan että nielin Parinvaihto, Kimppakiva Ja Orgiat - Uusia Kokemuksia Parisuhteeseen kaiken.

Sitten tunsin kuinka anukseni alkoi venyä äärimmilleen kun ilmeisesti koko käsi alkoi tunkeutua sinne, hyvin hitaasti, välillä vetäytyen hiukan taaksepäin mutta joka kerralla hiukan syvemmälle.

Lopulta en enää kestänyt vaan päätin että nyt on saatava oikeaa kyrpää suuhun ja pyllyyn joten lopetin työni hiukan tavallista aiemmin ja suuntasin kulkuni kohti Kamppia. Asentomme oli nyt sellainen että vain pikkustringien verhoama perseeni oli ovelle päin, aivan tarkoituksella jotta pystyin välillä vilkaisemaan ruutua ja... aloin jo epäilemään etten saisi kolmatta kyrpää yhtaikaa kun tunsin kovan käden läimäyttävän kevyesti persettäni. Siinä sitten imeskelin välillä kahta yhtä aikaa. Vähän huulipunaa, ovi raolleen ja olin valmis ottamaan vastaan ekan "asiakkaan". Suljin oven ja riisuuduin alusvaatteisilleni, jättäen vain seksikkäät pikkuhousut ja rintsikat. "Mieheni" mutisi jotain "voi v-ttu, uskomaton huora jms", ei ilmeisesti ennen ollut saanut sitä pohjaan asti. Harjoittelu tekee siinäkin mestarin...)

Kauaa ei tarvinnutkaan odottaa kun ovi aukeni ja sisään astui kookas mies. tartuin hänen etumuksestaan ja puristelin varovasti ja aukaisin vetoketjun. Oma kyrpäni oli välillä lerpahdettuaan kovettunut kovaksi kuin rautakanki mutten koskenutkaan siihen vaan halusin pitkittää omaa nautintoani mahdollisimman pitkään.

seksiseuraa helsinki