Sain Vain Pari Tippaa Suuhuni Ja Loput Olivat Rinnoillani Ja Kasvoillani.

Tiesit miten kovasti pidin siitä kun suutelet minua ja pelkkä suutelu sai minut jo kostumaan. Puristelit, nipistelit ja pidit vain kiinni. Sain vain pari tippaa suuhuni ja loput olivat rinnoillani ja kasvoillani. Aloin huohottaa ja voihkia. Kätesi olivat 10 Tapaa Mokata Treffeillä – Ei Näin! pehmeät ja samalla taitavat.

Nykäisit kyrpäsi pois suustani ja aloit runkata pidit toisella kädellä minun olkapäästäni kiinni. Toisen kätesi siirsit omaan kovaksi muuttuneeseen kyrpääsi, jatkoit suuteluani. Polvistuin jalkoväliisi Löydä Laadukasta Seuraa Ja Sovi Treffit Jo Tänään ja katsoin silmiisi, ensimmäistä kertaa kuulin sinun käskevän minua. Normaalisti ohjat olivat tiukasti minun käsissäni, mutta tämä oli ensimmäinen kerta näin päin.

treffitHän sanoi tavanneensa molemmat miehet joista taannoin oli puhetta. Viimein olin kahden miehen välissä, toista imin kun toinen pani. Nousimme ylös ja nuoleskelimme kaikkien meitä panneiden miesten kalut puhtaaksi. Hannu huusi kunnes Mika asetti kalun hänen suuhunsa "äänenvaimentimeksi". Hannu ei ollut nähtävästi lauennut pitkiin aikoihin, sillä hänen kalunsa tuntui vuotavan paksu spermaa pidempään kuin muut olivat äsken tulleet yhteensä. Mut pysähtyivät katsomaan minun polvistuessani alastomana Mikan eteen ja tarttuessani kädellä paksun kalun varresta paljastaen hitaasti muhkeaa terskaa. Mika sai melko pian ja vetäytyi suolestani. Luulin että Timon jättiläismäinen kalu tuntui aluksi kivuliaalta mutta tämä vei voiton. Harrin kalu ei ollut erityisen suuri, joten eilisen jälkeen se oli oikeastaan mukava.

Sara Sieppi epailee Alexandran rohkean kaula-aukon varastaneen taysin Davidin huomion: "Oli blondi. Mita sa katsoit tossa?

Lähteet... http://www.nelonen.fi/ohjelmat/kiss-bang-love-suomi

Kaksi aikuista MIESTÄ 2

Kun Arto kääntyi muistin muutakin:

Hänen komeat kasvonsa ja tumma sänkensä toi elävänä mieleen miltä hänen poskensa tuntui omaani vasten tuntui ja miltä hänen suudelmansa maistuivat. Voimmeko tavata, pääsetkö ??"Kirosin itseäni: Olisihan minun pitänyt ajatella tällaista mahdollisuutta kun näin huoltoaseman edessä seisovan kaksi mustaa maijaa.Koska satoi, lähdin autolla.

Yhtäkkiä katseemme kohtasivat: Hänen tummat, kauniit silmänsä näyttivät hämmästyneiltä.

Olin vähällä kääntyä takaisin. Paluumatkalla huomasin bensaa olevan vähän, ja poikkesin tankkaamaan huoltoasemalle. Maksoin nopeasti bensani ja ryntäsin ulos.Itse en oikein edes malttanut nukkua koko yönä. Orastava erektiokin antoi merkkejä itsestään.Kahvikuppi Arton kädessä heilahti ja kahvia läikkyi vähän yli.

Olin ollut hämilläni edellisenä viikonloppuna tapahtuneesta, enkä ollut ajatellut ottaa yhteyttä Artoon. Muistin myös kuinka ihanalta tuntui herätä välillä yöllä rakastelusta uupuneena ja kaivautua tiukemmin Arton lämpimään syliin.

En ole mikään univormufriikki, mutta Arto näytti komealta poliisihaalareissakin.

Fysiikan opettaja

Istuin väsyneenä ja illan rientoja odotellen fysiikan luokan takarivissä. Taksi pysähtyi ja menimme Marin talon hissiin. Kysyin minne hän oli menossa ja hän sanoi menevänsä vielä yhdelle nopealle baariin ja sitten kotiin. Käytän sitä hänen pillussaan ja työnnän sen syvälle anukseen. Myös rintsikat lähtevät. Ei muuta kuin baariin ja snapsit alas ja taksia tilaamaan. Tunnen Marin pillun alkavan supistella ja kuulen Marin voihkivan nautinnosta ja kohta hän saakin orgasmin. Työntelen aluksi hitaasti ja huomaan Marin nauttivan tästä, nopeutan tahtia ja nain niin nopeasti kuin pystyn.

treffit