Riisupyllistin.

Suupielet valkoisena hän kehräsi naama vaahdossa kuin kissa.

Asetin käteni uudelleen aukolle. Tyttö leikitteli kielellään ja haukkasi vain terskan huuliensa väliin imien sitä rytmikkäästi. – Siulla on kunnon hevoskulli…vanhan pukin sarvi…ja pusseloiset tiäynnä hyvvää…annahan miulle jo. Alavartalo oli peitetty tiukoilla mustilla ratsastustrikoilla, jotka olivat niin kireät, että peppu puristui mehevästi pieneksi päärynäksi. Nielaisin ja ryin jotain, että hyvä niin. Kun toimitus oli ohi, työnsi punapää spermaisen kaluni kuumien ja hikisten tissiensä väliin hieroen penikseni puhtaaksi. Tyttö kuitenkin vain kiihdytti tahtia. Tytön jauhopussirinnat heiluivat panon tahdissa puolelta toiselle ja pieni puna kohosi tytön poskille. tyttö kysyi ja jatkoi munani imemistä saamatta vastausta. Yritin huhuilla, mutta hän oli niin kaukana, ettei kuullut.

ilmaista seksiä

Innolla upottelin sormiani häneen, ja poika vingahteli.

"Nii, et riisu kaikki pois. Esarin alta paljastui ihanaa, Näin Hankit Seksiseuraa Netistä suolaista kiimalimaa. Ime mut märäks huora...".Yllättäen hän otti munansa ulos minusta ja huusi " Polvillesi!

"Ei tällä kertaa...".Hän nussi minua lisää.

"Moi", yritin tervehtiä.

"RiisuPyllistin. "...

Tutkimuksen tekee IPSS-niminen tutkimusinstituutti. Neitsyiden maara on ollut selvassa kasvussa.

Lähteet... http://www.ess.fi/uutiset/ulkomaat/art2303712

Vierailla mailla

Tämä oli juuri täyttämässä pesukonetta kylpyhuoneessa täysin alasti. Vau, ajattelin, tosi kätevää. Matkan varrella eksyin stripparibaariin, jossa jonkin aikaa tutkailin menoa. Puristelin kiinteitä rintoja ja otin nännin huulieni väliin.

Naisella oli piukan tuntuinen, lähes posliini pillu ja kiinteä, houkuttelevan tiukka peppureikä. Se tuntui vielä hieman kylmältä kun sitä imaisin. Käsi vatkasi kaluni vartta yhä kiivaammin. Työntyäkö jompaan kumpaan niistä.

Kehuin hänen vartaloaan ja annoin käteni vaellella kaikkialla. Rinnat olivat kuitenkin tähän liian pienet ja hetken päästä luovuimme leikistä.

ParinvaihtoaAstuimme saunaan missä miehet meitä jo odottelivatkin. Olin pakahtua uteliaisuudesta nähdä millainen kyrpä Eskolla olisi, pitkä lyhyt vai millainen. Kaikkien kaveri karavaanari tietysti hakeutui juttusille eikä tutustumiseen mennyt kauaakaan. Koitin kulkea niin, että perseeni pysyisi piilossa, en siinä kuitenkaan kovin hyvin onnistunut ja Liisa kysyikin yllättäen minulta, että oletkos ollut tuhma tyttö. Vaunu oli uudehko ja tilava, etuosan sohva oli valmiiksi levitetty parisängyksi. Saimme osaksemme hiljaista vihellystä kun nousimme lauteille. Nyt olimme kuitenkin mieheni ehdotuksesta menossa leirintäalueelle, jonka läheisyydessä oli varsin suosittu kylpylä. Ajattelin miltä Liisan perse mahtaisi aamulla näyttää, saattaisi ratsupiiska tehdä siihenkin hieman jälkiä. Sanoin olevani valmis vaihtoon mutta ryhmäseksi hieman epäilytti. Yllätyin kun mieheni vastasi, että asia olisi nyt minusta kiinni. Eskon sormet hieroivat pilluani mutta asento oli niin hankala, että syvemmälle ei päässyt.

ilmaista seksiä