Pyynnöstä Jatkan Kertomistani, Toista Osaa Ei Julkaistu Ruudulla.mutta!

Mikäs siellä nuoren miehen housuissa nyt pullottaa? "Eihän sitten olla kiltisti", hän sanoi nolona.Katselin hänen ihanaa vartaloaan Anun seistessään ovenraossa hermostuneena mutta innokkaana. Molemmat olimme yrittäneet omin keinoin saada tyydytystä mutta tuntui siltä että todellakin jotain muutakin kuin märkiä unia oli tarpeen kokea.

Housuissani pullistuma kasvoi edelleen ja se alkoi tehdä tukalaa. Anu huomasi minun tukalan tilanteen ja alkoi härnätä minua.

treffit netissä

Opiskelijan yllättävät Orgiat osa 1Jack rauhoittui ja veti kullinsa pois Tomin Mitä Nainen Haluaa ? suusta.

Jack tunsi kivesten liikkuvan käsissään ja pian sen jälkeen Tom voihkaisi ja otti kalun kokonaan suuhunsa syvä kurkku tekniikallaan ja imi kullia voihkien ja huohottaen mutta myös samalla laueten Jackin suuhun, Seksiä Etsivät Naiset runsain määrin spermaa pursui ulos kullista ja Jackin suu täyttyi nopeasti jopa niin täyteen että kullin vartta myöten pursui ulos hänen suustaan. Loppu illasta he olivat molemmat aikamoisessa humalassa varsinkin Tom kun tämä oli hänen ensi kertansa ja Jack puolestaan oli hieman humaltunut koska eihän se ollut hänen ekakertansa.

Jack nousi sohvalta ja meni Tomin luokse, Tom avasi silmänsä ja katsoi Jackia jonka kulli oli kostea imemisestä, Jack kiipesi pöydälle ja asettui Tomin päälle 69 asentoon ja alkoi imeä Tomin kullia. Tom voihkaisi ja alkoi kiihkeästi imeä kullia sperma lastit suussaan, se tuntui tummasta komistuksesta niin hyvälle että antoi hänen imeä niin kauan aikaa ennen kuin laukesi uudestaan toisen kerran Tomin suuhun.Tom voihkaisi ja nytkähti kun Jack otti hänen kullinsa suuhunsa ja aloitti mitä kiimaisemman imemisen, Tom piakoin alkoi heti perään runkata ja imeä Jackin kalua.

Jatkuu....

Jack oli vain käymässä taikka tutustumassa kouluun ja halusi vähän tietää että millaisia bileitä täällä oikeen järjestettiinkään?

Näin se alkoi / jatkuuPäivä oli kutakuinkin ollut normaali.

Ohjauduimme makkariin ja tietenkin kuteet sai kyytiä, riisuimme toisemme, hyväilimme, kalut kovana ja pussit täysinäisinä. JOS joku tietää mitä se on, kun rakastuu, osaa kaiketi ymmärtää kaihon omansa perään. kovasti on tapeetilla hänen muuttonsa luokseni jos työpaikka järjestyy. HUOM: Välillämme on muutakin kuin vain himot ja halut, koemme tunteemme kuumana, ollessamme pois toistemme läheisyydestä, KAIPAUKSEN "kipuna kiivaana". Pyynnöstä jatkan kertomistani, toista osaa ei julkaistu ruudulla.MUTTA! PAHOITTELEN kiellellistä asua, kaksikielisyys tekee osansa. Rakastuminen ei kysy aikaa ei paikkaa kun se tulee. Halusin häntä ja hän minua, viikon satsit odotti purkuaan, nain hänen ihanan kireetä peppuaan ja hän taas vuorostaan minua. Koskettelimme ja nuolimme. Mutta voi, miten mahtavalta se tuntuikaan.Ja kun hänen muuttonsa mahdollistuu....hmmm...en rohkene ajatteleen pitemmälle...... tämä tästä ja tältä kertaa.......Hän otti kaluni suuhunsa, imi miehekkäästi, tein samaa hänelle.

Olemme molemmat YLLÄTTYNEITÄ tunteistamme, kemiamme toimii, sykettä riittää, tuntuu ettei toisen läheisyydestä saa tarpeekseen.

treffit netissä