Putsatessani Häntä Huomasin Että Hänellä Seisoi Vielä Ihan Täysillä.Heräsin hiljalleen makasin hänen päällään, nousin hiljalleen ylös kalu yhä sisällä, vartalomme olivat liimautuneet yhteen spermalla, sitä oli hänen rinnoillaan asti. Iso kalu lepäsi täydessä seisokissa hänen vatsallaan kuin myös minunkin, kokeilin kaluani ja vedin pari kertaa sitä, olipas kova - harvoin noin.Hän asettui selälleen sängylle samalla kun laitoin liukastetta runsaasti sormilleni ja upotin sormeni peppuuni, tunsin kuinka reikäni oli jo venynyt.

Nousin sängylle polvilleni hajareisin hänen päälleen kasvot häneen päin, nostin hieman itseäni ja tartuin hänen kaluunsa ja ohjasin sen reiälleni, tuntuipa se kuitenkin isolta. Hyväilin vielä hänen vartaloaan ja levitin loputkin spermani, lupasin kyllä siivota jälkeni. Aloin pyörittämään peppuani, vedin kalua välillä ulos, istuin se takaisin sisään, lämpö levisi koko ajan sisälläni, en tiedä hieroiko terska juuri eturauhastani vai mitä, tuntu vain mielettömän hyvältä. Putsatessani häntä huomasin että hänellä seisoi vielä ihan täysillä. Tunsin etten tätä kestä kauaa, istuin hänen päällään, hyväilin hänen rintojaan vatsaansa. Otin hiljaa kyrvän ulos sisältäni, ihana värinä tuntui yhä sen liukuessa minusta ulos.

seksi treffiOtin hänestä lujan otteen ja painoin hänet penkkiä vasten. Kiinnitin huomioni myös tuohon tiukkaan

peppureikään joka kutsui luokseen. Kiinteät pakarat ja hieman hiestä kostunut pimppa houkuttelivat minut häpeilemättömään tuijotukseen.

Hän päästi molostani irti ja alkoi omatoimisesti riisua itseään Hän veti tiukat farkut jalastaan jättäen päälleen oranssin topin ja pienet, valkoiset pikkuhousut.

Pesimme vielä toisemme ja puimme päällemme.
Vedin valkoiset, tahattomasti kostuneet pikkuhousut pois ja lumouduin. Jatkoin työntöjäni ja tunsin kuinka tyttö alkoi hyväillä klitoristaan. Otin tyttöä lanteilta kiinni ja käänsin hänet naama seinää vasten. Olin itsekin hyvin lähellä tulemista kun nuo rankasti treenatut lantiopohjan lihakset kaitsivat lemmensauvaani.

Elämäni Pera, osa 1

Karvaton miehen kyrpä on aika komea näky. Olin juuri pääsemässä yli vaimoni menehtymisestä äkilliseen sairauteen. Kaiken kukkuraksi tuuli yltyi ja alkoi satamaan. Karvat lähtivät helposti, pehko kun oli vallan karmea. Seksitreffit Helposti Netistä Nyt sade muuttui todella rankaksi ja tuuli yltyi vaarallisen kovaksi. Naama hiukan kirveellä veistetyn näköinen ja leveät hartiat. Kävin heittämässä häkälöylyt ja siirryin makuuhuoneeseen riisuutumaan. Pera istui lauteilla ja näytti yllättyneeltä. Koska kyrpä oli jo merkittävästi tanassa oli niiden ajelu aikamoisen helppoa. No, aineen vaikutusaika meni joten siirryimme suihkun puolelle aineen poistoa varten. Tämän tietää vain jos kokeilee sitä, en suosittele. Pera näytti tyytyväiseltä. ja Minä koskin kaksin käsin Löydä Seksikumppani Suomesta Peran kyrpää ja palleja. Tai oikeastaan, rehellisyyden nimessä, hän kiihottui karvattomuudesta.

seksi treffi