Olin Taas Valmis Taistooni Ja Aivoissani Humisi Tämän Naisen Käsittelyssä.

Käännyin ympäri ja lähdin pukuhuoneen kautta uimaan mereen ja kukas se siellä oli minua laiturilla alastomana vastassa kun anoppi. Käyhän siihen selälleen niin katsotaan miltäs se vehje käsittelyn jälkeen näyttää?. Olin taas valmis taistooni ja aivoissani humisi tämän naisen käsittelyssä. "Tulehan huora niin tutustut muihinkin"""...Raija ynisi ja hoki että kovempaa ja kovempaa. Laitoin saunaan tulet ja heitin vaatteet penkille ja otin ensimmäisen pyyhkeen naulakosta ja suuntasin kohti merta uimaan.

"Miltäs Raija tuntui?"

Kun marssin mökkiin sisään niin ovella oli seuraava nainen joka oli mielestäni jo erittäin viehättävä nainen. Aikansa imettyään hän nousi ylös ja marssi saunaan ja minä säntäsin sinne perässä. Se taisi mennä näin..

seksiseuraa helsinkiHän oli jo niin kiimassa, ettei kyennyt hillitsemään halujaan vaan rynkytti minua kuin halpaa huoraa takaapäin kiihkeästi. Pelkkä katseleminen kiihotti minua ja olin usein työntänyt sormeni vulvaani ja runkannut itseni taivaisiin. Oma pieni ikkunani kerrostalon toisessa kerroksessa avasi näkymät tuon lihaksikkaan adoniksen touhuihin. Tänään päätin ottaa miestä sarvesta kiinni ja saattaa hänet vuorostaan taivaaseen.. Aloitin hitaasti pään liikkeet, leikitellen suussani kielellä penistä vasten samalla, kun se liukui imussani edes takaisin. Käännyin ympäri ja suutelin häntä kiihkeästi huulille, hänen tuskin saaden edes ovea kunnolla kiinni takanaan. Hän työnsi kaksi sormea sisälleni ja rynkytti niitä lujaa, melkein sattui, kovakourainen mies. Otti munansa pois perseestäni, repi pääni alas ja mälläsi lämpimät, valkoiset nesteensä naamalleni niiden lentäessä minne sattui.

Last years team, while they fell to the New England Patriots in theirregular season finale,had confidence and an us-against-the-world attitude that could not be put down, no matter what the final score indicated. This years team had that too, at the beginning of the season minus the Browns hiccup.

Lähteet... http://blogs.mycentraljersey.com/pigskinpost/2008/12/20/questions-abound/

Fysiikan opettaja

Sitten hän kääntyi kirjottamaan jotain taululle ja hänen pieni ja tiukka perseensä näytti paremmalta kuin koskaan.. siinä vaiheessa minua alkoi jo panettaa. Työntelen aluksi hitaasti ja huomaan Marin nauttivan tästä, nopeutan tahtia ja nain niin nopeasti kuin pystyn. Myös rintsikat lähtevät. Meillä oli sama suunta joten päätimme ottaa saman. Hän ottaa kiinni mulkustani ja ensin sivelee sillä häpyään ja ohjaa sen sitten huulien väliin. Laskin käteni hänen polvelleen ja hivutin hieman alaspäin päästäkseni hameen helman alle. Hän aloittaa nuolemalla ensin kullin varttani, puristaa hellästi pallejani ja haukkaa sitten koko komeuden suuhunsa.

Seuraavalla viikolla koulussa kaikki oli taas kuin mitään ei olisi edes tapahtunut.Hyväilen käsin, nuolen ja näykin jo kovettuneita nännejä.

Kun istuimme taksin takapenkille juttelimme niitä näitä ja humalan rohkaisemana tunnustin fysiikan tunneilla ihailevani hänen ihania muotojaan.

Syntymäpäiväni

Kävimme nyt molemmat sängylle hieman lepäilemään ja arvaatte varmaan mitä tapahtui kun Tomppa tuli töistä..Kiusoittelin Jaanaa vielä, en antanut hänelle kyrpää vaikka hän sitä kovasti halusi. Matkalla Tompalle ja hänen vaimonsa Jaanan luo olin innoissani.Aloin jo hieman Kun Mies Soittelee Seksilinjoille.. - Parisuhteet kiihottua, kun näin Jaanan alastoman kehon puolustuskyvyttömänä.

Kun astuin sisään heidän taloonsa kaikki oli aivan normaalisti. Tomppa kutsui minut eräänä iltana luokseen ja lupasi jotain uutta. Käskin häntä ottamaan taas juhlakunnossa olevan kyrpäni suuhun ja sen hän tekikin vastustelematta.

Tomppa sanoi lähtevänsä muutamaksi tunniksi töihin ja käski minun mennä Tompan ja Jaanan makuuhuoneeseen.

seksiseuraa helsinki