Oh!” Sanoin, Että Tykkään Hänestä.

OH!”Nyt tein sitä miistä olin haaveillutkin… Pidin lanteilta kiinni ja nautin. Pujotin käteni hänen vyötärölleen, ihanan pyöreän lantion päälle.

Olin varovainen maatessani tytön päällä ja asetellessani kondomin peittämää terskaani Soilin ihanan, soman pillun huulille. Varoen työnsin, enkä aluksi meinannut edes mahtua. Tytön käsi kiertyi kaulani ympärille kun hän selin minuun suuteli kanssani. Meno helpottui. OH!” Sanoin, että tykkään hänestä.

seksi deittiYhtäkkiä mies lopetti runkkaamisen ja käänsi lantiotani niin, että pyllyni oli miestä kohti.

Matka jatkui aamulla normaalisti. Alppimajoilla majoitus on usein n. 10–20 hengen huoneissa, joissa patjat ovat suurilla lavereilla vierekkäin. Pylly oli vielä hiukan auki. Tästä mies ilmeisesti tiesi, että oikeilla laduilla oltiin ja jatkoi tasaista sisään-ulos-liikettä kiihtyvällä tahdilla.

Tätä ainutlaatuisuutta jäin kaipaamaan, joten jos edellä kuvatun tositarinan uusiminen roolipelaamisen muodossa kiinnostaa, niin ota yhteyttä. Tai ehkä se anonyymiys teki tilanteesta niin ainutlaatuisen.Käänsin Onko Suomi Seksi Haaveenasi? kylkeä Näin Deittailet Facebookissa ja harmikseni kuulin kuinka joku kiipesi myös ylälaverille lähes viereeni.

In Kiwi App you can ask your friends questions and answer theirs. Kiwi invites your all friend by default. You have to be very professional user to skip automatic invitation.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/lavas/what+is+kiwi+app+on+facebook+and+why+am+i+getting+a+lot+of+invites+for+it+/131165

Naapuri lukkojen takanaNostin hänet pöydälle istumaan ja levitin jalkoja.

Kyllikki kysyi, että oliko tyydyttävää, vastasin että hyvinkin ja että olin aivan muissa maailmoissa. kysyin.

Aikani jatkettuani, olin itse taas valmis, kalu kovana.

Olin aivan poikki, lysähdin tuolille istumaan.“No, mitä paljastus koskee?” Tämä oli hyvää palvelua!”

“Sittenhän tilasin huoltomiehen turhaan!” totesin. Vedin kaluni pois ja Kyllikki laukesi, aivan kuin minä hetki sitten, roiskien osan päälleni.Kun suurin osa oli saatu ulos, aloitin hyväilyn. Huomasin kysyä, että tuliko hän.

Kyllikki vastasi, ettei saanut vielä.

“Aivan upeat muodot!”

“Otahan oma avaimesi esiin, luulen että se käy tähän lukkoon.”

seksi deitti