Nussi Tätä Huoraa!Kohta Jenna tulikin jo suihkusta ja sanoi Sonjalle, että hän voi mennä suihkuun jo.

Kävelin hyttiini noin miljoonan myöhäisteinin ohitse ja varmaan viiden juttelu- yms. tauon jälkeen pääsinkin sinne. Vartaloni alkoi jo herätä, kun sain päähäni ajatuksen, että metrin päässä jaloistani on tiukkavartaloinen 19-vuotias tyttö suihkussa. ”Se on vähän yli 4”, tytöt vastaavat. Jenna jutteli muutamia lauseita kanssani ja kuviaili hiuksiaan samalla.
Saan pyöritettyä kortsun kokonaan kullini päälle ja huomaan kuinka Sonja kiemurtelee.

Makailin sängyllä selälläni peiton alla ja kuuntelin suihkun lotinaa. Aloitan rytmikkään naimisen ja Sonja pitelee vain kyljistäni kiinni. Hmm... yli-innokaan teinin hätäistä suutelua.

seksi kontaktit

Elämäni Pera, osa 7

Ja tein sen itse. Aluksi hellästi, kaarevia kauniita liikkeitä, alapuolelta ja yläpuolelta. Halusin häntä vielä, mutta hän näytti siltä, että jatkaminen voisi olla … no, liikaa. Hän Nainen, Vielä Sinkku? on minun, hänen kyrpänsä sykkii sisälläni ja minä puristelen hänen kyrpäänsä … Mahtavaa. Lopulta hänen kyrpänsä pullahti ulos pepustani.

Aluksi ohjasin sormet hiukan syvemmälle suuhuni, sitten vedin niitä ulospäin ja pyörittelin kieltäni niiden ympärillä. Nuolin sormiani niin, että kieli näkyi selvästi … Liittyvät Kontaktit, Seksi Treffit Tampere otin lisää spermaa Peran vatsalta ja nuolin senkin. Minusta oli ihanan luonnollista pukeutua tytöksi ja ottaa vastaan lämmintä ihailua. Hän oli komea, kaunis ja kova. Suihkuttelin hänet hellästi puhtaaksi hänen nojatessaan seinään. Hän piti silmiään raollaan ja hymyili hölmösti.

Jäin tähän asentoon nauttimaan hetkeksi ja . sitten ymmärsin ettei mikään ihana jatku loputtomiin. Hänen kyrpänsä ansaitsisi hannunvaakunan ja kansan kuuluisi tulla naapuripitäjistä katsomaan sitä. Mutta en tuntenut itseäni homoksi.

Hiostavaa urheilua 3

En ole koskaan saanut tuollaista orkkua. Nussi tätä huoraa! Tunge se kyrpä mun sisälle, niin olen sun huorasi. Vetelin pitkillä vedoilla kyrpääni syvälle Jaanaan ja lanteista kiinni pitäen otin vauhtia. Sun kyrpä on liian iso mun perseeseeni.

- Okei. Nyt sä saat paksua kyrpää perseeseesi niin että tuntuu!!!Katselin kuinka hänen peppunsa sulkeutui takaisin kireäksi nipuksi. Nyt olet minun omaisuuttani.Anna sitä kyrpää. Sen jälkeen sä olet mun omaisuutta.Nyt kun hän oli hyvässä linjassa lähdin painamaan kyrpääni syvälle hänen kurkkuunsa.

Jaana oli tajunnut pelin hengen ja hän oli alistunut käyttööni. AAHHHH!!

En antanut armoa yhtään! Ei!

Jaana aneli ja eikä montaa kertaa minulta tarvinnut pyytää.

seksi kontaktit