Noh, Kaipa Tämä Joskus Loppuu.

Välillä tuntui, että tukehdun, mutta jatkoin. Maha ei pömpötä niin kuin useimmilla portsareilla, Pasi on oikein timmissä kunnossa.

Tämän jälkeen lähdettiin yhdessä baariin, tiskiltä tilasin äkkiä salmarin, ettei hengitys vaan haisisi spermalle. Olen 20v baarimikko Tampereen läheltä ja työpaikalle tuli uusi portsari, Pasi, joka on maailman söpöin mies jonka olen tavannut. Leveät hartiat ja lihaksikkaat käsivarret näkyvät työpaidan alta ja perse on piukka.

"Tämä ei ole mun Tosimielellä Paria Etsivä Sinkku Pyytää Treffeille Vaikka Kaupan Kassaa tapaista, enkä ole homo, mutta sä oot kiehtonu mua jotenkin koko ajan..." sain änkytettyä. Huokailut muuttuivat matalaksi murinaksi ja lantio lähti pieneen liikkeeseen.

Istahdin lattialle ajattelemaan tapahtunutta, en voinut uskoa että näin kävi. Pasi Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa veti velton, mutta tyydytetyn kyrvän housuihin ja napit kiinni. Hieroin kielellä terskan päätä ja kädet harhaili pakaroilla.

Valomerkin jälkeen, kun pois lähdettiin, Pasi antoi mulle takin narikassa ja se anto mulle salaa lapun jossa luki kutakuinkin näin, "Kiitti vielä kerran, saat tehdä sen vielä toistekkin jos haluat..."

treffit netissä

Kiinteä ihana takamus, muhkeat reidet... oijoijoi. Riku kuiskasi korvaani, että taidamme tarvita suihkun? Hissuksiin solutin sormeni housun sisään ja annoin käteni hivuttautua nyt jo litimärkään pilluuni. Noh, kaipa tämä joskus loppuu. Riku imi nuppuani kiihkeästi, työnsi välillä kielensä sisääni, lipoi mehuani ja mumisi jotain käsittämätöntä. Mutta kuulin kyllä... joku oli suihkussa. mutta suuni oli sillä hetkellä ymmärrettävästi varattu tärkeämpään toimintaan. Ajattelin, että on parempi poiketa katsomaan, vaikka ilta olikin jo myöhäinen.

Mies kaytti laserleikkuria leikatakseen paallekkain asetelluita kinkku- ja juustoviipaleet Hollywood-tahden muotoon. Lopputulos on vahintaankin erikoinen, mutta muistuttaa yllattavan paljon oikeaa Dieselia.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/04/03/mita-ihmetta-mies-teki-vin-dieselin-nakoisen-voileivan/

treffit netissä