Mutta Vain, Jos Haluat Kuulla.en Voinut Mitään, Vaan Heitin Oman Mekkoni Pois Ja Kaappasin Terhin Syliini.

Samaan aikaan kuului oven ääni ja muijat siirtyivät asuntoauton takaosassa olevalle sängylle. He voihkivat nautinnosta. Siirsin ensin käteni heidän pakaroille, etenin siitä ylöspäin ja aloin jälleen hyväillä vittuja ja puristin heidän perseitä, ja suutelin heidän nännejä ja rintoja. Mä tuijotin vähän aikaa, kunnes he viittoilivat minut sinne. Tuskin olin ehtinyt kiihdyttämään autoani, kun näin viisi hyvännäköistä muijaa liftaamassa tiensivussa. Laitan vaatteet päälleni ja suunnistan matkani kohti Pohjoista. Mä istuin auton ohjaamossa.

Lähdin Lappiin Hesan moottoritien kautta.

seksi treffiOlimme liikkeessä sen sulkemisajan jälkeen, saadaksemme rauhassa valita asuja.

Kuten arvannette, Nainen, Vielä Sinkku? niin oli meillä hieman omia taka-ajatuksiakin mukana. Tunsin kuinka hänen kova kalunsa painautui omaani vasten. Mutta vain, jos haluat kuulla.

En voinut mitään, vaan heitin oman mekkoni pois ja kaappasin Terhin syliini. Se oli varmaa, että opiskelua vastaavaa työtä ei tulisi saamaan. Samoin odotti Terhi, josko jotain kesätyötä löytyisi. Yhdellä Emmin tuttavalla oli naisten asusteliike ja niinpä aloimme taivutella häntä palkkaamaan Terhi.Salamavalo välähti juuri silloin kun olin kiimani huipulla.

Enon vaimo

Kerran uimassa käytyään hän alkoi saunanlauteella nyökkyä ja totesin olevan paras lähteä pois. Juteltiin siinä minun upseerikoulustani ja vähän muustakin ja pikkuhiljaa huomasin enon alkavan sammaltaa. Vitutti niin saatanasti.

Hän siveli rintaani ja käsi alkoi valua lantiolleni ja avasi pyyhkeen ja otti kivikovan kaluni käteensä. Hän toivotti minut tervetulleeksi (haisi niin saakelin viinalle), oli selvästi päissään jo iltapäivällä. Totesin enon nukkuvan, oli sammunut, eikä varmaankaan ennen aamua herää. Täti sanoi sen nykyään olevan enemmän sääntö, kun poikkeus ja sanoi olevansa väsynyt. Kummitätini totesi saunan syttyvän varmaan tuleen kohta ja totesi lähtevänsä saunaan. Jussilta hän oli odottanut paljon, olinhan tullut 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla heidän luokseen ja hän luuli enoni edes silloin pystyvän olemaan selvä. Enon vaimo alkoi riisua ja hyppäsi veteen ja ui aikansa, nousi vedestä alasti ja tuli viereeni. olin kietoutunut pyyhkeeseen ja hän istui ihan viereeni, vartalomme koskettivat. Olihan juhannus, hän totesi ja kohotti maljan jussille nousemalla seisomaan. Mentiin saunaan, eno horjahteli jo kävellessään ja kieli ei oikein enää taipunut suussa.

Narttukylä 4 (Ei ehkä..)- Muistan, herra.Narttu katsoi sinisillä silmillään minuun, ja läimäisin kämmenellä pyllylle. Läimin ja löin sydämeni halusta. Minun oli pakko maistaa.

- Kertoisiko nimesi, kulti?

Läimin Unelmaa pyllyä koivunoksalla, ja suukapulan olisi lutka sylkenyt pois, mutta onneksi laitoin niskalenkin.. Suukotin lutkaa kevyesti, ja käskin laittamaan ruokaa.

- Nartun pitää osata ruoskia. Läimin vielä neljäkymmentä lyöntiä, ja kannoin nartun makuuhuoneeseen. Nostin hänet vatsalleni, ja suutelin Unelman pehmeitä huulia.

Lutka otti ruoskan, ja irroitin oikean käden. Päivä oli päättynyt
Siinä on pylly etusijalla, muita korkeampana.

seksi treffi