Mmmmm....oma Alaston Kokki.

Ei mennyt kauaakaan, kun tunsin kalua vasten Sinin pillun jo supistelevan ja hän alkoi vavahdella vasten Niinaa. Pääsimme sisälle.
Vilahduksen tulevasta sain nähdä jo pian, kun Niina kumartui oikomaan sukkiansa. Leijuin ilmassa odotellessani sitä päivää. Menin tyttöystäväni taakse ja Tosimielellä Paria Etsivä Sinkku Pyytää Treffeille Vaikka Kaupan Kassaa aloin suudella hänen niskaa ja selkää. Hetken päästä hän siirtyikin Sinin vierelle ilmeisen tyytyväisenä. Mielessä pyörivät kaikki mahdolliset skenaariot, miten päivä voisi päättyä.

seksi kontaktit

Hetken mielijohteesta astuin ulos hänen perässään. Kyrvän imeminen jäi. Sitten tunsin että mällini lähtee liikkeelle. Voi veljet, miten mehevä, kostea ja kiimainen pillu. Tietenkin uskoin joka sanan. Persereikä keikkui ihanasti keskellä persevakoa ja vain vähän sen alapuolella oma eritteistä kiiltelevä kyrpäni upposi yhä uudestaan hänen vittuunsa juurta myöten. Kyrpäni nytkähteli ja tyhjensi koko lastin hänen vittunsa perukoille. Kiihdytin tahtiani hänen huutaessaan: ”Nai mua, ruiskuta mut täyteen”.

Petetty osa 3Pestyäni käteni ja harjattuani hampaani lainaharjalla mä siirryin taas makuuhuoneeseen, tyhjään sellaiseen, otin bokserini ja pistin ne jalkaa suunnatakseni keittiöön josta kuului ääniä ja kantautui kahvin ihana aromi.Virnistin ja otin käteeni palasen paahtoleipää ja syötin sen Nicille hipaisten samalla sen ihanaa huulta. Nici naurahti hiljaa ja kaarsi niskaansa jotta saisin paremman pääsyn iholle. Sitten muistinkin minne olinkaan eilen matkannut puistosta, Nici, voi ei mitä ihmettä mä olin tehnytkään! Mä ryntäsin sinne kiitollisena.Yllätin sen kesken mutustelun suukottamalla sen poskea ja ottamalla sen vapaan käden omaani. Murjottavan ilmeen tilalle tuli virnistys joka muuttui aavistuksen paheellisempaan suuntaan ja Nicin silmät liikkuivat mun alastomalla vartalollani alaspäin suoraan joka aamuiseen erektiooni joka pyrki nousemaan vielä ylöspäin näkemäni esityksen jälkeen. Nici osoitti käytävässä vastapäätä olevaa ovea. "Mmmmm....oma alaston kokki. Niin me jatkettiin aamuista hetkeämme ja vain nautimme toisistamme.Mä hymyilin ja ajattelin että ollaankos sitä kutiavia vai. "Halusin vain tehdä jotain kivaa sulle sillä harvemmin mulla on yövieraita tai no ainakaan tällaisia vieraita!" Mä otin sen käden ja nuolaisin hillon kielelläni suuhuni "mmm...täähän on namia" Mä vinkkasin silmää Nicille jonka silmät alkoivat lasittua ja otin vastaan lautasellisen ruokaa ja aloin syömään hyvällä mielellä vilkaisten samalla vieressäni istuvaa jumalaisen komeaa poikaa jonka silmät olivat liimautuneet mun huuliini.

seksi kontaktit