Mitäs Sinä Täällä Teet?näin Niinan Kävelevän Samaan Suuntaan Mihin Minäkin Olin Menossa.

deittipalvelu

Muun muassa euroviisuissa esiintynyt Saara Aalto oli kaikkien mieleen. Laulaja valitsi lopulta Michael Monroen valmentajakseen. Illan todellisiin tahtiin lukeutui vantaalainen Heidi Akselin, 20. Good luck -kappaleen tulkinnut nuori nainen sai ensimmaisena Paula Löydä Seksikumppani Suomesta Koivuniemen tuolin kaantymaan, mutta Lauri Tahka ja Mistä Naiset Haette Seksiseuraa? Michael Monroe seurasivat pian perasta.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/viihde/2012020315152992_vi.shtml

Naapurin neitiä- Loma alkoi eilen ja ilta jatkui tyttöjen kanssa. Mitäs sinä täällä teet?Näin Niinan kävelevän samaan suuntaan mihin minäkin olin menossa. En kuullut vastustelua ja Niina tuli saman tien uudestaan, nyt entistä kovemmin.

- Ihan vain perus kirsikka.Siinä ajatukset siirtyivät Niinaan. Vastasin; Kahvia ja leipää, kiitos. Mitäs likööriä toit?

- Olit ensimmäinen, joka sai minun pyllyä. Välillä taisi katse jäädä niihin liian pitkäksi aikaan, kun muistan vieläkin kysymyksen: Haluaisitko kokeilla? Vain viereisin huoneiston vanhapiika oli kotona.

- Ei ole rusketusraitoja..

- Kiitos, nuoriherrahan on kohtelias, hehe..Mietin naapuri parkoja, kun Niina voihki ja ulisi. Vedin stringit pois ja aloin lähestyä suukotellen varpaista lähtien ylöspäin. Kierähdimme rinnakkain ja suutelimme hetken.

deittipalvelu