Mies Pumppasi Lantiota Edestakaisin Silmät Ummessa.

treffit

Vastaus oli yllättävän kiimaisen selvä: "Mä panisin sua"!
Kundi antoi mulle hiljaisella, mutta käskevällä äänellään mitä mun piti tehdä! Otin.

Kundi Kimppakivaa - Seuraa Kolmen Kimppaan - Nainen Tai Mies Kolmanneksi sanoi että mä panen sua! Hän asettui naamani päälle. Kiimanen olo kasvoi mussa niin paljon että menin veskin ovelle ja koputin. Wow. Kerroin myös että mä oon tehnyt paljon kundikaverillinen kiihottavia asioita, mutta siitä siitä huolimatta olin "neitsyt".

Mita sa katsoit tossa? Missa sun silmat harhaili?

Lähteet... http://www.nelonen.fi/ohjelmat/kiss-bang-love-suomi

Angelikan uusi loma

Hieronnasta ja ”sähköhoidosta” Mali kertoi auliisti, samoin perehtyneisyydestään luonnon kasvien ja yrttien parantaviin vaikutuksiin, mutta itsestään tai juuristaan hän ei suostunut puhumaan, vaan käänsi puheen aina kohteliaasti muihin asioihin.Ensin suhteellisen lämpimällä vedellä, sitten pikkuhiljaa hanaa kylmään kääntäen, kunnes vesi tuntui lähes sietämättömän kylmältä. Makuuhuoneessa hän kuivasi jokaisen sopukkansa huolellisesti, voiteli hyvin hoidetun, sileän ihonsa kosteuttavalla voiteella ja kasvonsa päivävoiteella..

Angelika tunsi orgasminsa lähenevän ja yritti pitkittää hetkeä jolloin laukeaisi. Esko käveli mökin taakse ja hävisi näkymättömiin. Seinät ovat keloa ja niillä ei ole tauluja tai muita koristeita. Hetken kuluttua alkoi kuulua uusi kohina ja miehet tarkastivat pikaisesti, että kaikki oli varmasti kunnossa seuraavaa koskea varten. Sisällä oli hämärää, tupa tuoksui savulle, lihalle ja kalalle, tuli ritisi mukavasti viileän hirsisen mökin tulisijassa. Kevyt päivämeikki ei ole kärsinyt ja Angelikan poskia korostaa hienoinen Onko Ilmaista Seksiä Olemassa? puna joka äskeisesti rakastelusta on hieman aristavan hävyn lisäksi jäljellä. Angelika murisi ja huudahteli nautinnosta kun Keijo nussi häntä takaapäin ja samalla hän runkkasi kaksin käsin Kaarlon käsittämättömän kokoista kyrpää ja yritti kiihkeästi upottaa edes osaa valtavasta varresta suuhunsa.

Angelika parahti orgasmiin, jonkalaista hän ei koskaan aikaisemmin ollut kuvitellut edes olevan olemassa.

Hädässä naapuri tunnetaan - jatkoaMinna hymyili ja väänsi vesihanan pois päältä. Mies pumppasi lantiota edestakaisin silmät ummessa. Hän halusi pysyä Minnan sisällä ja liikutti kalua vielä hitaasti edestakaisin.

"Onhan meillä yö ja vaikka koko viikonloppu aikaa", vastasi Pekka ja painoi pään vasten naisen hiuksia.Minna ojensi käden häpykummulle. Pekka otti tukevasti kiinni pakaroista ja kalu liukui uudelleen pilluun.Pekka painoi kasvot rintojen väliin ja poimi kovia nännejä vuorotellen suuhun.

Pekka kuiskasi jotain Minnan korvaan ja veti hänet lähelleen. Pekka ihaili Minnan alastonta vartaloa.

treffit