Mieheni Oli Pyynnöstä Vastassa.

"Sinä maalasit minut, etkö muista?"Nousin ylös vuoteestani ja kuljin miehen ohitse ja katsoin nurkassa olevaa taulua, taulu oli tyhjä.Miehen katse oli valpas ja tyyni. Hän laittoi laatikon vihreään muovikassiin ja sanoi vielä:

"Nämä ovat erittäin erityislaatuiset maalit, värit ovat suurilta osin käsin sekoitetut ja niissä on tiettyä erikoisainesta joka tekee kuvasta lähes elävän oloisen." Makasin selälläni ja yritin saada unen päästä kiinni, kuulin kuinka yläpuolellani olevasta asunnosta kuului vaimea pesukoneen tasainen jumputus. Kuumana tykyttävä penis tempoili kärsimättömänä ahtaassa vankilassaan vaatien vapautta. Hänen huulensa olivat kaartuneet juuri ja juuri havaittavaan hymyyn ja hän nojasi rennosti violettiin pylvääseen.

deittipalvelu

Emme kuitenkaan ojaan suistuneet. Ihanan kova kalu hiveli vatsaani. Nuo sykkivät, kivikovat, muistan. Kokoonnuimme samassa satamassa, jossa olin pikkujouluristeilyn jälkeen ottanut, juuri ennen kotiin menoa suuhun, eräältä mieheltä. Hetken päästä istuimme huoneeni sohvalla ja parilla tuolilla skåålaillen ja halaten. Länsi-väylällä otin häneltä suihin. Valmiina ja märkänä. Mieheni oli pyynnöstä Nainen Hakee Seuraa vastassa.

Your dog finally let me pet the top of his head. Then behind his ears.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Uni

Sinun vartalosi minun vartaloani vasten, rintasi hyväilivät rintaani. Täysikuu paistoi puolipilviseltä taivaalta. Suutelimme nyt kiihkeästi, kielemme kohtasivat ja pyörivät toisiaan vasten samalla, kun kätemme hieroivat ja koskettelivat toistemme vatsaa, selkää ja pakaroita. En kuitenkaan mennyt sinne suoraan vaan hyväilin reisiesi sisäpintoja siirtyen kohti kosteana odottavaa vakoasi. Tunsin pienen puristuksen kädessäni. Olimme hiljaa, aivan lähekkäin, pieni aallokko keinutti venettä. Riisuin nopeasti vaatteeni kannelle ja tulin perässäsi veteen. Suutelin, annoin kieleni suuhusi ja kielemme kietoutuivat tuntemaan sitä mitä muukin meissä tunsi. Tunsin pienen värähdyksen sormieni päissä niiden laskeutuessa varovasti olkapäällesi.

deittipalvelu