Mä Valitin Tuskasta.Suvi katsoi Merjan touhuja ja kumartui sitten sitten nuolaisemaan oman osansa pois reideltä:

ei se itse Mitä Nainen Haluaa ? asiassa pahaa ole, oikeastaan aika hyvää. Saman tien, poliisien ällistellessä tilanteen uutta käännettä, tytöt tulivat tien yli ja kopsaisivat minut molemmin puolin käsikynkkään.

Et tuu tänne sänkyyn ennen kuin otat ne kädet pois edestä: Merja tiukkasi ja Suvia alkoi komentelu huvittamaan vieressä.yritin soperrellella vastaan.On sukujuhlat tuolla Mikkelin suunnalla: Merja sanoi Suvin katsellessa vaiteliaana vieressä.Kostutettuani ja liukastettuani sen aloin hieromaan sitä kevyesti.

Ei siinä auttanut kuin ottaa kädet pois edestä.Tyttöjen alkaessa raahaamaan minua välissään tien yli kohti taloa, poliisit katsoivat toisiaan hölmistyneinä ja toinen tokaisi:

No sehän sitte muuttaa asian.

Mirkku, Satu ja auton tapahtumat mielessäni pyörien maistoin tyttöjen jättämää likööriä ajatellen saavani siitä hiukan lämmikettä nopeasti viilentyvässä säässä. Mutta aattele, pieni Satukin sai sen kokonaan sisäänsä. Ja kiitos kaikista kannustavista palautteista joita sain ensimmäisen osan jälkeen

treffipalveluTähän Antero ei halua jättää tilannetta vaan nousee Mintun jalkojen välistä ja tulee Mintun päälle sanomatta mitään, mutta Minttu huomaa kuinka Anteron iso kulli seisoo niin kuin viimeistä päivää. Hän alkaakin nuolla pelkästään ja jättää sormet pois kokonaan pelistä, silloin samassa Minttu laukeaa ja iso satsi hänen mehuaan lentää Anteron suuhun sekä naamalle.Esinahka liukuu terskan päältä pois aina kun Antero vetää ja terska pää liukuu taas näkyviin kun hän työntää sitä.Antero kysyykin että voiko auttaa siellä keittiön puolella, mutta emäntä toteaa, että täällä alkaa olla valmista.Samalla kun Antero alkaa työnnellä kulliaan rintojen välissä niin Minttu alkaa puristamaan rintojaan yhteen, jolloin kulli häviää aina välillä kokonaan näkyvistä.

Minttu ottaa välillä kullin kokonaan pois suustaan ja runkkaa käsillään kullia sekä terskan päätä, joka tuntuu kaikkein parhaimmalta myös Anteron mielestä. Mirkku kiitti Anteroa suuresta avusta ja lupautui keittämään kupposen kahvia hänelle illalla jos häntä kiinnostaisi. Antero tajuaa Vanhat Kunnon Päiväkahvit tämän vihjeen ja asettaa kullinsa niiden maukkaiden maitorauhasten väliin. Hän nostaa Mintun pois pyörätuolista ja kantaa hänet makuuhuoneeseen, jossa on erittäin romanttinen ja seksikäs tunnelma jo valmiiksi viriteltynä. Antero kiittää Minttua vielä pitkällä kielisuudelmalla, jonka aikana Minttu saa maistaa omaa lemmen nestettään.

Onneksi koneessa oli kolme laakaria, jotka antoivat valittomasti ensiapua. Muuten sairauskohtaus olisi voinut johtaa vakavimpaan, Seiskalle kerrotaan.

Lähteet... https://www.seiska.fi/Uutiset/Finnairin-lentokone-teki-ylimaaraisen-valilaskun-Kazakstaniin-vakava-sairauskohtaus/1116623

Orjan päiväkirja 45

Se laskeutu polvilleen mun taakse ja siinä siunaamalla hetkellä tajusin et se yrittää Jarnon kans samaan reikään.Se ei puhunu enään loppupäivästä mitään. Mä anoin että se jättäis mun reikäni rauhaan ja hoitaisin kaverin mieluummin suullani.

"Koska kahdella kilpailijalla on sama pistemäärä, pidetään vielä nopeuskilpailu näiden kahden osalta." Se tuli ihan muhun kii ja suuteli mua suulle. "Pidetäänpä tupakkitauko" Masteri sano viimein kun kaikki oli tyhjänny kassinsa muhun.

Mä lopettelin röökiäni, kun Mika tuli hakeen mua sisään.

Mika tönäs mut sisään mökkiin. Nyt mä en voinu huutaa mitään, kun Masterin kalu souti mun suussa. "Menes Jarno tuohon lattialle selälles, niin pääsee orja ratsastamaan, nyt kun sen reikä on valmiiksi auki" Masteri sano Jarnolle ja Jarno totteli.

Se otti tiukasti kiinni mun lanteista ja säälimättä repi lopullisesti rikki mun persettäni. "Tieks mikä tää on" se jatko ja näytti pientä sinistä pilleriä. Katoin olkani taakse ja näin kuinka Masteri seiso mun takanani kyrpä tanassa.

Mä valitin tuskasta.

Minä ja kaverini pikkuveli

Se painui mua vasten ja värisi. Vähän yllätyin kun se tuli mun viereen sängylle istuun. En huomannut kun Jukka tuli huoneeseen.

-"Mä tuun" se huusi.

Olin jo tosi hämilläni ja aloin kattoo Jukkaa tarkemmin. Se sano ihan nolona:

-"Joo, oon mä." Menin sen huoneeseen ja aloin lukemaan sarjista siinä kaikess rauhassa.

treffipalvelu