Mä Käänsin Katseeni Muualle Mutta En Voinut Kuin Hymyillä Noiden Kahden Ansaitulle Onnelle.

Meni toiset 15 minuuttia ennen kuin olin valmis lähtemään, mutta kuinka ollakaan: näin Suskin edelleen saapumishallin, missä hän ilmeisesti vielä odotti noutajaansa. Yritin vastata niin neutraalisti kuin mahdollista, tyyliin: kuinka kukaan voisi olla tykkäämättä sinusta, mutta hän tajusi, että hän oli osunut naulan kantaan. Päätin varata matkan etelään ja löysin mielenkiintoisen vaihtoehdon Madeiralta, jossa olimme toki sielläkin käyneet aikaisemmin yhdessä. Siirryimme Onko Ilmaista Seksiä Olemassa? matkatoimiston tiskiin, ja yritimme katsoa Suskille majapaikkaa, mutta ymmärrettävästä syystä ei Madeira enää jouluksi tarjonnut vapaata majoitustilaa. Hän kiitollisena tarttui tarjoukseen ja niin me lähdimme yhdessä Funchalin keskustaan. Luonnonlapsena Suski innostui ajatuksesta, että voisimme yhdessä ajaa jonakin päivänä vuoristoon ja patikoida siellä sitten päiväkaupalla.

seksitreffi

Olimme kylki kylkeä vasten ja vierekkäin olevat kätemme olivat vapaina. ”Kuunnelkaahan orjani. Vaihdoimme Vilman kanssa dildojen paikkaa ja huomasin toisen dildon olevan todella tehokas värisijä. Yritin huutaa, mutta käsi suuni edessä tukahdutti ääneni. Minun käy melkein sääliksi sinua.” Menin alakertaan ja odotin kärsimättömänä työn valmistumista. Naurumme hiljeni vähitellen ja minä päätin antaa palaa. Kaisa otti kalun pois ja jatkoi: ”Mutta mitä tuhmat sormesi tekevätkään? En halunnut Kaisan laukeavan vielä, joten otin dildon pois hänen vitusta ja työnsin sen Vilman vaginaan.

Petetty osa 4

Kesä on ihanaa aikaa. "Heh jooh moro sullekin vaan Teme." "Ööööh...joo sori mä olen Lauri ja tämä ilmestys vierelläni on mun poikaystäväni Niko. En voinut vastustaa kiusausta ja lähetin vielä lentosuukon ikkunaan päin ja olisin voinut vaikka vannoa että Nicin kasvojen iho vaihtoi väriään punaisempaan. Mä käänsin katseeni muualle mutta en voinut kuin hymyillä noiden kahden ansaitulle onnelle.

"Elikäs sä oletkin sen joka varasti tän mun kaverin sydämen talvella, etkös olekin? Lauri hiljeni punastuen voimakkaasti ja vältteli mun kysyvää katsettani. Juuri kun olin aloittamassa sanomaan jotain kuulin omaa niemeäni huudettavan ja kun käännyin kadulle päin huomasin Nicin olevan siellä ja heiluttavan kättään tervehtiäkseen. Mä jämähdin aloilleni hetkeksi sillä Nicillä ei ollut Parinvaihto, Kimppakiva Ja Orgiat - Uusia Kokemuksia Parisuhteeseen päällään muuta kuin shortsit ja juoksulenkkarit ja ohut hikikalvo joka kieli sen tulleen lenkiltä. Mä nyökkäsin Nikon lausumattomalle kysymykselle ja Lauri rentoutui huomattavasti. Siristin silmiäni ja kohotin käteni silmilleni luoden varjon jonka avulla sain silmiini Laurin ja yllätyksellisesti Laurin vieressä istuikin Niko, siis se jätkä eilisestä.

Irstailemassa

Hän tokaisi että olettekin jo tutustuneet toisiinne, anna mennä vaan. Hänen iso kyrpänsä alkoi työntyä hiljalleen sisääni ja voihkin kiimaisena ilosta. Teppo porasi minua pitkään ja hellästi. Nain villisti miestä takaluukkuun samaan aikaan kun Teppo asteli sisään. Tälläisestä Teppo ei ollut maininnut mitään! Teppo oli paras tuntemani imijä. Hän upotti kyrpänsä spermantäyttämään, lämpimään perseeseeni ja laukesi sekaan. Hetken nuoltuaan hän siirtyi naapurin perseelle ja nuoli tätäkin sekä imi. Mies oli vallan mahdoton sonni ja astui reikääni paksulla ja isolla kyrvällään aina vain uudestaan.Imettyäni tepon kovaksi, hän talutti minut sängylle naapurinsa viereen. Vanha tuttavani Teppo soitteli ja pyyteli viikonlopuksi kylään. Tepon vetäydyttyä spermaa valui norona perseestäni ulos ja miehet hymyilivät. Hänkin aloitti hellästi mutta kuiskasi muistavansa millaista kyytiä minä annoin hänelle. Tuumasin että tätä persettä oli kyllä aiemminkin naitu ja useasti. Sitten hän vetäytyi ulos ja antoi vuoron naapurilleen, joka oli sivusta seurannut runkkaillessa naintiamme.

seksitreffi