Liukkari Teki Tehtävänsä Ja Pian Kahden Sijasta Kolme Sormea Litisteli Sisään Ja Ulos Kiihtyvällä Tahdilla Oman Kiimani Yltyessä Huippuunsa.

Ote irtoaa kun emäntä istahtaa sohvalle viitaten minut polvistumaan eteensä.

-Niinpäs se taitaa olla että minun siivoojaämmäni tottelee tästä lähtien kaikessa minua, naurahtaen emäntä toteaa.

Mitäs tämä nyt sitten tarkoittaa? Ymmärrän että olen kiikissä kerta kaikkiaan.Saatuani lattian pestyä, hihkaisen, arasti nöyrällä äänellä emännälle asiasta ja hän suvaitseekin tarkastaa työni. En edelleenkään kuvaile tarinan emäntää muutoin kuin että hän on tavallinen nainen.

-Mikäs se avauskoodi kännykällesi olikaan? Emäntä ottaa oman kännykkänsä esiin. Nipistysote ei hellitä vaan hän taluttaa minut olohuoneeseen esinahastani retuuttaen. Yökkään sormien työntyessä liian syvälle.Ulko-ovi käy, hiljaisuus.Minä en naura kun nipistetään esinahasta!

seksi kontaktit

xn--eplja-gya30d.si Screenshot Favicons are the small icons that appear next to your sites name or URL in a browser. They can be displayed in the address bar, a browser tab title or bookmarks.

Lähteet... https://www.woorank.com/en/www/xn--eplja-gya30d.si

Rajua menoaMuta olen siinä otteissaan ja soittaa kännykällä Kekulle ja Hessulle ja eikä kestä kauaa kun kuuluu ääniä ja ovi aukeaa sillä Kekulla on oma avain siihen oveen.

Oltavat on hieman tukalat, mutta sitten onkin vuorossa uudet leikit uusin asennoin.

Veskukin tulee siihen avuksi pitelevät minua kovissa otteissa ja eikä Saara, 19, Rahoittaa Opiskelunsa Myymällä Seksiä ole kuin hetken kun Keku työntää sitä melkoista kulliaan perseeni reikään suoleen ja tunne on kuin repeää koko persus ja samassa onkin tyveä myöden ja alkaa siinä hitain vedoin ketkutuksen ja nahkahaalarit natisevat rajusti ja menee ulos ja sisään oikein pitkin vedoin.

Tuoksuu oikein kovasti nahkalle ja sitten vetävät vetskarit kiinni ja jos hieman liikahdan, kuuluu hirveä narina ja nitinä ja samassa kullini nousee pystyy siinä haalareiden sisällä.

Pääsen siinä riuhtaisten otteesta ja lähden karkuun, mutta Keku saa hetkessä kiinni ja alkaa melkoinen kamppailu sekä Hessukin tulee siihen kamppailuun mukaan ja ylläni olevat MP-nahkahaalarit natisevat ja rutisevat siinä kamppailussa hirvittävästi.

Molemmat kokoa XL ja pyytää tulemaan lähemmäksi vain ja avustaa niiden pukemisessa ja ovat alaosasta musta ja yläosa punaiset sekä kiiltävät niin hitosti vielä ja tuoksukin kunnon nahkan hajukin.

Hessu kokeilee kullinsa voimat seuraavaksi ja Keku ja Vesku pitelevät kiinni ja niin Hessun kyrpä työntyy suoleen ja alkaa melkoiset vetkutukset ja viimein laukeaa spermat sisuksiini.

Tuleekin siinä lähestyville ja yllään ovat Valtra haalarit ja perässä tulee Hessu punaiset Case haalarit.

Menen täysin sanattomaksi ja sanoo, että odota hetki ja lähtee ulos ja kuuluu traktorin oven kolaus ja samassa toinen kolaus ja sitten tuleekin halliin takaisin ja vetää sen ovenkin kiinni ja kuulostaa kun kloksahtaa lukkoon.

Touhutaan siinä pitkään ja sitten Vesku sanoo, että aletaan tätä tehdä säännöllisesti ja mitäs jos lähdetään yhdessä jonnekin lomareissuun ja voidaan oikein rauhassa pitää hyvänä toisiamme ja hänellä on näitä haalareita vaikka miten paljon ja otetaan kaikki mukaan ja pidetään niilläkin hauskaa.

Kestää melkoisen pitkän aikaa tätä vetelyä ja sitten survaisee oikein syvään ja laukeaa spermat suoleeni.

Kolme erää JP:n kanssa; kolmas eräJP:n katseessa kiilsi puhdas kiima kun luottopakin sormi alkoi naimaan mun tiukkaa persettä. Tosin tällä kertaa JP:n nussinnan aloitus oli hidas ja piinaava, miehen kyrpä lipui sisään ja ulos todella hyvää tehden ennen kuin pelimies alkoi ottamaan mukaan kunnolla voimaa ja sananmukaisesti taklata herkkukyrvällään mun avonaista persettä. Liukkari teki tehtävänsä ja pian kahden sijasta kolme sormea litisteli sisään ja ulos kiihtyvällä tahdilla oman kiimani yltyessä huippuunsa. ”Anna sitä vitun jumalaista kiekkokyrpää ja äkkiä huohotin naama punasena samalla kun näin JP:n vihdoin alkavan voitelemaan erittäin herkullisen näköistä pelimiehen kyrpää. Jätkä otti kiinni vyötäröstäni ja sen jälkeen tuttu pelimiehen kyrpä upposi jälleen kerran, joskin nyt todella syvälle jo hyvin liukastettuun perseeseeni. Nyt mä nussin sua, nussin niin ettet pääse huomenna käveleen JP uhosi, samalla kun pelimiehen pallit läiskivät kovaa pakaroitani.

Aamuyö oli edennyt jo 4 asti, mutta se ei kuitenkaan tarkoittanut sitä, että JP olisi lähtenyt jo nukkumaan, pikemminkin päinvastoin. Kylppärin kelmeässä valossa seisovaa kiimasta JP.tä katsellessa kiitin monta kertaa luontoa siitä, että oli tehnyt kiekkoilijoista luonnostaan jatkuvassa puutteessa ja kyltymättömiä panomiehiä.Oma puhekykyni oli hävinnyt, ihailin vaan päälläni olevaa jumalaista kiekkosonnia, joka irstas ilme kasvoillaan antoi kaikkensa oman nautintonsa maksimoimiseksi. Pienen ”erätauon” jälkeen mies oli valmis uuteen kiimaiseen erään, tosin tällä kertaa miehen kylpyhuoneessa.

”Tiedätkö, toi sun perse näyttää niin vitun hyvälle just nyt” mies kommentoi hiljaa samalla kun kaivoi jostain esille pullon liukkaria. ”Nyt mä rasvaan sut ja sen jälkeen saat maistaa kunnon kiekkoilijan kyrpää” Löydä Sinulle Paras Deittipalvelu! JP sanoi ja pursotti persettäni avaaville sormille kylmää rasvaa.

JP:n ilme peilissä oli todella kiimanen, lasittuneet silmät, hikiset kasvot ja panomiehen kroppa, jossa jokainen lihas toteutti nyt sille luotua tehtävää, JP:n palleissa paistuvien mällien lennättämiseksi. Tuntuuks hyvälle...mies virnisteli samalla kun kiihdytti naimisensa tahtia.

seksi kontaktit