”kiitos, Juhani.

Taitaa olla omat kermat täällä kun noin pullottaa, sanoi emäntä.Jotain kummaa värinää tuossa sanonnassa oli, ja totesin emännälle, että mukavahan täällä on olla ja loikoilla.

Hiestä märkinä lysähdimme vierekkäin sängylle.

Enempään ei ollut aikaa, kun isäntä ajoi traktorin pihaan, oli pakko lähteä pihalle, mutta arvasin ettei asia jää siihen.

Palailin majapaikkaani, ja kävin nukkumaan.

Ulvoen kuin kiimainen koira emäntä laukesi ensimmäisen kerran, jatkoin kuitenkin tuon vitun pumppaamista, NUSSI MUA RENKI emäntä huusi.

Viikko alkoi kulua lopuilleen, ja ajattelin lauantaina lähteä kylän baariin katsomaan olisko siellä jotain menoa.

Eipä ollut muuta kuin muutama kaljaa kiskova ukko, eikä oikein innostanut heidän seuransa.Olin jäänyt työttömäksi, ja mietin mitä alkais tekemää, kun eräs tuttava maanviljelijä soitti ja pyysi apuun peltotöihin.

Peltotyöt alkoivat olla kevät kylvöjen osalta lopussa, ja alkoi heinän korjuun odotus, latojen ja navetan vintin siivouksella.

Emännällä oli tapana tuoda päiväkahvit pihamaalle, kerran hän tuli hakemaan minua navetan vintiltä, sanoen kaipa Hyvä Ilmainen Treffi-sivusto? se renkipojalle kahvi maistuu, johon sanoin että saakos siihen emännältä maitoa, emäntä totesi Online Seuraa Virosta tekiskö mieles.

seksi treffi

Arttu kysyi siristellen silmiään ovelan näköisenä. Jaanalta oli tullut, tuossa kun hän seisoi ja Arttu repi häneltä vaatteet päältä. Juhani ihaili hetken vaimoaan ja meni sitten hänen syliinsä. Hotelli oli täysin hiljainen, vain ulkoa kuului ohi ajavien autojen tauoton ja hypnoottinen suhahtelu. Juhani tiesi että jos hän koskisi kaluunsa niin hän purkautuisi heti.Arttu tivasi voitonriemuinen hymy huulillaan. Tai oli hänellä vielä jotain päällään, alusvaatteet, sukkanauhat, sukat ja kengät.

”Saan ruiskia spermani hänen suuhunsa?”Silmät hehkuivat ja Artun spermaa alkoi valua hänen pillustaan. ”Se oli mahtavaa,” hän huokasi sydämensä pohjasta. ”Kiitos, Juhani.

seksi treffi