Kävelimme Ravintolaan Sisälle.

deittipalvelu

Usein pöydässä tai tanssilattialla oli komeaa miesseuraa mutta loppuillasta kiinnostus lopahti kun seuran humalataso nousi liikaa. Mies hymyili hiljaa ja suuteli pehmeästi sanomatta mitään.Halusin.

Ajantaju oli heikkoa ja muistan kuinka jossain vaiheessa huomasin käveleväni pois jonosta tämän tuntemattoman kanssa. Voihkin hiljaa. Mies ei ilmeelläänkään näyttänyt häpeävän tai olevansa hämillään. Itse olin usein ainoa tai toinen jäljelle jääneistä jotka lähtivät mieluummin yksin kohti kotia kuin "nauttimaan" känniseksistä. Oletin puhelinnumeroa mutta sain 10 Tapaa Mokata Treffeillä – Ei Näin! kauniin viestin, enkä edelleenkään tiedä keneltä.

Miehen äänetön ilme kertoi kaiken tarvittavan.

Anni Hautala, Jaajo Linnonmaa ja Juha Perälä juontavat Aamulypsyä. -Mun elama on viimeisen kuukauden ollut tallaista, ja taa tulee tuplana, Jaajo vitsaili. -Tilanne on todellakin sellainen, etta tulin ilouutisen kertomaan teille ja selityksen, minka takia en ole ollut taalla ja minka takia viela olen kaksi viikkoa poissa.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/viihde/2015011919047507_vi.shtml

Mäkeä laskemassa (vaimo antoi vieraalle)

Vaimoni oli kuulemma todella kuuma ja seksikäs nainen. Oli kuulemma tuntunut ihanalta, kun paksu muna tunkeutui pillun huulten läpi sentti sentiltä syvemmälle. Kysyin vaimoltani, että onko hänellä kumeja mukana, kun vaimoni ei käyttänyt pillereitä juuri silloin. Siinä meni ehkä noin 30 sekuntia, kun vaimoni alkoi suudella miehen kanssa silmieni edessä. Join tuoppini ja lähdin kävelylle. Olin tammikuussa silloisen vaimoni ja lapsieni kanssa Itävallassa laskettelemassa. Vaimoni kertoi kuinka mies oli nainut häntä posliinimunallaan ensin lähetyssaarnaajassa.

Kävelimme ravintolaan sisälle.

deittipalvelu