Kävelen Viikonloppuiltana Pari Kaljaa Ottaneena Rakennustyömaan Ohitse.

Hän katsoo silmiin kiimaisesti, näen että hänkin on orgasmin partaalla. Kyselen että mihin sinä tähän aikaan vuorokaudesta aiot mennä.

"Hei, miten sä tähän aikaan oot täällä?" Haukottelen makeasti, sanon puolitosissani, että voihan Pentti tulla viereeni nukkumaan, onhan mulla parisänky vaikka sinkkuna olenkin viimeiset pari vuotta elellyt. En tule ajatelleeksi että on keskiyö, ja Pentin vaimo asuu alakerrassani...Samalla hän hyväilee peukalolla klitoristani. Hän varmoin ottein alkaa hyväillä rintojani yöpaidan läpi.

seksitreffi

En tahdo uskoa mitä on tapahtunut, mutta kullin maku suussani ja yltä päältä tahmainen olo osoittaa asian todeksi. Nöyryytys ei kuitenkaan vielä tähän jää, sillä muiden Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin vetäessä farkkujaan jalkaan, Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi yksi ottaa kusemisasennon ylläni! Jo tässä vaiheessa oma mulkkuni on saavuttanut täyden mittansa, ja häpeäkseni seisokkini on vapaasti alistajieni katseltavana.

Jälleen suuhuni laitetaan uusi kulli, ja nyt tunnen myös toisella reiälläni terskan kutittelua. Ylimittainen mulkku tunkeutuu anukseeni sen kummempaa vastarintaa kokematta, kiitos litisevän rasvakerroksen. Kävelen viikonloppuiltana pari kaljaa ottaneena rakennustyömaan ohitse.

Yhtäkkiä yksi heistä tarraa kipeästi käsivarteeni huutaen "Perseet kiinnostaa vai?". Hetken tunnustelun jälkeen alkaa loputtomalta tuntuva rynkytys, joka taukoaa vain miesten singotessa kuumat spermansa suoleeni ja uuden panijan korvatessa aiemman. Joku tarttuu kovaan kyrpääni, ja montakaan runkkausliikettä ei tarvitse tehdä kun räjäytän lastini pitkin itseäni, maata ja runkkaajan käsivartta tukahdetusti huohottaen ja ulvoen.

Uusivuosi

Himollani ei ole mitään tekemistä tunteiden kanssa, jos pitäisi sanoa rakastanko vai vihaanko Ristoa, valitsisin vihan. Hän painoi kasvonsa lähelle peppuvakoani ja puraisi minua pakarasta. Sain käteni lopulta hänen pakaroilleen asti ja puristin kysyvästi. En ollut saanut ketään seurakseni, vaikka olin valmistautunut viimeisen päälle hyvin, ajellut itseni ja pukeutunut jopa sukkanauhaliiviin. Kiepuin sängyssä muutaman tunnin ja luovutin. Hän siirtyi taas alaspäin, ja riisui huulillaan alushousuni.

Juttelimme hetken, joimme kahvia. Sanotaan häntä vaikka Ristoksi.

Risto riisui omat vaatteensa, kaikki pois. Ei, minä en lauennut kertaakaan, mutta saamani nautinto korvasi orgasmin.

Ehdin katsoa pari tuntia, kunnes puhelimeni soi. Himoni alkoi kuitenkin käydä hallitsemattomaksi, ja ehdotinkin nukkumaan menemistä.

Kaverin kanssa lomareissulla 1

" Kristian parkaisi ja löi sängylle selälleen makaamaan.Kohteliaasti hierojat tiedustelivat, haluaisivatko herrat erilliset kopit, mutta pojat eivät arastelleet vaan päätyivät vierekkäin makaamaan patjoille.Artturi vingahteli.

"No ei sit mua... mä varaan eka vessan. " , Artturi totesi ja pudotti löysät shortsit nilkkoihinsa ja paljasti tiukoissa boksereissaan kohonneen valtavan teltan. Kristian piti silmiään kiinni ja nautti kunnes jokainen pisara oli valunut ulos.

"Vittumätuun, vittumätuun, vittumätuun... ", hän hoki hiljaa ja kiimassa.

"Vittu.. vittu..

Lentomatka Thaimaahan oli pitkä eivätkä kundit kerenneet reissun aikana purkamaan paineitaan. Erään kuukauden palkintona oli kahdelle parhaalle myyjälle matka Thaimaahan. Hän käänsi katseensa Artturiin.Molempia kiehtoi salaisesti toisen kiimalimasta märkä ja vaahtoava kova mulkku. Naiset alkoivat hieromaan heitä ensin reisistä.

"No helvetin nössö, mulla on parempi idea. VITTU!"

seksitreffi