Ja Pian Kyrpä Oli Lehtorin Suussa Ja Rami Otti Kuvia Joissa Hänen Oma Opettajansa Nai Suullaan Oppilaansa Kyrpää.sari Hääri Lehtori Tuomisen Ympärillä Ja Yhä Selvempää Oli, Että Hän Halusi Esitellä Itseään Lehtorilleen.

Lopulta Petteri oli lähdössä. Markus tunsi tutun kihelmöinnin vatsanpohjassa. Käsi tuntui lämpimältä eikä Markus halunnut sen irrottavan.

- Anteeksi.., Markus vastasi hiljaa ja vastasi epäröiden näykkäisyihin.Miksi päästäisikään?

Petteri irrotti otteensa ja antoi piiskan sivaltaa viimeiset jäljet ennen kuin laski piiskan alas sängylle. Ponipojan valjaat.

Markus tunsi kyyneleen valahtavan poskelleen.

Markus tuli lähemmäs sydän pamppaillen ja katsoi varovasti Petteriä. Petteri näytti aina aivan eri ihmiseltä kauluspaidassaan ja suorissa housuissaan.

treffit netissä

Petterin jatkaessa jalkojen hierontaa levitin tietoisesti reisiäni ja muutin asentoani niin, että Petterillä olisi suora näköyhteys palleihini ja kovaan kaluuni. Puristin kädelläni hänen pallejansa ja tunsin, miten suonikas kalu suussani paksuuntui entisestään. Olin hetken hämilläni, miettien, mitä hän tarkoitti kuteiden heittämisellä. En kuitenkaan saanut aikaa tutulle hierojalleni, joten otin puhelinluettelosta vain jonkun nimen. Kädet liikkuivat varmoin ottein, tuntui todella nautinnolta, ei lainkaan kivuliaalta, kuten hieronnassa joskus voi käydä. Päällään kundilla oli mustat Speedon uikkarit ja valkoinen t-paita. Ajattelin kaikkea mahdollista töihin liittyvää, jotta välttyisin kunnon stondikselta. Ehdin maata jonkin aikaa uudessa asennossa, kunnes tunsin Petterin käden pakaroillani. Istumatyötä tekevänä kaipaan aika ajoin hierontaa ja olenkin käynyt hieronnassa säännöllisesti.

Lehtorin piina

Mutta lehtori Tuominen voisi tulla sisään ja odotella kaikessa rauhassa sohvalla tytön äidin saapumista.

-Miten pitkään äitisi vielä viipyy, lehtori Tuominen kysyi hermostuneena.

Makuuhuoneessa Sari ryhtyi riisumaan itseään.

Jonkin aikaa lehtoria naitiin kumisella kyrvällä Viestejä Deittisivustolta - Minimalen mutta sitten luvassa oli vielä nöyryttävämpää. Minä kun ajattelin, että tämä asia voitaisiin sopia ihan kahden kesken, Sari sanoi, nousi sohvalta ja tuli muitta mutkitta istumaan hajareisin lehtori Tuomisen syliin kasvot kohti lehtorinsa kasvoja.

-Toi Rami on mun poikaystävä ja me otetaan nyt vähän kuvia jotta meidän loppu lukuvuosi olisi vähän helpompi.

Jonkin aikaa Rami imetti itseään lehtorilla mutta sitten hän siirtyi opettajansa taakse ja asetti kyrpänsä aukolle, josta Sari oli juuri vetänyt punaisen kumikyrvän ulos. Ja pian kyrpä oli lehtorin suussa ja Rami otti kuvia joissa hänen Mielipiteitä: Naapuri Ehdotti Parinvaihtoa.. oma opettajansa nai suullaan oppilaansa kyrpää.

Sari hääri lehtori Tuomisen ympärillä ja yhä selvempää oli, että hän halusi esitellä itseään lehtorilleen.

Vaimoni valtiattareni

Hän kääntää katseensa pois ja on poissaoleva.

Olen pienimunainen orja, joka täyttää kaikki valtiattarensa käskyt mukisematta.

Tänään valtiatar määräsi orjan nuolemaan posliinia pilluaan, ennen kuin lähti ravintolaan päästäkseen tunnelmaan. Orja ei saanut runkata. Yöllä, kun hän tulee naituna kotiin, hän herättää orjan nuolemaan pillunsa puhtaaksi istumalla orjan kasvojen päälle.

Välillä valtiatar käskee orjan tunkemaan pillunsa niin monta sormea, kuin sinne mahtuu. Orjan tehtävä on jatkossa ainoastaan puhdistaa valtiattaren pillu panojen jälkeen.

Tällä hetkellä orja runkkailee ja kuuntelee puhelimen kautta, kun valtiatarta naidaan tai on naitu jo toista tuntia kolmen isokullisen mustan miehen voimin. Välillä orja on tottelematon, josta orja saa aina rangaistuksen.

treffit netissä