Hän Huokasi Pitkään Ja Tarttui Kiinni Pakaroistani.

Noista pikkareista en itse pystynyt enää erottamaan mitään erityistä tuoksua, mutta koiranipa nuuhkivat niitä innokkaasti ja tuntuivat jopa Parinvaihto Jyllää Euroopassa kiihtyvän seksuaalisesti, niin kiihkeästi ne alkoivat haukahdella ja lähtivät juoksemaan nenä maassa poispäin kartanoltani. Saatuani yläosan paljaaksi kuljetin sormiani leikkisästi hänen juuri havaittavasti hengityksen tahtiin kohoavilla nänneillään, joilla ei vieras käsi ollut ennen käynyt. Tyttö katsoi minua ja, ilmeisesti pitäessään näkemästään - salskeasta metsästysasussa olevasta nuorestamiehestä -ja vielä ymmärtäessään saavansa mieluisan lahjan, myöntyi pyyntööni. Tällä kertaa oli löytöni siis helpommin suostuvainen, joskin ehkä siten vähemmän haasteellinen. Erään metsässä virtaavan pikkujoen varrella oli läheisen maatalon piika pesemässä mattoja. Asetin hänet vuoteelle kuin helposti särkyvän posliinipatsaan riisuessani häntä edelleen. Koirien äänet kuultuaan hän oli pelästyksissään noussut seisomaan.

seksiseuraa netistä

Muistan vieläkin miten kauniilta hän näytti salaman välähtäessä: silmät kiinni, suu puoliksi raollaan Marin kasvot näyttivät kuvastavan täydellistä rentoutta ja nautintoa. Ilma oli tukahduttava. Mari häipyi saunan puolelle, ja ajattelin Näin Löydät Seuraa Netistä jäädä kiven taakse kaikessa rauhassa runkkaamaan pallini tyhjiksi. Hetkeksi mieleen välähti Lotta, joka ei moiseen hommaan koskaan halunnut ryhtyä. Mari pyyhki vähän pilluaan ja kävi sängylle kontilleen. Hän huokasi pitkään ja tarttui kiinni pakaroistani. En voinut sille mitään, enkä nyt halunnutkaan voida: kullini seisoi shortseissa. Vain vaivoin pystyin hillitsemään itseni etten olisi juossut rannalle raiskaamaan häntä…

Uimisen jälkeen Mari seisoi vielä – minun kannaltani – vielä paremmassa kohdassa ja väänsi kaikessa rauhassa pää kallellaan hiuksiaan kuivemmiksi. Henkeni melkein salpautui, se tuntui niin hyvältä ja kiihottavalta.

gorey_cat_pin Or collect them all! "'A' is forAmy who fell down the stairs," "'B' is for Basil assaulted by bears," etc.

Lähteet... https://mysteryscenemag.com/./blog-article/2214-the-whole-gorey-story

Sisäoppilaitoksen tarinoita 2

Ajattelin ensin kunnon raipparangaistusta, mutta muistin jotain paljon kiduttavampaakin, kuin kunnon raipat.

"Lehtori" kuiskaa Tina Neiti Dolarélle.

"Asettukaa selällenne maahan, ja levittäkää häpyhuulianne" Lehtori komentaa. Neiti Dolaré tottelee oitis levittäen suloisen pikkupillunsa lehtorin näkyville.

Neiti Dolaré nousee seisomaan, ottaa partakoneen ja lähtee pesuhuoneeseen.

"Lumppu, sun vuoro", hän sähähtää Tinalle, joka menee vauhdikkaasti ajelemaan. Neiti Dolaré yrittää vetää stringejä jalkaansa, mutta lehtori on nopeampi. Liian karvaista. He saavat vaivoin seurattua lehtoria kansliaan.

"Täällä ollaan kosteina, neiti Dolaré", lehtori sanoo maireasti.

"Neiti Dolare, Neiti Wilza, te tulette minun mukaani", sanoo lehtori erittäin pahaenteisesti.

seksiseuraa netistä