En Sano Lihava Sillä Monille Se On Paha Loukkaus - Sitä Paitsi Emmi Ei Ollut Oikeastaan Sitäkään, Maalaisnaisen Kookas Ja Tukevalanteinen Sekä Sitten Ne Puolipallon Kokoiset Rinnat, Jotka Jopa Päällystakin Alta Olivat Suuriksi Luokiteltavissa.

Laukesin heti. Onneksi lihava oli tuntuvasti lihavampi kuin olin kuvitellut. Huomenna kävely olisi melkoisen vaikeaa.Läski kertoi perseensä olevan valmiiksi rasvattu. Viagra antoi voimia. Ei kiinnostanut. Olin hurmiossa. Neljäkymmentä vuotta raksalla on pitänyt siitä huolen.Painoin ja painoin, kiihotuin, huohotin, aloin tuntea hikeä otsallani. Tyyppi nuoli sen pitkää vartta ja pallejani, juuri niin kuin lutkan pitääkin.


Läskillä oli oma asunto.

treffit netissä

Kosteita lipovia ääniä ja huokailua.. Kävimme yhdessä suihkussa ja ajan kuluessa ja toipuessamme nussin Emmiä pimpin lisäksi suuhun ja peppuun, etenkin jälkimmäisestä Emmi paljasti oikeasti tykkäävänsä kovin. Miltä mahtaisikaan tuntua olla noiden tukevien reitten välissä, ja samassa Emmi kääntyi puoleeni vuoteessa rintojensa painautuen vasenta käsivarttani vasten. Vieläkin tuntui jotakin estettä välillämme olevan. Hieman uskalsin epäillä mitenkä se onnistuisi, mutta laskeuduin Nainen Etsii Miestä kuitenkin selälleni, Emmi nousi ketterästi päälleni selkä minuun päin yhä käännettynä ja aloitti rajun ratsastuksen kullillani. Tunsin Emmin käden laskeutuvan vatsaani pitkin edelleen Hieronta Tallinnassa, Osa 2 ja löytäen sauvani "mm.. ajattelin että sä olisit ihan samaa mieltä" Emmi sanoi kehräävällä äänellä. -Kukin tavallaan ja taipumustensa ja tottumustensa mukaan.Kondomi paikoilleen ja uudestaan Emmin taakse, tyttö levitti pakaroitaan mikä oli kerrassaan kiihottavaa, puolihämärän makuuhuoneen valaistus oli riittävä ja painaessani kullini sisään takaapäin näin Emmin avaavan suljetut silmänsä, sulkevan ne sitten uudelleen ja purevan alahuuleensa sauvani painuessa sisään. En sano lihava sillä monille se on paha loukkaus - sitä paitsi Emmi ei ollut oikeastaan sitäkään, maalaisnaisen kookas ja tukevalanteinen sekä sitten ne puolipallon kokoiset rinnat, jotka jopa päällystakin alta olivat suuriksi luokiteltavissa.

Glada Wappen

Levitä pakaroita!Tule niin että tuntuu!Huusin kivusta kun paksu kyrpä työntyi suoleeni, mutta pian rentouduin ja pilluni limoista kiiltelevä kulli alkoi aurata itseään syvemmälle sisääni.

- Jatka … syvemmälle … Anne saa … tulee … kohta!!!!Pitkää tikkua vetämällä ryhmä saatiin kasaan, ja niinhän siinä kävi, että sinnehän minäkin jouduin. Tai niinhän se on ollut menneinä vuosina. Viimein kaikki saatiin järjestykseen, ja päästiin silmäämään loppusaldoa. Peilistä huomasin omassakin otsassani lukevan mustalla piirretyn tekstin ”HORO”. Jatkettiin siis loppuun asti syntymäasussa vappukoristein.

Julian keittiö

Hän esittelee itsensä Markoksi ja ohjaa meidät keittiöön. Olemme tulleet asentamaan hänelle uudet keittiökalusteet. Annoin sormieni tehdä selvää Julian klitoriksesta ja rutistelin hänen muhkeita rintojaan. Vetäydyttyämme Marko kuitenkin survoi alapään tapit jälleen paikolleen ja jäimme katselemaan koneen keinuttamaa naista nautinnon pyörteissä. Ja ääntäkin hänestä lähti kiitettävästi. Hän tarjoutuu apumieheksi, vaikka vain pitelemään vasaraa, kuten Marko nurkastaan lisää.

Siellä oli suurta keinuhevosta muistuttava laite, johon Julia kiipesi. Räjähdimme molemmat nojaten vasta huterasti kiinnioleviin uusiin kalusteisiin. Marko kuitenkin survoi naisensa jokaiseen reikään voidellun dildon ja katselimmekin toimitusta jopa enemmän hämmentyneinä kuin tähän asti. Ville tempaisi ensin, hetken nainnin jälkeen, kalunsa ulos naisesta ja ampui mahlansa Julian valkealle vatsalle.

Aivan pienen hetken kuluttua isäntämme saapuu tarkistamaan töiden etenemistä. Liike ei ollut suuren suuri, mutta sen näki.

treffit netissä