Emäntä Oli Halunnut Järjestää Pienen Yllätyksen Ratsastustallin Tyttöporukan Bileisiin…porukka Alkoi Kokoontua Emännän Johdolla Mökin Oleskelutilaan.Kerran nussin vaimoani kerrostalon ylimmällä tasanteela seisaaltaan niin ,että tulimme nähdyksi.Kun joskus aikaisemmin rakensimme oli isäni auttamassa asuimme ja nukuimme samassa pienessä huoneessa .Kerran vaimoni halusi kyrpääni peiton alla kun hän oli kiihottunut siitä että isäni oli viereisessä sängyssä .Sitä en olisi halunnut mutta en voinut kieltää vaimoltani sitä nautintoa .Yritin tehdä sen mahdollisimman hiljaan .Ekä siitä tullut puhetta jälkeenpäin.

Silloin kun asuimme keskustassa oli meidän asunnossa omalla sisäänkäynnillä yksi huonen.Keksimme ,että vaimoni kertoi miehille ,että hänellä on paikka mihin voi mennä siitä lähtien nautintomme lisääntyi kun nussiminen tapahtui senän takana.Kaikki eivät uskaltaneet sinne tulla.Pyysin vaimoani iskemään paikkakunnalta miehen jonka tunsin ulkonäöltä se kiihotti minua entisestää kun näin miestä usen kaupungilla. Joka vaatii aikanaan purkautumista.

Katsoin ikkunasta kun mies poistyi , laitoin aamutakin päälle ja käytävän kautta menin nopesti vaimoni luo .Vaimoni tiesi mitä haluan hän makasi alastomana jalt levitetynä tukka sekaisin ja hiki kiilsi iholla voi mikä suloinen näky .Vaimoni sanoi ole hyvä tässä vaimosi on käytettynä.

Vaimoni on ollut ystävättärensä luona useamman kerran niin ,että on ollut kaksi paria ja vaimoani on nussittu samssa sängyssä missä muutkin olivat.Vaimoni saan näistä parhaat orkut, kun muut katsovat.Yhdellä kertaa oli vaimollani 19 vuotias kaveri , vaimoni kertoi sillä olleen erittäin kova kyrpä sellaista ei ollut ennen sattunut.Niin kovin sillä oli seisonut.Se tyyppi oli nussinut vaimoani ties kuinka monta kertaa sinä yönä. Halusin vielä katsoa häntä muutaman metrin päästä se oli niin ihana näky.Kiihotusta lisäsi kun tiesin kuka oli nussinut rakkaan vaimoni.Sperma oli jonkinverran valunut niin .että sitä oli valunut peräaukolle Katso Kuuma TOP 10 tiesin ,että nuolemisen jäjkeen työntäisin kieleni rakkaan vaimoni peräaukkoon ja saisin sitäkin myskin makua suuhuni.Isot vitun huulet olivat tosi rivon näköiset mutta niin ihanat kun niissä oli sperman ja vitun nesteet.Syösyin vitun kimppuun ja nuolin vimman vallassa miehen nesteitä voi taivas miten sperma maisttuu hyvältä .Lopulta työnnän kyrvän vaimonn väljään vittuun se tuntuu väljältä aina vieraan jäljiltä mutta niin ihanlta.Vaimoni runkkaa samalla itselleen laukeamisen ja minä lasken siemeneni sisään .Myös omat spermat nuolen vaimoni vitusta .Vaimoni halusi pissalle sanoin että älä pese äläkä pyyhi haluan nuolla sinut puhtaaksi niin paljon rakastan sinua.Nuolin koko hänen alapäänsa ihania makuja vitusta ja peräaukosta. Ja sekö on harmittanut jälkeenpäin .Kaverini nussi vaimoani ja minä hyväilin samalla kaverini kalua takaapäin .

treffipalvelu

Jari oli päästänyt kunnon puutosmällit sisään ja nyt ne tekivät isot tahrat sänkyymme.

Jenni naurahti hermostuneesti ja katsoi sitten taas Jarin penistä ja mongersi:

-No tota onhan toi tommonen aika hyvän näkönen mut en mä tiedä että miltä se tuntuis.Hänellä oli yöpaita ja stringit päällä. Tunsin taas saman kuin ennenkin. Hän oli niin kaunis ja niin julma tietämättään. Se ei hellittänyt hetkeksikään. En nukkunut juuri lainkaan moneen tuntiin. Seuraavana aamuna heräsin elämäni darraan mutta jäipä siitä paljon kiihottavia muistoja.Hän nosti heti kultani jalat hartioilleen ja alkoi panna todella syvälle. Hieroin hänen tissejään ja hän antoi käden vaeltaa pillulleenkin.

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

"Kalassa"

Puhelimessani oli viesti eiliseltä kaverilta joka toivotti hyvät huomenet ja kiitti eilisestä keskustelusta. Ikää 23v tällä "perämiehellä".Minä aloin sovitella peruukkia ja meikata sekä valita sopivaa asua. Piip kuului ja kaverilta ilmeisesti loppui akku. Jonkin matkaa käveltyäni saavuin venesatamaan ja alkoi satamaan. Siirryimme messengeriin vaihtamaan ajatuksia.

Martti ohjasi minut keulaan jossa oli jos jonkin näköistä toinen toistaan sexympiä naistenasuja, peruukki ja meikkiä yms tarviketta. Bussiasemalle saavuttuani lähdin rantaan.

Ratsastuskerhon bileet - alku

Olin keittiössä vetänyt pelkät risat siniset farkkushortsit jalkaani. Koko porukan oli määrä viettää yönsä mökillä, jossa oli yöpymismahdollisuus parissa 2-3 hengen huoneessa ja saunamökissä sekä myös oleskelutilassa tarpeen tullen, joten alkoholinkäyttöön oli varauduttu.

Avasin farkkujeni napit musiikin tahdissa lantiotani pyörittäen. Emäntä oli halunnut järjestää pienen yllätyksen ratsastustallin tyttöporukan bileisiin…

Porukka alkoi kokoontua emännän johdolla mökin oleskelutilaan. Tarjosin kaikille 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla seitsemälle naiselle lasin katsoen silmiin ja hymyillen jokaiselle. Vetäisin pari runkkausvetoa saadakseni kaluni hyvään seisontaan ja käännyin yleisön puoleen. Sain kannustavia huutoja ja tiukkapipo ei näyttänyt tietävän mitä tehdä.

Palasin keittiösoppeen ja kuuntelin naisten keskustelua viimeistellessäni salaattia. Ilmoitin saunan olevan lämmin, siideriä ja olutta löytyvän rantavedestä ja toivotin hyviä löylyjä.
Naiset kuulostivat olevan tyytyväisiä emännän miestarjoilijayllätykseen – olihan nyt tilanne päinvastainen kuin mihin he yleensä olivat tottuneet. Toivotin hyvää ruokahalua ja käännyin lähteäkseni. ”Etkä jää syömään meidän kanssa?”Miestarjoilija”, kuulin jonkun sanovan, kun ilmestyin oleskelutilaan.

treffipalvelu