Annoin Hannalle Seksiliikkeen Muovipussin.- Runkkaa nopeammin! Tää vasta mielenkiintoista on!

- Näin vai?

- Et sä voi olla noin tietämätön. Tää on jo nyt kolme kertaa mun vehjettä isompi.

- Eipä se nyt niin kauheesti kiinnosta... kaveri huohotti.

seksitreffiKaaduimme kolmestaan sängylle ja hengitimme raskaasti, otimme Katjalta huivin silmien edestä pois ja ensimmäistä kertaa hän näki kuka häntä oli nussinut..ja minua ei tarvinnut kahta kertaa komentaa kun jo työnsin survaisten kalun Katjan tiukkaan peräreikään, voi kuinka tiukka se olikaan ja Katja alkoi huutamaan kivusta ja nautinnosta.

Katja aloitti hiljaisen voihkinnan ja pyysi minua antamaan hänelle munaa.. Kuinka Näin Löydät Luotettavan Seksikumppanin kiimainen näky olikaan Katja naama spermassa ja reiät valkoista nestettä ja Katjan omia kiimamehuja valuen. Annoin hänen ottaa ulkovaatteensa pois ja sen jälkeen otin häntä kädestä kiinni ja vein makuuhuoneen puolelle, aloin suutelemaan häntä samalla kun hieroin hänen mahtavaa persettä ja d-kuppisia rintoja vaatteiden läpi.

Antti lopetti panemisen ja sanoin Katjalle että hän saa vielä paljon munaa, johon hän orgasmin jälkihöyryissä vastasi "Antakaa mulle oikein kunnolla kalua jokaiseen reikään, monesti.. nussikaa minut puhki!"Näistä sanoista kummankin kalu alkoi jälleen kovettua ja pian Katjakin siirtyi jalkoihimme ja otti vuorotellen suihin kummaltakin.

Vedin peiton Katjan vartalon päälle ja jäin itse sen alle kiusoittelemaan Katjan vartaloa, hieroin hitaasti häpykumpua stringien läpi jotka jo tuntuivat kostuvan..

Hannan kasvu lutkaksi 1

Jotkut etsivät rohkeita ja tuhmia pissiksiä ja toiset taas romanttisia XL-tyttöjä, kuten kaunisteltu ilmaisu kuuluu. Pysähdyin. Vakuutin, ettei hänellä olisi mitään pelättävää ja etten yrittäisi viedä hänen neitsyyttään sillä kertaa - se oli aivan tottakin. Siinäpä oli sellainen tyttö, josta ei tarvinnut "tehdä" lutkaa. Annoin Hannalle seksiliikkeen muovipussin. Tutustuin Hannaan niin kuin ujoihin neitsyt-tyttöihin nykyisin tutustutaan, netin seksichatissa. Ne vain lisäsivät ruokahaluani odottaessani neitseellistä tyttöä perversoitavakseni.Tummennettujen takalasien ansiosta saimme olla parkkihallin nurkassa rauhassa. Tyttö täytyi totuttaa aluksi läheisyyteen, ettei tämä panikoisi liikaa suoraa kosketusta.Et pelännyt olla Sedän pikkulutka."

Maalaisorjana 1

Alusvaatteita täällä ei käytetä. Tiedät myös ettet enää ikinä vastustele isäntää.

- “No niin uusi nainen, nyt aloitetaan.

Palautetta ekasta tarinastani olisi mukava saada.Jos yrität peitellä jotain itsestäsi niin ruoskimme sen esiin.

- “Luultavasti isäntä”

-” Hienoa. Meille on tullut uusi työntekijä jolle täytyy suorittaa tarkastus. Hän käskee minun polttaa kaikki muut paitsi sukat ja ohuet paidat. Sinne ei ainakaan pääse kukaan.
Riisut siis hitaasti myös rintaliivisi ja yrität sen jälkeen vähän peittää rintojasi. Hän laittaa kaikki paitani ja sukkani myyntiin ja määrää niille sellaisia hintoja kuin 20 euroa sukkapari ja 40 euroa paita.

- “ Sinä nainen siinä. Ajattelet silti laukussasi olevia toisia alushousuja mutta samaan aikaan huomaat että se alaston nainen raahaa laukkuasi kohti tulta. Siihen asti kuljet alasti. Hänellä on kunnon hevosraippa eli hän ei pelkästään pelottele. Te nukutte aina alastomana ilman minkäänlaista vaatekappaletta.

seksitreffi