Vaunu Hakaniemessä 3

Musta mies oli juuri lähtenyt ja minulla oli todella omenainen olo, olinhan saanut mustaa kovaa ja suurta kyrpää, josta olin uneksinut. Mies oli höylännyt minua yli kolme tuntia ja hänen suonikas kyrpänsä oli lauennut minuun lukemattomia kertoja.


Lähteet: http://www.lupiini.com/haku.jsp

Makasin petillä, kun mieheni joka oli aktimme aikana käynyt vaunumme vierellä ja kuullut myös vaunun ulkopuolelle nussimiemme äänet, tuli sisälle, riisui itsensä ja hänen kyrpänsä seisoi kuin heinäseiväs.


Ensin hän katsoi kiihottuneena jalkoväliini ja sanoi, hienoa sinulta valuu mustan nestettä norona, sitä on tullut todella paljon, ja nyt minä työnnän sinne oman kaluni, tuntuu kiihottavalta työntyä sinuun, kun pillusi on täynnä mustan spermaa, kerro naidessamme miltä tuntui kun hän nussi sinua . Tuntui kivalta ja ihanalta kun oma mies alkoi nussia minua ja kuinka kova hänen kyrpänsä olikaan ja tuntui vaan että se koveni, kun kerroin naidessa asennoista jossa olimme olleet mustan uroon kanssa, ja kuinka häneltä oli lähtenyt tulemaan siemensyöksy ja mies oli koettanut siemennyksen aikana työntyä aina vaan syvemmälle ja olin tuntenut ruiskutuksen mahtavana aaltona kun kyrpä pumppasi nestettä minuun.Mieheni ei kestänyt enää vaan häneltä myös tuli mustan siementen päälle, niin kuin hän oli toivonutkin.Hänellä alkoi kohta seistä uudelleen ja nyt aktimme kesti melko pitkään ja mieheni kehui kuinka olen notkea ja vastaanottavainen kun minut on ensin pehmitetty kunnolla. Kyllä musta mies on tehnyt näköjään hyvää työtä, on sinulla pillu nyt aika turvoksissa, on tätä ihana naida.Meillä menee sängyssä tosi hyvin, joskus useitakin kuukausia, ja on varmaa että kotoinen kulli terhakoituu heti kun kerron mieheni nussiessa hänelle tarinoita, kuinka olen ollut toisen miehen alla, tai hänen päällään ratsastaen, ja kun vieras uros panee minun ollessa kontillani, pitelee lantioistani ja jyystää pillussani ja viimein laskee nesteensä sisääni ja sanoo minua hyväksi kiimaiseksi nartuksi jota haluaisi naida joskus uudelleen. Kuunnellessaan miehelläni seisoo entistä kovemmin ja saan häneltä kunnon aktin.