Vanha Kaverini, Panonikin, Soitti.

Himoni alkoi kuitenkin käydä hallitsemattomaksi, ja ehdotinkin nukkumaan menemistä. Rukoilin häntä liikkumaan, tiesin, että nyt pannaan eikä hempeillä. Ei, minä en lauennut kertaakaan, mutta saamani nautinto korvasi orgasmin. Vastasin, ja Risto kuulosti hyvin hämmentyneeltä, hän luuli soittaneensa jollekulle muulle.

Risto halusi jo tulla, ja kieräytti minut jälleen selälleni, nyt ristin jalkani hänen selkänsä taakse. Eikä varsinaisesti väsyttänytkään. Vanha kaverini, panonikin, soitti. Hän aloittikin työntelyn, aina vain nopeammin ja nopeammin, ja joka työnnöllä nautintoni vain kasvoi, huohotin tahdissa ja painauduin hänen kaluaan vasten.seksi kontaktit

Kävelemme takaisin pyöräni luo. Kauan en malta paikallani olla kunnes aloitan hitaat mutta päättäväiset liikkeet. Pidämme syrjähyppyä uskomattoman viehättävänä ja kiihottavana tekona. Onnen poikiahan sitä tässä ollaan...Hoikka vyötärö mutta hyvin kehittyneet pyöreät rinnat. Kyllä Suomen kesä on ihana!Varsinkin kun kyse on nuoresta ja kauniista naisesta jonka kanssa on onnistunut kehittämään lähes mielettömän tuntuisen suhteen. Hän asettuu selälleen pyyhkeelle. Niin kuin yleensäkin.Kirsi on hiljaa ja huokailee katkonaisesti.

Taksimatka sujuu hyvin. Kirsi inahtaa hieman. Miehen käsi pakottaa jalat yhteen ja löytää mustien pikkuhousujen sauman. Takaisin katsoo hänen oma peilikuvansa: tyylitelty klassisen näköinen 26-vuotias kaunotar. Miksi häntä kiihottaa tämä tilanne? Hipiää korostaa etelänmatkalta hankittu tasainen rusketus.

Mies asettaa Kirsin sängylle selälleen ja käskee ottamaan kiinni polvitaipeista. Kirsi tuntee kuinka mies sylkee muutaman kerran levitetylle anukselle ja alkaa painamaan kulliaan ahtaaseen aukkoon. Mies työntää kullin sen enempää kommentoimatta Kirsin huulten väliin. Kirsi huokailee syvään ja pyytää miestä lopettamaan. Mies ohjaa Kirsin päätä uudelleen kullille ja Kirsin suusta pääsee hiljaa huokaus: Ei, kiltti.


Lähteet: http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/vasemmistolaisille-oma-treffipalvelu/124821/