Valtava Kouristus Iski Minuun Ja Kalustani Suihkusi Jotain Sperman Sekaista Ainetta.

Hanna hätkähti hereille: Ai anteeksi... minä.... vain... tuota.... kats.... Tuota tässä nämä ovat: Hanna ojensi laatikon, nainen kääntyi ympäri hymyilevänä ja otti rahat vastaan laittaen sen salkkuunsa turvaan ja ojentaen Hannalle kuitin niistä. Vaivihkaa se riisuivat toisensa, huokaisten yhdestä suusta kun paljaat vartalot koskettivat ensimmäistä kertaa toisiaan. Nainen hänen jalkojensa välissä hymisi tyytyväisenä, kosketellen varovaisesti sormillaan Hannan aukkoa, kiusoitellen, vaatien, haluten. Hanna voihkaisi tyytyväisenä, Suomi Seksitreffit, Seksikumppani, Sexpartner, Seksi Treffit, Sex Dating hänen hapuilevat kädet nousivat naisen selälle tunnustelemaan ja vetämään tätä lähemmäs vartaloaan. Nainen tarttui Hanna hiuksista kiinni ja kiskaisi pään taaksepäin niin että Hannan oli pakko aukaista silmänsä. Missä tämä katseli seinillä olevia julisteita. Häntä väsytti, päivä oli ollu rankka ainakin hänelle. Pehmeät sormen päät koskettivat Hanna huulia ja tämä sulki vaistomaisesti silmänsä ja jäykistyi paikoilleen melkein hengittämättä.

Vielä hetken he siinä sohvalla makasivat sylikkäin ennen kuin noukkivat vaatteensa ja typerästi virnuillen kumpikin puki päällensä. Hanna veti naisen päätä jalkojensa väliä vasten, nostaen jalkansa tämän selän päälle lepäämään.

seksi deittiOlemme pitäneet yhteyttä jatkuvasti ja joskus käyneet mökeillämme ”kalastelemassakin”…
”Polje polje kovempaa”, huusi kaverini Make kun olimme menossa pyörillä heidän kesämökilleen.

Käytiin saunassa, otettiin parit oluet, uitiin ja pidettiin hauskaa järvessä.

Silloin olisin halunnut ottaa häntä kaulasta kiinni ja halata ja vaikka suudella, olin niin onnellinen.

Hitaasti vedin Maken pitkän esinahkan pois terskan päältä, se liukui helposti taakse ja esiin tuli ihanan näköinen suippo terska jossa oli kiimatipat päässä.

Mutta aina nämä muistot palaa mieleeni ja kuulemma Makenkin mieleen.

Hän ei työntänyt sormea sisääni vaikka pyysin pesemään sieltäkin, koska saippua ei ole hyvä liukaste.

Make runkkasi kulliaan ja tuntui siltä kuin hän olisi imenyt minua pepullaan, se tuntui tosi ihanalta, sitten hän sanoi, että työnnä nyt se kokonaan sisään, ja minä työnsin.

In Kiwi App you can ask your friends questions and answer theirs. You can ask questions anonymously and leave questions by location on map. In Kiwi App you can ask your friends questions and answer theirs.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/lavas/what+is+kiwi+app+on+facebook+and+why+am+i+getting+a+lot+of+invites+for+it+/131165

Minusta tehtiin tyttö 3. osa

ANNA KALUA! Lutkutin vuoroin Ramia ja vuoroin Mikkoa. Rami irtautui minusta ja veti kortsunsa pois, tuli eteeni ja toinen kunnon sperma-annos kasteli suuni.Rami odotti ovi selällään....tulkaapas sisään! Se suureni ja suureni sisälläni. valtava kouristus iski minuun ja kalustani suihkusi jotain sperman sekaista ainetta. Rami alkoi nuolla syvempää ja kiivaammin, selkäni meni kaarelle ja kylmät väreet kulkivat lävitseni. Ramin kulli upposi juuriaan myöten sisääni ja siitä kokonaan ulos asti. Olin udellut millainen mies ja millaiset mieltymykset hänellä oli.

The End!

SaunaanMenemme saunan puolelle, missä estoitta riisun itseni vauhdikkaasti ilkosilleni. Toisella kädellä tietysti olen kiinni ihanassa rinnassasi. Hyväilen liukasta kumpuilevaa ja kurvikasta vartaloasi, tuntuu kuin olisin taivaassa. Vastaat siihen, että ei missään nimessä. Juuri kun minulta tulee, lopetat ja annat minun laueta noille ihanille rinnoillesi.
Odotellessani vastausta kurvittarelta lepuutan estotta silmiäni hänen pyöreällä vartalolla ja varsinkin noilla isoilla rinnoilla (mitkä haluaisin nähdä vapaina). Alan suudella intohimoisesti samalla hitaasti kuljettaen käsiäni kaulalta alaspäin kohti paidan helmaa. Emme Seksitarina: Vaimo Haluaa Antaa Kavereilleni puhu paljoa mitään vaan nautimme vain olemassa olevasta tilanteesta ja läheisyydestä.Suutelen kaulaa pitkin hartioillesi ja sieltä selkääsi. Pyörittelen, tunnustelen, otan nännisi sormien väliin ja leivon rintojasi, otan siis kaiken ilon niitä irti. Hyväilen ihanaa vartaloasi. Liu´utan olkatuet pois ja annan rintaliivien tipahtaa lattialle. Nauramme ja suutelemme tilanteen korniudelle.

seksi deitti