Tapahtui Vuosia, Vuosia Sitten Tuolla 1970-luvun Loppupuolella.

Kuumotus kyrvässäni palasi ja Ritva jälleen huusi kuinka hän haluaa spermani syvälle vittuunsa.

En ehtinyt sanoa tai tehdä mitään kun Ritva nousi samoille lauteille. Astuin saunaan sisälle ja menin pukuhuoneeseen riisuutumaan.

Otimme sinä kesänä lähemmäs kymmenen uusintaa eikä meno seuraavanakaan kesä rauhoittunut.

Ai niin... tämä tarina on TOSI!!!Hän halusi että räjäytän hän pillunsa kyrvälläni ja hän halusi tuntea kuinka suihkutan kuuman spermani syvälle hänen vittuunsa.Eipä tarvinnut meikäläistä kahta kertaa pyytää.

seksi treffiKohta ympärilläni oli neljä alastonta kaunista naista. Samalla Kaisa jatkoi imemistä ja pillu naamallani vaihtui koko ajan. Katselimme kun Kaisa nuoli Jasminen huippuunsa aivan nenämme edessä.

Aloitin työntämällä kovan kankeni Jasminen litisevään pilluun. En ehtinyt sanoa mitään kun lämmin tussu tuli naamalleni ja kuulin äänen sanovan että nyt on aika nuolla tätäkin narttua. Samalla Kirsi päästi kimeän kiljahduksen ja alkoi uikuttaa työntöjeni tahdissa. Kuulostelin hetken muita ja heillä tuntui kestävän suihkun puolella ja sanoin että kiire varmaan tulee jos meinaa ehtiä ennen muiden tuloa..Menimme pieneen n. 20 neliön yksiöön jossa oli joku keittiön tapainen ja muutama patja keskellä lattiaa kaikkien yhteisenä sänkynä.

Kihlattuni sai vierasta

Tämä kolmas oli varsinainen tissimies, samalla kun alkoi pumpata naistani, otti nuo mahtavat utareet käsittelyynsä, imi pystyyn nousseita suklaanruskeita isoja nännejä himokkaasti.

Kihlattuni tajusi että häntä naidaan ja alkoi humalansa keskellä saada orgasmia, näin sen hänen liikkeistään että hän saa kohta.

En tiedä mikä minun pistikin käymään välillä sisällä ja katsomassa mitähän mun kullalleni kuuluu, kun ei ole hetkeen näkynyt. Sanotaan että ei kahta ilma kolmatta.

Tapahtui vuosia, vuosia sitten tuolla 1970-luvun loppupuolella. Meillä oli tapana seurassa että järjestetään kesän avajaiset. Mies kaappaa mustat pikuhousut lattialta ja samoin kuivaa kyrpäänsä ja pyyhkäiseen naiseni jalkoväliä ja lähtee saunaan.Hän Treffisivu Kokemuksia Suomi / Finland kauhistui ja varsinkin silloin kun astuin esiin miehen mentyä saunanpuolelle.

Kotiin päästyämme sanoin nyt suihkuun siitä ja pikkuhousut ja muut vaatteet pyykkiin. Oli vuokrattu iso kesämökki jota käyttivät monet muutkin järjestöt. Sitten joku ajatus vain laittoi minut kurkkaamaan miestenkin pukuhuoneen puolella, sieltä kuuluikin miesten puhetta.Mustat pikkuhousut olivat enään vain toisessa jalassa, hänen mustat rintaliivinsä olivat vedetty tissiensä yltä alas.

Hämärässä

Nautiskellen imen sitä, eikä Nainen Etsii Miestä mies pane vastaan. Minut on kannettu jollekin isolle tasolle keskelle huonetta.

Yksi on italialaistyyppinen: karvainen ja ruskeasilmäinen. Viikinki kehoittaakin minua koskettelemaan itseäni. Penis kiiltelee, kun nuolen sen vartta. Varsinkin klitoriksen imeminen on taivaallista. Hänen kyrpänsä on suhteellisen pitkä ja solakka, kuin puikko, hieman vinossa oikealle. Sauvojen liikkeet tulevat yhä nopeammiksi ja tunnen orgasmin lähestyvän.

Kaksi ihanaa kyrpää lävistävät minua ja huudahtelen nautinnosta. Huomaan, kuinka miesten on pakko alkaa sivellä kullejaan yhä kovempaa.

seksi treffi