Tällä Kertaa Se Ei Ollut Tarkoitettu Nautinnoksi Vaan Tuska Oli Hirveä.

Pyllyyni työnnettiin letku ja tunsin veden virtaavan sisälleni ja hetken kuluttua näin vatsani turpoavan veden määrästä. Parin tauon jälkeen naiset uskoivat ettei se voi enää laajeta halkaisematta minua ja siten sama käsittely pillulleni – ymmärsin heidän mittaavan minua. Jalkoväliini levitettiin voidetta joka kirveli tuskallisesti ja samaa voidetta levitettiin pakaroidenikin väliin.

Välittömästi venyttelyn jälkeen meidät kaikki kahlittiin ja ruokittiin kuin koirat lattialla olevista kupeista ja vietiin ryhmänä suihkuun. Tällä kertaa se ei ollut tarkoitettu nautinnoksi vaan tuska oli hirveä. Taksi ajoi hienon kartanon pihaan ja jätti meidän sinne. Ensimmäisestä kerroksesta hohti vain kalpeaa punaista valoa ja toisessa kerroksessa näin älä Anna Iän Estää Deittailua pari asunnon ovea auki ja kun kävelimme avoimen oven ohi näin siellä bikineissä naisen punaisen lampun valossa. Sitten housut otettiin pois ja jalkovälini pestiin. Minä jäin pöytään istumaan muiden poistuessa ja jonkin ajan kuluttua minut vietiin kellarikerrokseen.Suuhuni tungettiin rengas joka laajeni ruuvista kunnes luulin leukojeni murtuvan.

seksi kontaktit

Haluan saada sinut sanomaan koodi sana, ettei enää. Tunnen kuinka alan jälleen kovettumaan ja mietin, että mitä tekisin.Mutta pidättelet vielä kun et voi täysin vapautua ajatuksesta, että laskisit allesi.

Tuhahdan ja irrottaudun sinusta ja jään katselemaan suloista pientä ryppyreikää joka supistelee odotuksesta.Värähdät kun aina liikahduksesi jälkeen sivallan vitsalla selkääsi voimallisesti ja pian koko selkäsi on punaisia juovia täynnä.

Nyt alkaa odotus. Katson kuinka kaluni venyttää aukkoasi ja painaudun sisääsi kahvaa myöten. Nautin tilanteesta kun katselen kuinka häpyhuulesi puristuvat kaluni ympärilleni. Nosta ylös ammeesta, Ilmaista Seksiä, Kyllä Kiitos! kiedon kylpytakkiin ja talutan sängylle.

Irrotan kätesi, riisun sukkasi ja otan silmäsiteesi pois.

Security Check This is a standard security test that we use to prevent spammers from creating fake accounts and spamming users. Submit

Lähteet... https://www.facebook.com/ETŠC-Tuzla-generacija-84-88-T2-161165897384413/

Ukkomies kokeilee

Mies vaikutti olevan ok, joten nousin autoon jossa vielä hetken jutustelimme pakottavasta seksin nälästä, joka sai kyrvät koviksi joka päivä. Kulli lupsahti ulos suusta ja mies runkkasi spermani autossa olevaan pahvilaatikkoon, ja sitähän tuli ja tuli paljon. Ei kiinnostanu kyselyt, samassa puhelin pirahti soimaan ja tavallinen miesääni kyseli missä menen ja kiinnostaisko... Nro oli salainen eikä puhelimeeni jäänyt muistoa hänestä, sillä kullinhimo raastaa jälleen.Imin ja runkkasin mies alkoi työnnellä lantiollaan samaan tahtiin ja suu oli täynnä kyrpää...
Oli vuoroni räjäyttää hänet ensin imin vielä hetkisen suullani sitten sama homma kyrpä käteen ja osoittelimme samaan laatikkoon spermat jälleen.

Tunsin jo pientä värinää palleissani, joten pyysin häntä lopettamaan hetkeksi ottaen samalla hänen kovan kullinsa ensi kertaa suuhuni, elämässäni miehen kulli ensi kertaa suussa...

Kuuma suu nielaisi kyrpäni syvälle.

Sivuovi auki ja miehet sisään, ovi sulkeutui ja mies kosketti etumustani joka pakotti farkkuni tiukalle, avasin vyön ja laskin housut alas kullin pompahtaessa täyteen mittaansa, kaverini sai myös housut alas ja komea pelihän sieltäkin nosti päätään, kosketimme toistemme kyrpiä ja runkkailimme niitä mies halusi maistaa omaani, mikäs siinä suuseksi onkin intohimoni.

Nousin autosta ja kävelin auton luo juttelemaan.

Pian puhelin pirisi tekstaria tulemaan, ne tavalliset missä, mitat, mitä haluat?

Huh huh, olipa tapaaminen, mutta molemmat saimme tarpeemme tyydytettyä ja jatkoimme kumpikin omiin suuntiimme.

seksi kontaktit