Siivoojana

Olen 20-vuotias mies ja saan nautintoni nöyryyttämisestä ja alistumisesta. Vuosi sitten laitoin deitti.net-liitteeseen ilmon, jossa etsin vanhempaa naishenkilöä seurakseni. En saanut kuin yhden vastauksen, mutta se sai minut kovaksi.42-vuotias Marja etsi ilmaista siivoojaa ja hän kirjoitti että minä tulisin saamaan juuri sitä mitä etsin. Nöyryytystä ja alistusta. Seksiä hän ei tule antamaan vieraille, hän kirjoitti.Otin yhteyttä Marjaan ja sovimme tapaamisesta keskustan kahvikuppilassa. Joimme kahvit ja keskustelimme hetkosen. Sovimme, että kävisin hänen luonaan siivoamassa kerran viikossa näin alkuun. Jos kaikki sujuisi hyvin, kenties voisin käydä jopa useamminkin. Mitään rahallista korvausta en tulisi saamaan, mutta Marja lupasi että hän osaa nöyryyttään minut täydellisesti.Marja oli aika tavallisen näköinen ja hieman epäilin, että hänen motiivinsa eivät kenties olleet samat kuin minulla. Minähän hain seksuaalista tyydytystä. Marja taisi todella etsiä ilmaista siivoojaa.Kun ensimmäisen kerran menin Marjan luokse, se oli perjantai-ilta ja Marja oli vasta tullut kotiin töistä. Hän tokaisi heti alkuun, että viehän roskat ulos. Roskalaatikko löytyy takapihan puolelta.Luulen, että Marja tarjosi minulle näin viimeistä mahdollisuutta kieltäytyä ja kadota maisemista, mutta minä palasin ylös 3. kerroksen asuntoon.No, niin. Tulit siis. Voisit nyt riisuuntua alkuun ja annan sinulle työasun. Pistä vaan kaikki vaatteesi siihen eteisen naulakkoon.No, tässä olisi työasusi. Tämän essun voit pitää siinä naulakossa aina valmiina. Nyt pistäpä se päällesi ja katsotaan mistä lähdet liikkeelle.Voisit alkuun pestä ikkunat. Sehän on selvää miesten hommaa. Vai onko sillä nyt väliä. Välineet löydät täältä. Aloita vaikkapa täältä keittiöstä, sitten menet makuuhuoneeseen ja viimeiseksi olohuoneeseen. Minäpä nautin lasin viiniä, että silleen.Joten siinäpä sitten se. Pelkkä hassu vaaleanpunainen kokkiessu päälläni aloin hommiin. Kaluni nyt ei ollut mukana vielä ollenkaan. Tuleekohan tästä mitään, ajattelin.Sain keittiön ja makuuhuoneen ikkunat pestyä ja siirryin olohuoneeseen, missä Marja istui telkkarin edessä. Hän ei edes katsellut kun ahersin ikkunan kimpussa vaan nautiskeli viinistään.


Pihkurat!Olin jo melkein saanut viimeisen ikkunan pestyä, kun tunsin Marjan käden pepullani.Ai, aij… tämmöinen peppu. Eipä ole luoja sinulle paljoa antanut. Mitenkäs se etupuoli. Käännypä, poikanen.Tuommoinen tumppi. No, ei ole ihme että sinusta on tullut tuommoinen. Et varmaan saa itsekään mitään nautintoa koko värkistä. Voisi vaikka nipsasta poikki, vai mitä?Marja oli selvästi viinistä rohkaistunut ja kopeloi nyt penistäni ja kiveksiäni. Minä painoin pääni alas ja … kaluni koveni välittömästi.Ohoh, sanoi Marja. Vai olisi moisesta muka johonkin! Sitäkö yrität sanoa?Äääh, nakkimakkarahan tuo on vieläkin. Jatka hommia siitä.No, no - minä jatkoin viimeisen ikkunan pesua ja vein pian välineet siivouskaappiin ja varovasti menin takaisin olohuoneeseen Marjan eteen.Kaikki ikkunat on nyt sitten pesty. Onko vielä muuta mitä voin tehdä?Tulepa tänne. Käypä siihen eteeni polvilleni ja nuole minua, sanoi Marja ja nosti hamettaan ylöspäin. Alla ei ollut pikkuhousuja lainkaan.Kaipa sinä edes moisen taidon osaat vaikka tuommoinen kummajainen oletkin.Marja ei ollut kyllä käynyt pesulla. Selvä kusen haju tuntui sieraimiini välittömästi. Aloin varovasti pitkin vedoin nuolla koko häpyä ja pian Marja painoi päätäni kädellään ja sanoi ’keskitypä hommaan, poika’.


Lähteet: http://eniemandvoor.xyz/seksi-deitti-porn-trackers-nissi

Painoin kieleni syvälle vittuun ja panin niin syvälle kuin pystyin. Varovasti otin käteni avuksi ja pyörittelin sormiani klitoriksen ympärillä. Toisen käden painoin aunukseen ja painelin sen laitamia samaan aikaan.Sain jatkaa hommaa todella kauan ja Marja ei muuta kuin huokaillut välillä. Kun vedin muutaman kerran henkeä ja lepuutin suutani, hän heti veti minua tukasta takaisin pilluunsa. ’Jatka, poika’, oli ainoa mitä hän sanoi.Meni varmaan tunti ennen kuin hän laukesi ja minä olin jo aika väsynyt. Viimein hän tuli ja sain maistaa hänen mehujaan.No, onnistuithan. Jotain hyötyä sinusta siis.Näytäs nyt vielä sitä kaluasi, Marja komensi ja minä nousin kontilleni hänen edessään. Olin puolikovana, mutta en uskonut että tästä tulisi minulle helpotusta.Marja otti kaluni käteensä ja veteli sitä muutaman kerran. Mitä sinä oikein haluat, mokomakin? Pitääkö minun piiskata sinua vai mitä? Tuommoinen hintti. Pöh.Käy siihen kontallesi ja pysy paikoillasi.Marja nosti jalkansa selkääni ja jatkoi telkun tuijotusta. Aloin jo puutua, kun hän viimein sanoi että selvä. Ala vetää. Tulet sitten ensi perjantaina seuraavan kerran. Varokin ettet myöhästy. Inhoan myöhästyjiä yli kaiken.