Santtu Nuoli Kyrpääni Ylhäältä Alas Ottaen Sen Välillä Kokonaan Huuliensa Väliin Ja Nuollen Myös Pusseja.

Veti minua reisistäni kohtia itseään ja alkoi naida voimakkaammin ottein, rajummin vedoin. Hän nussi ja nussi. Kenneth aloitti työnsä. Se kiristyi tiukalle, mikä lisäsi kipuani.Kenneth huohotti himosta.Venyttelin.

seuranhaku.. Sydämeni takoi entisestään, kun mies tarttui minua käsipuolesta ja lähti taluttamaan kohti kartanon takaista puutarha-aluetta...itä on ihana saada, ja teille on tosi ihana kirjoittaa!!

Siitä, millaiset ne juhlat sitten nartulle olivat, kerron mieluusti, ja kiitos kaikesta palautteesta!! JOOOH.... PANEN SUT VIELÄ PUHKI NÄISSÄ JUHLISSA... Automatka ystäväni asunnolle ei kestänyt kauaa... etupenkillä istuessani tunsin miehen tuijotuksen niskassani, enkä mahtanut mitään sille, että aloin kiihottua uudestaan... poskeni punoittivat... ja yritin jutella normaalisti ystävälleni kuluneesta junamatkasta... niin... hiljaista oli... joo.. torkkuessa meni matka..

Mies vetäytyi irti minusta... puki housunsa, Löydä Seksikumppani Suomesta ja minä oioin vaatteitani, kun mies tarttui käsivarteeni ja lähti taluttamaan horjuvaa minääni kohti puutarhaa...PANE KOVAA... huusin.... ja mies pani... hän otti tukea seinästä ja runnoi itseään minua vasten niin että tunsin tulevani... kalu työntyi pilluuni yhä uudestaan ja uudestaan..koko pituudelta... ihanasti... aiheuttaen sellaisen vuorenvyörymän jollaista en muistanut pitkään aikaan saaneeni.... ulisin ja melkein itkin kun orgasmi tuli... jalkani notkahtivat ja miehen piti ottaa minusta kiinni etten olisi vajonnut polvilleni... PANE VIELÄ.... vaadin silti, sillä orgasmi kesti kauan... eikä tuntunut loppuvan ollenkaan....

What is the benefit of Gods grace? Grace is an unmerited favor?

Lähteet... https://dawn0834.wordpress.com/2015/05/12/in-honor-of-asian-pacific-american-heritage-month-2015-doris-matsu/comment-page-1/

Santtu osa 2

Hieroin Santun reittä ja katselin jätkän komeita kasvoja. Hölkkäsimme viiden kilsan kierroksen ja palatessamme autolle huomasimme parkkipaikan olevan jo tyhjän. istuskelimme auton konepellillä ja Santtu hieroi jalkojani. Santtu nuoli kyrpääni ylhäältä alas ottaen sen välillä kokonaan huuliensa väliin ja nuollen myös pusseja. Kiskoimme vaatteet päälle ja lähdimme ajelemaan kotiin päin. Eräänä iltana lähdimme Santun autolla läheiselle virkistysalueelle jossa oli erinomaiset lenkkipolut. Pian laukesin parahtaen Santun suuhun joka tälläkin kertaa nieli urhoollisesti satsini "aah...sun sperma maistuu hyvälle". Toivotin myös Santulle hyvät yöt ja kävin nukkumaan. Leirin jälkeen jatkoimme Santun kanssa sekstailua keksien koko ajan uusia paikkoja missä harrastaa seksiä jäämättä kiinni. Nousin ylös ja suutelin spermanmakuista suuta ja hieroin Santun munia. Olin jo oppinut mistä Santtu erityisesti piti ja levitin kundin ihania pakaroita erilleen ja aloin lipomaan kuumaa reikää. Samin (jonka luona en ollut käynyt kertaakaan leirin jälkeen) kyrpä ei koskaan ollu tuottanut yhtä paljon nautintoa (vaikka hyvää oli sekin tehnyt) kun Santun. Kiskaisin Santun verkkarit nilkkoihin kokonaan pois jalasta ja kaadoin jätkän mahalleen auton konepellille.

seuranhaku