Sähän Tykkäät Tästä.

Minä kaadoin miehiset paukut jäljelle jääneestä cognac-pullosta ja vaimo suuntasi wc:en pesemään hampaita ja pukemaan yöasua.Vaimo meni yläsänkyyn, Pekka vessaan, minä yläsänkyyn vaimon viereen.

Vaikka illan tapahtumat kiihottivat mieltäni sammuin saman tien enkä edes varmistunut vieraamme poislähdöstä. Ajattelin ettei Pekka ollut vielä kerinnyt ihanuutta näkemään kun kerran istui alasängyllä. Sanoin että eiköhän tämä ollut nyt tässä ja kiitin Pekkaa. En kerinnyt siinä kauaa olemaan kun tunsin jotain kylmää ja märkää selässäni.ilmainen treffi
Lähteet: http://chatdusseldorfdating.xyz/treffit-pori-pillu-paljaana-kemppaala

Laukeat anukseeni ja vetäydyt pois. Sattuu, mutta kiihottaa.

"Sähän tykkäät tästä". Asetat minut siihen makuulleni. Koitat posliinipilluani ja toteat minun olevan kiimassa. Ensimmäinen isku osuu yllättäen. Jalkojeni väliin asetat tangon, jotta jalkani ovat aivan levällään.

Nostat minut ylös ja kävelytät pöydän luokse.Marko muisti myös: meidän oma salainen yömme.

Tulin lopulta sisälle, Jesse oli kyykistynyt jääkaapin eteen, asettaen meidän ostoksia sinne. Miksi?! Huusin. Katotaan myöhemmin, jooko?" Se alkoi kuitenkin pian liikuttaa peppuaan mua vasten, selvästi nauttien. Yrittäisin siis keskittyä vain ja ainoastaan oman poikaystäväni kellistämiseen. Antti vilkutti meille ja tuli auttamaan meitä laukkujen ja ruokaostosten kanssa. …Sä petät Jesseä??"