”posliini…” Halusin Paeta, Mutta Tunsin Liimautuvani Kiinni Tutkimuspöytään.

Katsoin kuka soittaa kesken nautintojeni, ja tietenkin se oli Siru. ajattelin tulla jo tänään, mutta Parhaat Treffisivustot Esittelyssä kun kerran teet tuhmia, en tulekaan, niin että käykö se huominen?

Olin ihan hengästynyt, ja kun minun piti vastata, huokaisinkin puhelimeen: -Siruuh.. Laitoin jalkani levitetyiksi ja työnsin pilluani ylöspäin. -voihkaisen, en ole edelleenkään sammuttanut dildoa. Sitten nostin sieltä yhden uusimmista leluistani, hienon dildon. se on hyvin suuri, ja se pyörii ja värisee.. :) Vaikka olenkin lesbo, tykkään näistä "leluista". Ensin käsi löysi tiensä rinnoilleni.seksiseuraa netistä

Lähteet: https://www.seksitreffit.fi/treffit/

Tämä oli yhtä aikaa niin kaunista ja niin nöyryyttävää. Naisen kosketus poltti polviani. ”Ohoo…” Nainen mutisi. ”Posliini…”

Halusin paeta, mutta tunsin liimautuvani kiinni tutkimuspöytään. Nainen lipaisi huuliaan ja siirtyi istumaan tutkimuspöydän jalkopäähän.

Nainen otti jostain liukastetta ja alkoi levittää sitä hitaasti hieman kostuneeseen alapäähäni.
Nielaisin hermostuneena ja kävin makaamaan tutkimuspöydälle. Nielaisin tuntiessani tuon vanhan naisen kylmän asiallisen katseen polttavan ihoani. Nainen pyysi minua riisuuntumaan ja käymään tutkimuspöydälle. Nainen asteli määrätietoisesti luokseni ja pyysi minua ottamaan rintaliivit pois. Värähdin ja tukahdutin huokauksen.Yleinen WC

Nautin niiden pitämisestä. Huoltoasema oli melko hiljainen, ei ollut kuin muutama öinen yksilö. Oli melko kuuma kesäyö ja olin poikaystäväni kanssa ajelemassa mökilleni. Kysyin että tarviiko Niko apua sen kanssa.

Naurahdimme Nikon kanssa. Pysähdyimme huoltoasemalle syömään ja tekemään tarpeet.

Asetuin Nikon syliin ja Niko alkoi asetella kaluaan reiälleni, hiljaa painuin alas ja nautin kun Nikon valtava terska upposi paljaana sisääni.

Kello oli jo lähemmäs kolmea yöllä ja vielä oli pari tuntia matkaa perille. Pyysin Nikoa istumaan pöntölle ja riisumaan Lukijat Kertovat: Näin Kumppani Narahti Netissä paitansa, Niko istui ja riisui paitansa, laskin housuni ja repäisin naisten pikkuhousut jalastani. Niko alkoi kiemurrella ja elehtiä jolloin tunsin kun valtava lämmin aalto laukesi sisälleni, se alkoi välittömästi valua reisiä pitkin, nuolin Nikon limaisen kullin puhtaaksi ja puin päälleni ja matka jatkui.Aloin hitaasti kiihdyttää vauhtia samalla kun Niko runkkasi minua ja kouri persettäni, aloin voihkia nautinnosta, jolloin ovi aukesi ja sisään tuli siivooja.seksiseuraa netistä