Pestä Kaikkien Kullit, Nuo Ihanat Sojottimet.

treffipalvelu

Kuka? Hetken mietin mikä tuo biisi oli, Tässä Ovat Kaikki Temptation Island Suomen Kuumat Sinkut! -Nelonen Media kunnes saan sen päähäni. Mustat peitot, punaiset tyynyt ja lakana.. "Tällä annoksellahan saatkin Treffit Järjestyvät Täällä (sis. 5-vaiheinen Opas!) lihaa luittesi ympärille!" Hieraisen vielä silmiäni ja päätänkin jäädä vielä peiton alle, sillä alhaalla oltiin myös osoitettu herääminen. Njah, siinä odotellessani katselen ympärilleni. Silmäni törmäsivät ekaksi peiliin. "Tuolla nurkassa on tietokone, tuolla taas kirjahylly.. Heti ihmettelin mistä tuo musiikki tulee.

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

Kukan Päivänä 2005

Kolme jäi. Lisää viiniä ja paljon. Pestä kaikkien kullit, nuo ihanat sojottimet. Sanoin antavani erikoispesun, imun kaikille. Kuin sovittuna aikana, ilmeisesti, heitä alkoi kerääntyä alapihan portille, ihmettelin aluksi meteliä mutta mieheni kertoi asian olevan sovitun. Tänään 13.05.2005 oli Kukan Päivä. Herjat ja vitsit työpaikkansa sisäpiirihuumorista alkoivat kuitenkin liennyttää, minua. Yleensä "se" on viisi minuuttia ja "puh lääh ja ohi" mutta nyt kesti, kesti niin, pyllymies tuli, pimppimies tuli, minä tulin ja sain aika lastin maiskuteltavaa. Mieheni tietysti ja vieressäni istunut brunette kävi kiinni kuin tuttuun.

treffipalvelu