Orjan toive

Olen siinä liki 50 mies, jolla palava halu palvella joko naista tai miestä.Olin ollut silloin tällöin ns. orjana eräällä Dominalla, joka pahus soikoon meni naimisiin ja jätti nää leikit täysin. Petyin ja päätin etsiä tällä kertaa oikean Masterin itselleni. Kaikki chatit yms. kävin läpi usean kuukauden ajan, kunnes tuli kaveri, joka halusi itselleen vakituisen m-orjan 24/7.
Lähteet: http://datingsexand.xyz/


Hän halusi tosiaankin orjan, joka asuisi hänen luonaan aina kutsun saatuaan, luopuen täysin oikeuksistaan. Juttelimme chatissä varmaan pari viikkoa ja tänä aikana tuli molempien halut suhteellisen selviksi.Olin kertonut hänelle kaikesta, mihin olen valmis ja mitä hän mielestäni voi orjaltaan odottaa. Hän itse ei juurikaan kirjoitellessaan omista haluistaan kertonut, sanoi vaan, että jos minut hyväksyy, tulen huomaamaan mistä hän pitää. Kertoi ottavansa yhteyttä. Meni ainakin viikko ja mitään ei kuulunut. Sitten sain sähköpostia, jossa sain kutsun saapua tiettyyn osoitteeseen. Mitään asu tms. vaatimuksia ei ollut. Ainoastaan maininta, että on varattava aikaa. No olin työtön sillä hetkellä, joten aikaa oli.Oli perjantai, kun saavuin upean ok-talon edustalle, tosin sovitusta ajasta jäljessä, koska en heti löytänyt suht sivussa olevaa osoitetta. Soitin jännittyneenä ovikelloa. Toki oli tiedossani mihin olen pääni pistämässä ja ensitapaaminen nyt jännittää muutenkin. Master avasi oven. Hän oli todella upean näköinen n.45v, treenattukroppainen adonis (oikein häpesin, kun itse en mikään urheilijatyyppi). Hän kehotti seuraamaan olohuoneeseen. Master istui sohvalle ja käski ottamaan vaatteet pois. Tietty tottelin heti hänen katsellessaan. Hän käski polvilleen eteensä ja ottamaan farkuistaan kullin esiin. Avasin hänen housunsa ja kaivoin puolijäykän kalun esiin. Sain käskyn ottaa suihin ikään kuin tervetuliaisiksi. Imin kovenevaa kyrpää, josta hän nautti ilmiselvästi, kunnes käski yllättäen lopettamaan sulkien tuon muhkean elimen takaisin housuihinsa.Tällaista tulet saamaan, mikäli kaikki menee kuten hän on suunnitellut. Tuossa pöydällä on sopimus, johon olen kerännyt sähköposteistamme kaiken mihin orja on valmis, kaiken mitä hän Masterinani saa tehdä ja miten hyväksikäyttää orjaansa. Lue se läpi ja jos hyväksyn kaiken allekirjoitan sopimuksen.


Jos allekirjoitat avaat kirjekuoren, johon on merkitty A.Jos en allekirjoita avaan kuoren, missä on B. Hän esitti ohjeensa hymyillen ja ihan tavallisesti. Hän itse lähtisi hakemaan juotavaa, savukkeita ja syötävää lähikaupasta. Palatessa hän halusi kirjeen A tai B ohjeita noudatetun. Sitten kuulin ulko-oven sulkeutuvan.Ajattelin, että mitähän tää nyt sit on. Luin sopimuksen läpi ja luin uudelleen! Sitten kohta kohdalta vielä kerran. Siinä ei minulle todellakaan jätetty minkäänlaisia oikeuksia. Sisällöstä kävi ilmi tietysti kotityöt, joista oli ollut puhetta, asuihan hän yksin. Kaikki mahdollinen seksuaalinen hyväksikäyttö. Mutta kaksi viimeistä pykälää laittoi miettimään:- kutsun saatuani, oli saavuttava ilmoitettuna ajankohtana ja niin pitkäksi aikaa, kun saa käskyn poistua- Masterini saa luovuttaa orjansa käyttöön sille, jolle hän katsoo sen tarpeelliseksi.No ajattelin, että tätähän halusinkin ja riipaisin nimeni alle. Siinä oli vaan kohta minun nimelleni.Siis avaamaan kirjekuori A. Selkeät ohjeet oli printattu yhteen A4:seen:- sohvan nurkkatyynyn alla on tarvikkeita, ota ne esiin ja kiinnitä ne. Nahkaiset nilkka ja rannelenkit, kaulapanta, silmikko ja piiska- laita lenkit ja panta paikoilleen- aseta piiska sohvapöydälle eteesi- pöydällä on nauhuri, jossa kuulokkeet. Laita kuulokkeet korville ja nauhuri pyörimään, äänen voimakkuus on säädetty- silmikko silmille ja asetu kuuntelemaanPuheesi kuului selvänä, aivan kuin olisit vieressäni. Kerroit kaikesta, mitä olet suunnitellut orjasi varalle. Kerroit olevasi mielissäsi hyväksyttyäni sopimuksen ehdot ja tästä lähtien Hän määräisi elämästäni. Rangaistuksia sanot jakavasi oikeudenmukaisesti, eivätkä ne olisi aina samanlaisia. Palkkioitakin luvassa, missä muodossa, et kerro.Kuulen vain puheesi, enkä sitä, että joku seisoo takanani ja poistaa kuulokkeet korviltani. Huomaanmyöskin, että et ole tullut yksin. Sanot, että tässä on kaverisi, joka osallistuu koulutukseeni ja häntä on myös toteltava ja palveltava. Otat piiskan käteesi ja käsket kääntyä nojaamaan sohvan selkänojaan. Kaverisi edessäni on ottanut kalunsa esiin ja käskee avaamaan suuni. Maistan hänen hieman hikisen kalunsa jo vuotaneen kiimanestettä. Hän työntää kalunsa nieluuni. Pystyn juuri ja juuri olemaan kakomatta.Piiska läjähtää paljaille pakaroilleni. Sanot, että orjan koulutus voi alkaa.Siitä toisessa osassa. Haluatteko?