Olen Sinun.

seksi kontaktit

"Älä käytä sormia."Painoin kieleni vasten kosteaa pillua toisen käden sormen painuessa pilluun.

Aloin hitaasti liikuttaa lantiotani edestakaisin ja Seija nojautui sängylle selälleen. "Se oli Joke.

Hän katsoi ylös silmiini ja nuolaisi pari kertaa Ohjelmaa Illanviettoon: Kokeilkaa Näitä Aikuisten Leikkejä! kalun vartta. Hän avasi kylpytakkini ja hyväili käsillä ihoani.Seijan posket punehtuivat sitä mukaa kun viiniä kului.Kaluni sojotti ylväästi pystyssä ja hän kumartui alemmas ottaen hennon otteen sen varresta.

Suihkun jälkeen kuulin ovikellon soivan.

Nyt kapakat eivät tuntuneet enää houkuttelevilta, vaan valitsin mieluimmin kuuman suihkun.

You were a bad friend. You abandoned someone that would give his life for you.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Ihanaa, kun tulit

Samalla työnnät itseäsi entistä rajummin sisääni yhteisessä tahdissamme. Miten ihanasti liikut sisälläni edestakaisin. Olen sinun. Tunnen, miten löydät herkimmät kohtani huulillasi ja kielelläsi ja miten minä alan lähestyä huippuani. Miten kovana ja isona olet. Kokonaan. Avaan vyösi ja housusi napit. Juuri nyt. Saatuani sinut kiinni, annan hellästi suukon nenäsi päähän ja nousen sängyltä.

Imen sinut hellästi puhtaaksi samalla, kun tunnen miten edelleen nuolet minua. "Ihanaa, kun tulit", sanon ja rutistan sinua lujaa. Tunnet, miten sidotut huivit puristavat ranteitasi, miten olet minun siinä sängyllä. Kun tunnen, miten isona olet jälleen Seksiasut Ja Seksivaatteet - Paljon Kokoja! suussani, otan sinut hellästi pois suustani ja sormeni hitaasti pois sisältäsi ja siirryn alemmas vartalollasi.

Neitsyt tytöstä pikkulutkaksi

hän kysyi.

- Nussi oikein kunnolla, vaimoni huudahti.Tämä näkyy koko ajan netissä livenä. Tiina huokaili nautinnosta ja liikehti sievästi mulkun mukana. vaimoni huusi. Koko ajan se meni syvemmälle ja syvemmälle, ja minä yritin saada henkeä. Nieleskelin ja yökkäilin, ja vasta kun viimeinenkin pisara oli suussani, mies otti kullinsa pois suustani.

- Ota suihin, huora, niin saatan päästää sinut irti, isokullinen sanoi. Parahdin vihlovasta kivusta.Olin ottanut suihin monta kertaa isokulliselta ja saanut monesti katsella, kuinka hän piti vaimoani hiuksista kiinni ja nai häntä pyllyyn ja piukkaa pimppiin, ennen kuin Tiina irrotti minut siteistä.

- Just noin, kirnua sen peppua, Tiina innostui ja riuhtoi minua hihnasta.

seksi kontaktit