Nyökkäsin Vähän Hämilläni Mutta Tyytyväisenä, Sitten Meillä Taitaakin Olla Yhteinen Matka Ostamaan Katumuspillereitä Tiia Sanoin Hymyillen.tunsin Hengityksen Niskassani Ja Vartalon Takanani Vasten Omaani.

Kiihdytin vauhtia ja tunsin kuinka tuo iso kulli hakkasi minua todella syvältä. Hengityksemme kävivät raskaammiksi, tunsin kuinka nuo voimakkaat kädet käänsivät minut ympäri ja ! Kuulin kuinka Simon ja Tiia jo olivatkin puuhissaan, mutta minun nukahtamistani se ei häirinnyt mitenkään. Nyökkäsin vähän hämilläni mutta tyytyväisenä, sitten meillä taitaakin olla yhteinen matka ostamaan katumuspillereitä Tiia sanoin hymyillen.Tunsin hengityksen niskassani ja vartalon takanani vasten omaani. Huomasin, että varsinkin mustat kundit saivat Tiian pään kääntymään, eivätkä ne minustakaan huonon näköisiä olleet. Keskellä yötä heräsin hätkähtäen kun tunsin suuren lämpimän käden hyväilevän vartaloani, olin hetken todella paniikissa. Kun sitten 7 Päivää Seksiä – Tätä Haastetta Haluat Kokeilla saimme todella edullisesti lennot Lontooseen ja hotellikin löytyi netin kautta vaivatta, niin huomasimme, että todella olemme matkalla Lontooseen.Lysähdin Simonin rinnalle enkä tiedä kuinka nopeasti nukahdin siihen. Olin menossa naimisiiin kuukauden päästä ja olin jo pitkään suunnitellut pientä shoppausreissua Lontooseen parhaan ystäväni Tiian kanssa. Minä ja Tiia olemme molemmat 29-vuotiaita ja tutustuimme olessamme yliopistolla samaan aikaan.

treffipalvelu

Hän sanoi sen olevan suuri haave.

Rakkaani nousi istumaan, pidin kalua vielä suussani. Se sopi päälleni kuin valettu, liivit tukivat rintojani ja nostivat niitä ylöspäin. Rakkaani sanoi, että WAUTSI, ja tarttui lantiooni kiinni käsillään.

Nuolin vartta alaspäin ja nuolin kiveksiä. Sormet levittivät häpyhuuleni ja kieli alkoi ihanasti lipoa klitoristani. aivan mahtavaa. Hänen kalunsa oli kova, tunsin sen housun läpi. Hän kävi selälleen sängylle ja otin hänen kalunsa käteeni, hieroin sitä ja kumarruin ja nuolin sen päätä. Imin sitä paksua valtavaa kalua kuin lapsi tikkaria. Menin sanattomaksi, en tiennyt mitä sanoa.

(and even the tickets feel old school. a good memory to keep) this train is a true LA treasure.

Lähteet... http://www.designlovefest.com/2012/09/style-68/

Ekonomi Matti

MAAAAATTTTTTTTTTTIIIIIIII...

Matti veti kyrpänsä maiskahtaen ulos Lissun levitetystä vitusta, Lissu kääntyi ympäri, tarttui Matin limaiseen kyrpään alkaen imeä sitä kuin haluten sen heräävän heti uudelleen, hän nuoli koko kyrvän kauttaaltaan ja mutisi kiitoksiaan Matille, Matti pysyi vaiti, mitäpä sitä höpöttämään joutavia, tehty mitä vaadittiin!

Matilla on kuitenkin pienestä koostaan huolimatta yksi ominaisuus jota miehet kadehtivat ja naiset suorastaan kerjäävät, Matin kyrpä on kuin hevosella, se on lähes 30 cm pitkä ja paksuuttakin lienee n. 7-8cm.Lissu hihkuin Matin valtava kyrpä sisällään, hän pomppi sen päällä kuin korkki laineilla ja hänen suuret rintansa löivät tahtia läsähdellen hänen omaa kehoaan vasten, nännit olivat paisuneet valtavan suuriksi ja Lissu tarttui nyt Matin käsiin ja nosti ne rinnoilleen kehottaen Mattia Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! puristelemaan tissejään ja vetelemään nännejä, Matti teki niin kuin nainen käski ja Lissu alkoi päästä huipulle, hän heittelehti aivan holtittomana Matin päällä ja sai valtavia orgasmeja toinen toisensa perään, näytti siltä että hän ei saisi millään tarpeekseen Matin mahtikyrvästä.

Matti ei ehdi pitemmälle sillä Lissu on jo tarttunut hänen housujensa liitinkiin ja kiskoo niitä jalasta, samaan syssyyn menee alushousut ja siinä Matti seisoo eteisen lattialla housut kintuissa Lissu kontallaan hänen edessä tarttuen nyt kaksin käsin Matin vielä velttoon letkuun, sitten Lissu ahmaisee Matin kyrvänpään suuhunsa alkaen ahneesti imeä sitä, Matti seisoo silmät kiinni eikä osaa tehdä elettäkään estääkseen naista, vaikka Matti on pieni mies, halut hänelläkin on kuin aikamiehellä ja Matin kyrpä alkaakin osoittaa heräämisen merkkejä.

ÄÄÄHHHHSSSSAAAAATTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNAAAAAAAAAAAAAAAA kun se on suuri ja niin ihaaaaaaaaaaaaana....

Lissu innostuu tästä ja alkaa nuolla Matin kyrpää koko sen komealta mitaltaan ja sitten hän alkaa imeskellä hellästi Matin valtavia riippupallejakin, Matin kyrpä seisoo nyt koko komeudessaan ja Lissu kiskoo siitä Mattia perässään Matin makuuhuoneeseen, siellä hän työntää Matin sängylle selälleen ja Matti makaa nyt kyrpä pystyssä kuin lipputanko ja Lissu kiskoi omia vaatteitaan kuin hengenhädässä, saa itsensä Aatamin asuun ja alkaa nyt asettautua Matin päälle valmiina seivästämään itsensä Matin muhkeaan aisaan!

Matti paineli viimeisiä työntöjä, Lissun vittu oli ihan yltä päältä spermassa ja Matin munakarvoituskin oli vaahdoksi kirnutun sperman peitossa!

Pertti-setä ja kaksi tyttöäIlta kului hilpeissä tunnelmissa ja pääsinhän minäkin vihdoin ja viimein ensimmäiselle pesälle. Tiedän, mikä häpeä: 18-vuotiaaksi asti neitsyt! Huohotin kovasti ja kun Miia työnsi sormensa vielä klitalleni, sain räjähtävän orkun. Mikko säntäsi ulos huoneesta ja minä suutuin silmittömästi, koska olinhan melkein pääsemässä kullin makuun. ”Mitä vittua sä vanha perverssi täällä teet? Ajattelin, että Pertti häipyi kotiinsa... Huusin niin kovaa kun pystyin että TUNTUU! Miia oli erittäin kostea, koska lotina kävi entistä kovemmaksi. Pertti hääräsi Miian alapään kimpussa MINUN SÄNGYLLÄNI. , ajattelin. Sedän kieli työskenteli villisti alapäässäni ja hänen kätensä teki töitä Miian pimpissä. Miia oli aivan alasti. Ja niin me todella teimmekin.Tämä oli parhaan ystäväni tahto, joten annoin hänen toteuttaa haaveensa. Sedällä oli hullun kiilto silmissä ja hän murisi tyytyväisenä, no vähemmästäkin, kukapa ei jos kaksi nuorta tyttöä makaisi sängyllä alasti pillut märkinä.

treffipalvelu