Nuoren Huoran Törkeydet Kiihdyttivät Minua Vain Entisestään Ja Latkin Vitun Kuumaa Märkyyttä, Tunsin Miten Teinin Genitaalin Intiimeimmät Eritteet Valuivat Huulilleni, Kielelleni Ja Sieltä Alas Kurkustani.

ilmaista seksiä
Lähteet: http://www.deittisivut.fi/

Kuola kiilteli huulilla ja leualla. En ollut saanut aikoihin munaa, joten olin koko ajan lievässä kiimassa ja turhautunut.

"Entä jos tekeekin", sanoin pystymättä himostani huolimatta kätkemään ärtymystäni. Teinin pimppi antoi periksi, levisi kiihkeän suuni alla ja päästi minut kuumaan, limaiseen sisukseensa.

Nuoren huoran törkeydet kiihdyttivät minua vain entisestään ja latkin vitun kuumaa märkyyttä, tunsin miten teinin genitaalin intiimeimmät eritteet valuivat huulilleni, kielelleni ja sieltä alas kurkustani. Nenna avasi jääkaapin oven ja kumartui sisään pyllistäen samalla minua päin niin että timmit pakarat kiristivät pikkushortsit äärimmilleen.Istuin keittiön pöydän ääressä, kun Nenna asteli sisään lenkkikamoissa, jotka tytön huorahtavan tyylin mukaisesti tarkoittivat superlyhyitä shortseja (joiden reunan alta pakarat pullistuivat näkyviin) ja liian pientä t-paitaa. Tunsin miten sylkeä valui suupielistäni, omaa tai Nennan.Olin niin lähellä, että tissini painuivat vasten teinin tissejä.En ollut enää niinkään kiinnostunut hänen vieressä istuvasta sisarestaan.

Majan salin ruokapöydät oli aseteltu toisiinsa kiinne muodostaen kulmikkaan hevosenkengän. Ja lahjatkin jaettaisiin aika yksipuolisesti. Kauniita ja vetäviä nuoria naisia olin nähnyt ja saanut ennenkin.

-jatkuu-
Philipin takaa kulkiessani en voinut olla vilkaisematta hänen housujen verhoamia jäntevän näköisiä reisiään ja houkuttelevasti poimuilevaa haaroväliään. Kroppa värisi edelleen. Auton moottori murahti käyntiin, ja lähdin seurailemaan hiekkaista ajotietä etenevää autojen letkaa. Pukki nyhti ruohoa rinteestä pitkän narun jatkeena, autoille johtavan puiden lomaan sukeltavan polun varrella. Metsän rajassa jänis katseli takajaloilleen nousseena nenä heiluen järvelle päin.Haastetta ainakin kokeilla jotain uutta.Tällä kertaa mun keho sykki ja sormenpäät kihelmöi odotuksesta koskettaa jotain kovempaa...jotain kovempaa haastetta.