Nousimme Istumaan Lauteille, Ja Lopulta Vatkasimme Toistemme Kaluja, Ja Orgamsit Alkoivat Lähestyä.

Yritin pientä flirttiä sähköpostitse ja Emilia torjui sen aivan ehdottomasti. Kastike oli viittä vaille valmis. Hän katseli eteenpäin silmissään huolestunut ja hämmentynyt katse. "Väsyttää vain kovasti. Tunsin sen supistelevan tuskasta, näin kivun Emilian silmissä. Ja erittäin nussittavalta.seksi kontaktitSamassa tunsin kuinka joku tarttui minuun takaapäin.

-oooh.....ihana narttu....uuuh...nartulla on hyvä pillu...voih....

Vieressäni ollut mies puolestaan kampesi jalkojeni väliin ja alkoi panna spermaista ja limaista pilluani..

Sain mitä ansaitsin...Kiiveten hitaasti kohti märkää vakoani, saivat minut taas haluamaan näitä miehiä yhäkin enemmän..

Ja ennen kuin ehdin kääntyä katsomaan, mies oli kadonnut...Joku otti kiinni käsistäni, ja köytti ne yhteen selkäni taakse..

Kuulin kuinka vaatteet kahisivat, kuvittelin mielessäni kuinka mustat puvut valuisivat lattialle pieniksi mytyiksi, ja kuinka kaksi komeaa miestä seisoisi alasti edessäni kalut seisoen...melkein vaistomaisesti aloin levittää jalkojani...


Lähteet: http://www.lupiini.fi/haku.jsp?t=mm&cat=DESC&fr=1


Meidän jutellessa sauna oli lämminnyt, ja aloimme ottaa farkkuja pois. Istuimme lauteilla, ja Mikon alastomat reidet näyttivät todella kiihottavilta löylyn aiheuttaman hien kosteuttamina. Sain kuitenkin orgasmin hillittyä. .

Matka läheisen järven rannalla sijaitsevalle huvilalle oli lyhyt, mutta muistan sen kuin eilisen päivän. Kullimme olivat todellakin pakahtumiseen asti paisuneita, ja molempien terskan päässä oli tehotippa. Parasta oli, että Mikon valkoiset pikkuhousut näyttivät edestä tosi ahtailta, ja oma kullinikin oli alkanut seistä niin, että kun saimme pikkuhousut pois jalasta meidän molempien kyrvät olivat sellaisessa erektiossa, että vähäinenkin runkkaus olisi lähettänyt lastit liikkeelle ja lennättäneet ne pelkästä paineesta ne ainakin metrin päähän. .Nuolin hänen reisiään ja kiveksiään, ja lopulta otin hänen koko kalunsa suuhuni. Nousimme istumaan lauteille, ja lopulta vatkasimme toistemme kaluja, ja orgamsit alkoivat lähestyä. Mä pyysin saada nuolla niitä ja asetuin Mikon eteen kontelleni.

Mieleni teki sanoa, että mä rakastan sua ihan mielettömästi, mutta en vielä uskaltanut. Hän oli itse asiassa vähän vanhempi muin minä ja ehtinyt jo täyttää seitsemäntoista. .seksi kontaktit