Neljäkymppiä.kävellessäni Auton Luokse Ovi Avautui Ja Mies Käski Hyppäämään Kyytiin.Hetken mietittyäni asioita kysäisin puolileikilläni mieheltäni, että miltä hänestä tuntuisi kokeilla sitä uudestaan.

Kerran meillä tuli mieheni kanssa puheeksi aikaisemmat suhteemme ja niistä erikoisesti se, että kerroin hänelle olleeni joskus myös naisten kanssa. Tämän jälkeen vietimme koko illan kolmestaan leveässä sängyssämme toisistamme suunnattomasti nauttien.Seksielämämme toisin sanoen luistaa aika hyvin.Miehet siirtyivät heti kohta makuuhuoneen puolelle vaatteitaan saman tien riisuen. Anus antoi periksi ihmeen helposti, ilmeisesti kundi osasi hyvin tämänkin taidon. Mieheni kertoi, että he olivat rakastelleet monta monituista kertaa yön aikana.Näin kuinka mieheni kivekset vetäytyivät kalun juureen ja sitten miehen parkaisi mahtavasti kaluaan kundin suoleen tykittäen.

Mieheni lähti sitten eräänä iltana tapaamaan valitsemaamme kundia erääseen pubiin. Kysyin heti, että miten Eroottisia Nautintoja Elämääsi teillä homma meni ja mitä yön aikana oikein tapahtui. Sitten mieheni alkoi sovittaa isoa ja paksua kaluaan kundin Netistä Seksiä Saaneet: Toisille Kuin Ostaisi Sian Säkissä, Toisille Pala Taivasta anukselle. Miehen katsoi minua silmiin ja aavisti ilmeestäni, että kysyn asiaa ihan tosissani.

seksi kontaktit

Aamulla kun heräsin töihin, niin nussimme vielä uudelleen, ilta vielä mielessä. Yllätyksekseni sain vastauksen häneltä, muistaakseni seuraavana päivänä ja aloimme vaihtaa kuulumisia. Oli jo myöhä ja päätimme käydä pesuilla enne nukkumaan menoa...


Pian hän kävelikin minua kohti, muistan katsoneeni häntä ja ajatelleen kuinka siro vartalo hänellä on vaikka päällä olikin kaikki mahdolliset talvikamppeet. Kun tulin sängylle niin totesin että minä olen sitten tottunut nukkumaan alasti ja riisuin vaatteeni johon Anne tuumasi että siitä vaan.

Koskettelin ensin hänen pilluaan sormilla kunnes aloin nuolemaan häntä... Olin tehnyt hyvää ruokaa jota nautiskeltiin viinin kanssa.

You abandoned someone that would give his life for you. Someone who doesn"t care how long you stayed away at work.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/fiidifi/201601120160815_fd.shtml

Helsingissä

Olimme päättäneet toteuttaa yhden fantasiani yhdessä kundikaverini kanssa. Olin tuolloin 37-vuotias hoikka tv. Neljäkymppiä.Kävellessäni auton luokse ovi avautui ja mies käski hyppäämään kyytiin.

No nyt seisoin Helsingissä katujen risteyksessä illan pimennyttyä. Määrätietoinen miehekäs ja kestävä.Samassa hän siirsi penkin taka-asentoon. - Tässä ja nyt? Katselin kuskia, hän oli viisikymppinen huonoihoinen tukevahko mies.

Yhä vielä lisää herkistelyä

Lähdimme tanssipaikasta ja päädyimme jonkun joukon jäsenen kotiin, jossa oli hyvät tilat vielä hieman venyttää iltaa vaikka sitten aamuyön tunneille. Nyökkäsin puraisten kevyesti alahuultani ja sytytin pienen pöytälampun nähdäkseni hänet ensin kunnolla.

Kukaan ei edelleenkään tiennyt mitään, eikä luultavasti osannut aavistaakaan. Toiminta piristi unista mieltäni ja käännyin kasvotusten miehen kanssa. Pian lysähdin pois hänen päältään, etsin hieman paperia, jolla kuivasin ensin hänen otsansa ja sitten oman jalkovälini.

Päiviä kului, ja ystäväni kutsui minut viikonloppuna hänen ja joidenkin tuttujensa kanssa iltaa viettämään kaupungille. Hän oli hyvin hoikka mutta jäntevä, hyväryhtinen mies. Sieltä löytyi kondomi, ja hän katsoi minua kysyvä ilme kasvoillaan. Pidin kovasti asennosta, sillä saatoin samalla puristaa partneriani käsivarsillani itseäni vasten.

Tutun tuttujen tapaamisessahan yleensä käy niin, että iltaa jatketaan suuremmalla porukalla, kuin mitä alun perin liikkeelle lähti. Päädyimme parin kuppilan kautta tanssipaikkaan, vaikken niistä juuri välittänytkään. Tyydyin siis seinäkukkasen rooliin jutellen aina sen kanssa, kuka milloinkin joukosta sattui lepäämään tanssimisen lomassa. Pari röyhkimystä käännytin pois, mutta sitten paikalle saapui jokseenkin ujon oloinen, kuitenkin menevän näköinen ja siististi pukeutunut otsahiukset silmillä -kampauksella varustettu nuori mies. Otimme kupit teetä hunajalla ja vodkalla maustettuna. Aloin jo nauttia olostani, kun hän yllättäen irrottautui huulistani ja alkoi hamuilla housuntaskujaan. Itse asiassa oli vain piristävää päästä taas tuttuihin kuvioihin, mistä kaikki sai alkunsa.Hän makasi tyydyttyneenä ja muisti lopulta riisua kondomin.

seksi kontaktit