Mies Nuoli Rintakehääni Ja Hieroi Peräänsä Kovana Seisovaa Kaluani Vasten.

Vanha mies nai minua verkkaisesti....työntäen kullinsa joka kerralla pohjaan asti.....pääni oli aivan sekaisin....en halunnut että tämä tapahtuu mutta samalla minua naitiin paremmin kuin koskaan, isommalla Parinvaihtoa - Miksi Ei? kullilla kuin kertaakaan viimeisen kymmenen vuoden aikana....ja se tuntui aivan älyttömän hyvältä.....tunsin miten pilluni kiristyi miehen kalun ympärille joka kerran kun se tunkeutui sisälleni, voihkin ja inisin enkä mahtanut sille mitään, että aloin painaa lantiollani miestä vastaan, vastaten jokaisen työntöön...haluten tätä ihanaa kullia yhä syvemmälle ja syvemmälle pilluuni. Nyt tytöt pöydille ja heti”. Oulun Sinkkujen Kohtaamispaikka Kosteat sormet liukuivat vaivatta sisään ja mies alkoi pumpata pyllyäni samalla kuin imi klitoristani.....tämä oli liikaa....silmissä sumeni ja otin miehen päästä kiinni vetäen sitä lähemmäs pilluani. Hitaasti tyttö kohotti kättään ja otti paksusta kullinvarresta kiinni vetäen terskaa varovasti edes taas muutaman kerran – kulli sykki ja alkoi kasvaa uudestaan. Jos en pääsisi tilanteesta eroon, niin ainakin voisin vaikuttaa sen pituuteen – ja auttaa edessäni seisovaa mies saamaan niin pian kuin mahdollista. Vihdoin tunsin kuinka kulli vetäytyi pepustani. Vastasin totuudenmukaisesti että en ollut ennättänyt painaa paniikkinappia. ”Hyvä” sanoi ryöstajä ”sitten pidetäänkin vähän hauskaa. Pankinjohtaja oli jo lähtenyt muutamaa minuuttia aiemmin. Vanha mies vaikeroi nyt ääneen samalla kun jatkoin hänen kullinsa imemistä. Tyttö lypsi kullin vartta samalla kun toinen käsi jatkoi kivesten hyväilyä..... Jokainen ottaa kaikki vaatteet pois nyt ellei halua päästä hautaan.

treffit seksi

Soitan ovikelloasi. Avaat oven, halaamme ja suutelemme.

Huom! Huohotamme kumpikin raskaasti alusta asti.

Juuri kun saan napsaistua sähkökiukaan päälle, avaat saunan oven ja seisot paikallasi tuijottaen minua yllättävällä, mutta ah niin tutuksi tulleella kiimasta sekaisin olevalla ilmeelläsi. Huudamme kaiken ilman pihalle keuhkoistamme, sekaisin näistä taivaallisista orgasmeista.Kiljut seinää vasten voimattomana nojaten, mutta saat vietyä suihkun klittaasi vasten. Vääntelehdit seinää vasten ja huudat täyttä kurkkua. Raotat sormin häpyhuuliasi että saan suihkutettua vettä suoraan klitoriksellesi.

+ +Anyone is free to copy, modify, publish, use, compile, sell, or +distribute this software, either in source code form or as a compiled +binary, for any purpose, commercial or non-commercial, and by any +means. +In jurisdictions that recognize copyright laws, the author or authors +of this software dedicate any and all copyright interest in the +software to the public domain.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Valokuvaajalla

Tökin vielä pari kertaa uudelleenkin, kunnes tunsin tytön vapisevan allani. Aamulla käväisin suihkussa ja vetäisin päälleni alushousut, hameen ja tiukan paidan joka korosti suurehkoja rintojani. Näpsin kuvia tytöstä, joka oli kuin toisella planeetalla. En osannut aavistaa mihin olin joutumassa, en todellakaan odottanut mitään perverssejä sessioita.Ja tiesinhän minä itsekin, kuinka houkuttelevalta saatoin näyttää. Kyrpä seisoi vielä kun vedin sen pois hänen kiimaa tihkuvasta vitustaan. Viekoittelevasti hän työnsi käteeni viinilasin ja kaatoi sitten itselleenkin. Tajuntani alkoi hävitä välillä.Väänsin vibran päälle ja hentoinen surina täytti huoneen. Menin tytön luokse ja otin sauvan tämän sisästä.

Unohtumatonta...

Mikko kiljui ja yritti paeta altani mutta oli sovittu, että hänen tiukkaa ja kuumaa perää saa panna ja pitkään. Ja nautin Mikon kuuman perän puristuksesta kaluni ympärillä. Aloin tämän jälkeen pyörittää kieltäni anuksellaan. Mies nuoli rintakehääni ja hieroi peräänsä kovana seisovaa kaluani vasten. Kuulin Mikon välillä suorastaan ulisevan kun kieleni alkoi painua sisäänsä. Kyrpäni sykki tiukkaan peräänsä useampia purkauksia samalla kun suutelimme ja hyväilimme toisiamme. Mikä upea näky värisevä ja odottava kiimainen miehen perä onkaan.

Mikko hyväili stayupreisiään ja tiukkaa etumustaan. Silloin tällöin tunnustelin taas seisovaa kaluaankin. Kieleni tutki vakoa. Olin laueta ja vedin kaluni pois. Hyväilin reittään juuri siitä kohdasta mihin stayupit päättyvät ja paljastuu paljasta reittä. Levitin pakaroita ja painoin pääni posliinivakoon. Avasin farkkuni ja vedin esiin kovan kaluni jonka Mikko heti imaisi suuhunsa. Samassa tunsin että oma orgasmini lähtee selkäytimestä ja purkaannuin sisäänsä nyt vain hiljaa vikisten ja niskaansa suudellen.

treffit seksi